Как си избрахте подходяща дата за сватбата
Юлия:
Аз чух за 40 даже във Варна. Доста са. Дано не ни претупат, че доста парички плащаме. P-(
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: Teo в януари 29, 2007, 15:38:04
По неофициални данни в София за 07.07.07 са записани около 50 сватба, а във Варна 30.
Ухааааа, доста хора са решили да се "бракуват" на тази дата!!! @}->-- :bravo: :girl_in_love:
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: Iulia в януари 29, 2007, 15:43:45
Аз чух за 40 даже във Варна. Доста са. Дано не ни претупат, че доста парички плащаме. P-(
Дано да отделят достатъчно време на всички двойки!!! *THUMBS*
bulyov4e:
Лелеее,хората са полудели-това с 070707 е мнооого побъркващо! %) %) %) %) %) ако не стане на тая дата-край???!!!???е,хубаво,де-всеки си решава,ама ми прилича на масова хипноза! на моя приятелка брат й не може да си ангажира дата за юли във Варна заради това положение! а са започнали преди Коледа да се готвят!!! :'( O_O :\
и така...
пък ние с миличкото бяхме решили след 8ми август,защото тогава той навършва 27(а нали знаете какво става с донаборниците ненавършили 27,които не учат),а и щеше да прекъсва...но :danceg: :danceg: :danceg:след като казаха,че през март ще взимат последните,решихме да е на 4ти август(така или иначе бяхме казали на повечето приятели от чужбина,че ще е през август)!!!
ето как си избрахме дата :loving: :loving: :loving:
maslinka:
дата 07.07.07 е много хубава,даже да си призная ние като си избирахме на майтап нашата дата преди 2години малко ме е яд че не съм забелязало тези седмици :)Сега обаче се замислям че всичко става по трудно на тази дата0ресторанти,фото,дж .....ако не почнеш навреме да се потготвяш и може да останеш без фото примерно.
и все пак дата е прекрасна и нека да донесе много щастие на всички които са си я избрали
Навигация
[0] Списък на темите