Сватбени фотографи - 5-та част

<< < (14/84) > >>

bulche:
Здравейте търся си фотограф от Варна за 3-4 часа само, за сватба която ще се проведе в сряда и се надявам на отстъпки, моля препоръчайте ми или ако някой фотограф разглежда темата направо да ми пише се оферта на е-мейл [email protected]

alisiq:
Цитат на: bulche в юни 16, 2014, 08:24:42

Здравейте търся си фотограф от Варна за 3-4 часа само, за сватба която ще се проведе в сряда и се надявам на отстъпки, моля препоръчайте ми или ако някой фотограф разглежда темата направо да ми пише се оферта на е-мейл [email protected]

Аз съм изключително впечатлена от "Fotevstyle Photo/Video". Когато моя колежка ми показа снимките от сватбата си, на която бяха снимали те, направо се влюбих. :)

ivi86:
Цитат на: bulche в юни 16, 2014, 08:24:42

Ние сме много доволни от Алекс Велчев - шашна ни колко много се раздава този човек. Много точен, коректен и комуникативен. Виж в нета негови контакти и му звънни! Препоръчвам ти го горещо  8P :bravo: *THUMBS*

Shaiya:
Не съм сигурна дали въпроса ми е за тази тема...  :huh:

Но, все пак да питам  :P Къде ще Ви бъде фотосесията? Ние все още не сме си избрали място. Като локация южен парк ни е близо, казаха ни, че много двойки се снимат там, но не съм 100 % сигурна. Предложиха ни пред народната библиотека, били ставали хубави снимки.... не знам.... :(

blackisback:
Парка на Семинарията. Там ни е църковният брак и после направо продължаваме в парка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница