Как си избрахте подходяща дата за сватбата

<< < (72/73) > >>

Agent T:
Нека и аз да разкажа за избора ни на дата.
1 Много искахме сватбата да бъде на 1-ви юни, но нямаше как да стане, защото сме в ремонт, който още продължава и той беше на първи план.
2 Искахме да бъде на 5 октомври, но пак плановете пропаднаха, защото очакваме много гости от чужбина,а те имат възможност да дойдат само през септември. Всички са изключително важни за нас и естествено се съобразихме с тях.
3 Избрахме 28 септември, НО ресторантът, който искахме и не искахме да чуваме за друг беше зает отдавна.
4 И накрая избрахме 27 септември . Пак в желания ресторант, който на този ден ще бъде изцяло за нас, както през деня, така и вечерта. В началото се цупех, че едва ли не остана единствената възможна дата, за която изобщо не бяхме мислили, но вече си я харесваме и нямаме търпение :danceg:
Дълга история и непредвидени ситуации, но с добър завършек ;)

krasunkata:
А при нас как се получи- за нас нямаше никакво значение на коя дата ще се оженим(не вярваме в каквото и да било  :girl_wink:), само искахме да е топло и да има слънчогледи   :) (че така си я бяхме намислили още преди да се сгодим  :) )
И по метада на изключването започнахме...
Избрахме си ресторант(не по дати, а по удобство- че имахме хиляда изисквания  :girl_wink: ) и ги питахме кога имат свободни дати за събота (че ще има и доста пътуващи и е по-удобно) и така- хоп ето я нашата дата :girlhide:

dorina79:
Ние искахме да е края на лятото, а именно края на август или началото на септември. Решихме да е в събота, за да е по-удобно на хората, които ще трябва да пътуват. Датите, които си харесахме бяха 23,30.08 или 06.09.08. В крайна сметка в ритуалната зала се оказа свободна датата 13.09.08 и ние се записахме. Това беше около 6-7 месеца преди това  ohmy. Тъй като си бяхме набелязали няколко ресторанта, на следващата седмица тръгнахме да изберем и да запазим. Оказа се обаче, че всички съботи до октомври месец в ресторанта ни фаворит са заети. И така стана, че си запазихме 21.09.08, което е в неделя и в този ресторант все още не беше заето. А най-интересното е, че като гледахме календара аз викам на милото, че тази дата е супер, защото на 22.09.08 е празник и се пада почивен ден, но ми се видя далече. Явно обаче това е била нашата дата, а и сега не съжалявам, защото има и повече време за подготовка. Дано и времето да хубаво тогава, а и всички съботи и недели, в които има сватби.

mavish:
Ето и нашата история - малко по различна от тези, които прочетох досега! Милото има ройден ден на 13.09., а нас съдбата ни срещна също на тази дата и понеже тази година 13 септември се пада в събота ние се спряхме на тази дата! А и мисля, че това би било най - добрия подарък за рожденния му ден :girl_wink:

irenaivanova:
Здравейте , момичета
Ние сме за 8.08.2008г.- ние сме по различните неща и затова решихме да е тази дата! Като чета ще има и други булки на тази дата!
Успех в подготовката *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница