Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 20:18:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИТЕ - 12-ТА ЧАСТ
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИТЕ - 12-ТА ЧАСТ (Прочетена 169623 пъти)
lili_85
Любопитен
Публикации: 21
Re:РЕСТОРАНТИТЕ - 12-ТА ЧАСТ
«
Отговор #60 -:
февруари 21, 2014, 20:49:52 »
Някой има опит с ресторанта в хотел Холидей Инн?
На сайта им предложението звучи доста примамливо. Май и дотам ще трябва да се отиде
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #61 -:
февруари 22, 2014, 22:38:09 »
Цитат на: lili_85 в февруари 21, 2014, 20:49:52
Някой има опит с ресторанта в хотел Холидей Инн?
На сайта им предложението звучи доста примамливо. Май и дотам ще трябва да се отиде
Дали не става въпрос за залата ?
По принцип , обслужването е много на ниво както и храната ! Държат на качеството !
Активен
lili_85
Любопитен
«
Отговор #62 -:
февруари 23, 2014, 11:45:16 »
Да, отидохме на място, действително става въпрос за зали Витоша 1 и 2, които обединяват при такива случаи. Предимство е, че няма никакви колонии е доста широко.
Но на нас не ни допадна, защото си е конферентна зала. Друг минус според нас е, че е доста задушно, мирише на прах и застояло ужасно. Незнам дали от климатиците или от мокетите, но не ни хареса. Не е нашето място, явно.
Към сватбения пакет се предлага и нощувка за младоженците в executive стая, която се различава от най-обикновена хотелска стая само по ваната в банята. Но това най-малко влияе върху избора на ресторант, поне за нас.
Активен
tinycat
Професор
«
Отговор #63 -:
февруари 23, 2014, 17:51:45 »
Аз пак искам да помоля за мнения
- този път за ресторант "Враня" в х-л Рила. Стори ми се доста широк, светъл и подходящ, но как са обслужването и храната?
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #64 -:
февруари 23, 2014, 19:32:35 »
Враня - изглежда добре, но на сайта им има календар. Провери в него дали е свободна датата. Другото което е в самия им сайт пише , че има такса за внасяне на алкохол, а някъде четох(май в този форум) че имат много претенции. Примерно. Може да внасяш алкохол но не и вино, не можеш да внасяш безалкохолни и тн... Аз се отказах да им искам оферта пореди тези причини, но ти ако искаш пробвай и така всички ще получим актуална информация
Активен
helennna
Ентусиаст
«
Отговор #65 -:
февруари 24, 2014, 10:25:52 »
Здравейте момичета,
И аз съм в трескаво търсене на ресторант и започна ха да пускам запитвания по имейл. От Холидей Ин са много учтиви, но ми предлагат единствено залата, а не ресторанта и ме притеснявава интериора. От Кристал Палас също ми изпратиха оферта, но там не включват украса в цената, а ми се иска тов ада го поеме самия ресторант. много ми хареса от снимки в интернет ресторанта на хотел Централ Форум, но засега не са ми отговорили за условията, ако някой има информация за там ще съм благодарна да сподели. Иначе си мисля и за Макси, но все още не съм пратила запитване. Търсим за около 80 човека ресторант и идеите Ви ще са ми от голяма полза.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #66 -:
февруари 24, 2014, 12:04:06 »
Здравей helennna,
бих ти предложила Principi di Piamonte. за около 80 души е супер, управителя е страшен професионалист (както той сам си каза Монк на ресторантите
) Кувертите им са 43 -47 лв и включват сватбена торта. Мястото е красиво и лъха на професионализъм.
За съжаление не разрешават да се пуши под никаква форма, което беше и една от основните причини да не се спрем на този ресторант. Другото е,че целият е в зелено и малко ограничава украсата.
Иначе мисля че в Макси мисля че е много голямо за 80 души - губят се в пространството.
Надявам се съм помогнала с 1 2 идеи
Активен
Sunshine87
Сватбар
Публикации: 270
«
Отговор #67 -:
февруари 24, 2014, 12:15:40 »
Това за пушенето на доста места го има. Но пък е недопустимо ( поне за мен ) да се окадява наляво и надясно с цигарен дим...
Активен
lili_85
Любопитен
«
Отговор #68 -:
февруари 24, 2014, 12:57:15 »
Здравей helennna,
аз бях на сватба в ресторанта хотел Централ Форум през септември. Мястото е много хубаво,
имаше достатъчно голям дансинг, обслуването беше много добро. Нямаше бутилки по масите, сервитьорите имаха грижата да не остават празни чаши и действително беше така. Кухнята също беше супер. Единствено беше малко топличко, но при танци и повечко хора, май навсякъде е така. не сме припадали от жега.
Не сме го разглеждали като вариант за нашата сватба, за да не се повтаряме, все пак 70 % от родата беше там
Активен
helennna
Ентусиаст
«
Отговор #69 -:
февруари 24, 2014, 13:29:53 »
Момичета много благодаря за съдействието, засега от всичко видяно предимно в интернет може би Централ Форум, но от разглеждането ми днес срещнах и ресторанта на хотел Централ Парк и също на външен вид добре ми изглежда, но трябва да пусна запитване. Ако имате идеи за други ресторанти подходящи за около 80 души споделяйте.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #70 -:
февруари 24, 2014, 14:02:36 »
Sunshine87
, принципно съм съгласна с теб и подкрепям закона
, обаче като помислиш логично, поне за нашата сватба се получава следното - аз, младоженеца и кумовете пушим. Досега не ми е пречело да излизам навън, но си представи с бялата рокля как излизам през 15 - 20 минути и стоя права, хубавка булка пушеща отвън като клошарче - грозна гледка. Кумовете и те са така. Главни дейстащи лица, а да ги няма през 10 мин.
Другото което е 95 % от гостите ни пушат, а баща ми - който е голям каприз - пуши пури! Е не мога да си представя как ще му кажа "абе тате, излез си пуши пурата отвънка ма си вземи и уискито" (всички знаем че пурите не са като цигарите и идеята и красотата им е да се пушат баааавно)...
Няма как. Съобразявам се със закона през цялата година, но това ще си бъде частно събиране, моята сватба и не искам всичките ми гости през 5 минути да са навън
Била съм на такава сватба миналата година, вярвайте ми не е яко
helennna
като получиш отговор от Централ парк, моля те прати ми го на лично. Писах им преди повече от две седмици и ни вест ни кост
Така че ще се радвам все пак да им видя офертата
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #71 -:
февруари 24, 2014, 14:11:27 »
Ако толкова държите на пушачите по- добре потърсете ресторант, където градината/терасата е свързана. Нашият е така, защото колкото и да уважавам пушачите на сватба ни все пак ще има и деца и бременни и не искам на всички да ни мирише и да ни е задушно.
Активен
helennna
Ентусиаст
«
Отговор #72 -:
февруари 24, 2014, 14:14:11 »
Получих отговор на Централ Форум хотел и съм доста разочарована преди да съм отишла още. Управителя ми беше изпратил доста непрофесионален имейл и няколко ужасни снимки на украсата им, като държа да кажа че тези в интернет са далеч по-хубави. И съм малко объркана, относно този ни вариант, но може би ще ги посетя и на място. Относно Централ Парк ще пиша да споделя ако ме удостоят с честта да ми отговорят. Milenkata ще ти пиша на лични ако получа
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #73 -:
февруари 24, 2014, 14:40:29 »
Госпожица - съгласна съм с теб, и търсим в момента компромисен вариант, но пък пак казвам всичко си зависи от гостите и хората. Примерно на твоята сватба ще има деца, бременни и тн, а на нашата няма да има. При нас половината гости са диви македонци, дето пушат и пият като казаци, а другата половина са от южна България - същото дередже. Такъв тип хора са че за тях ако не седнат "да апнат,пийнат с цигарка, то не е живот"
А пък останалите гости са наши приятели , млади и всичките пушачи. Мисля че от всичките ни 80 гости около 4 ма не пушат
То тва не е много хубаво де, но такова ни е семейството , такива са ни и приятелите и... такава ни е и сватбата
Въпрос на личен избор както казах.
Пак подчертавам, може и да съм пушач, но си подкрепям закона и чинно си го спазвам във всички останали случаи (рожденни дни, партита, събирания, дискотеки.)Дори на някои места продължавам да си излизам, въпреки че другите имат чашки
helennna - чакам с нетърпение. Може пък нещо имейла да им е бъгясал
Активен
lili_85
Любопитен
«
Отговор #74 -:
февруари 24, 2014, 14:46:36 »
Относно Централ Парк хотел, на снимките изглежда доста добре. И ние си го бяхме харесали но се оказа, че е доста малък (ние също търсихме за 80 души). в сайта на самия хотел пише, че ресторантът е със 64 места. Поради тази причина бързо отпадна от списъка, с възможните места
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...