Как си избрахте подходяща дата за сватбата

<< < (71/73) > >>

kopche:
Теоретично погледнато е абсурдно да се намери ден и час, които да са такива, че да се избегнат всички негативни влияния. Затова има по-малко негативни и по-негативни влияния и Скорпионът на Асцендент и за знак на Луната са едни от най-неблагоприятните позиции, както и Луната в 12-ти дом. Но хайде наистина да приключим темата, за да не се нагнетява излишно напрежение :)

Месечинка:
Аз пък си мисля, че сватбата на практика е само един подпис. Дали е положен когато Луната е в Скорпион или Козирог или Водолей... не виждам как това ще се отрази на брака. То и ние нашата дата си я избрахме от един руски сайт, дето смята подходящите дати според имената и рождените дни на младоженците де ;) Но така или иначе бяхме решили, че ще е втората половина на май, а с тези почивни дни, дето се отработват после, то просто нямаше кога да е, освен на 31-ви:)

__MIMA__:
Нашата дата я избрахме по логиката, че искахме да е лято. Мен август много ми харесва, а и исках да ми е минала сесията, та и се сетихме за събиращите се осмици тази година и решението беше взето. А и имаме много важни събития, случили се на 8 дата. Но понеже 08.08.08г се пада петък и решихме тогава да ни е само гражданският брак, а на 9 - венчавката и голямото тържество. Веселото в цялата история е , че изобщо не съм се усетила и казвам на мама, а тя - май ни откраднахте нашата дата   :insane:

cremcaramel:
Ние пък искахме да си изберем първата възможна дата - след месец, но заради някои наши приятели, които са анагажирани в някои от съботите, я преместихме почти с месец. Но нищо, сега ще имаме повече време за организация   :bee:

shaska:
стана съвсем случайно..една нощ..в леглото ....с телефона в ръка.. :bravo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница