Сватбени фотографи - 5-та част

<< < (16/84) > >>

rozata:
Именно и аз така мисля  @}->--, ние бяхме на среща и потвърдиха цената, снимките като бройка са малко 400бр., но ако искаш повече си плащаш допълнително, показаха ни материали, те са ок, то и да е евтино не е добре  :'(, цената им ме устройва перфектно, нямам представа какво да правя  :GROAN:  :GROAN:  :GROAN:

Shaiya:
Това, което са ме съветвали мен е да поискаш да ти покажат цяла сватба, защото всеки може да подбере по 5-6 качествени кадъра от всяка сватба, а другите да не стават. Ако ти покажат цяла сватба и ти харесат, наеми ги. Цената не е гаранция. Чувала съм и от супер скъпи фотографи да се оплакват и обратно.  Малко си е риск. Другото, което ние направихме е да ползваме услугите на кума ни, който също е фотограф. Той ги разпита каква техника използват, в какви формати (или както там се казва) снимат и ни каза кои стават и кои не. Ако имате познат, който да разбира от фотография,  може да ви консултира!

KrassyAndreev:
Само да вметна... че не винаги добрата техника е гаранция за добър резултат.
Фотоапаратите станаха лесно достъпни, мераците на много хора да снимат - също :)
Гаранции от дистанция по интернет и телефон, без лична среща и разглеждане на поне няколко цялостни заснимания, без договор или договорени условия... са Франция :)
Но ако сте авантюристи пък защо не ;)

djdimi:
Цитат на: Shaiya в юни 28, 2014, 20:11:30

хахаха!! Ужасно е това!  :funny:

rozata  тези Фокус имат добри цени като гледам, но чак ми се виждат прекалено добри... не знам  ;)

"Показаните изображения са художествени произведения, оставащи като незабравим спомен от Вашия празник."...цитат от сайта.

Не мога да намеря подходящите думи , за да опиша тези върхове на художествено майсторство...Нищо лично, много се смях, заболя ме корема... :))

rozata:
Всеки има право на мнение

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница