Как си избрахте подходяща дата за сватбата
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
А някои си избират 07.07.07 от суеверие!!! :look:
ilusion:
Ние си избрахме нашата датичка-21.04.2007 съвсем случайно с моята половинка.И двамата тогава ще сме минали сесиите,и ще можем да се подготвим добре,а след това започват държавните и главно с това го съобразихме.Но на която и дата да беше,важното е да се обичаме :girl_in_love: :love_together:
gsimova:
здравейте, дами!
и на мен ми предсои сватба тази година. първоначално мислехме да поизчакаме, но ... впоследствие ни обзех аемоциите и така :girl_in_love: миналата година се сгодихме на рождения му ден (19 август) в париж и решихме, че е подходящо една година по-късно да узаконим любовта си! но ни е много трудно да се спрем окончателно на дата, а нямаме много време за мислене :( единственото, в което съм сигурна е, че искам да е топло - юли или август.
и преди една седмица празнувахме 5 години от началото на нашата романтична връзка. и тогава на вечерята се заговорихме, че трябва да се спрем вече на някаква окончателна дата, за да не изпуснем свободните места в съвета. и решихме да подходим практично към въпроса и да съобразим датата с моя месечен цикъл и така се очертаха три възможни съботи. едната дата не ни хареса и отпадна веднага. и сега се колебаем между две - 28 юли и 4 август. какво мислите вие, момичета? глупав ли беше начинът ни на избор?
Юлия:
Здравей Гери и добре дошла. Много интересен начин за избиране на дата :), и доста полезен. Ако цикълът ти е редовен не виждам проблем да го направиш така. Още по-добре ще си сигурна, че няма да ти е кофти на сватбата. На мен в този период ми е ужасно зле и се моля да не съм. Много се радвам за теб. Успех.
Teo:
По неофициални данни в София за 07.07.07 са записани около 50 сватба, а във Варна 30.
Навигация
[0] Списък на темите