Сватбени фотографи - 5-та част
milenkata:
Супер си го измислила... с годишнините :) Иначе , да , и за мен това беше много важно - отношението, а с Гого просто се разбрахме от половин дума..
Според мен няма да сбъркаш за сесия с него, а за Делийска - обожавам фотографията и *INLOVE* Тя е творец, първо мислих на нея да се спрем, но в крайна сметка решихме Гого
Desislava:
Цитат на: blackisback в април 30, 2014, 13:32:28
:) За Деси става въпрос, но понеже тя не пише от едно известно време, а и знаех, че е с Митев, та затова писах аз.
Ние сме на 30-ти, Radiant пита за 31-ви, така че ако е свободен тогава, не отлагайте среща :) Аз лично, както и доста други бъдещи и бивши булки които познавам сме без никакви колебания в избора си :)
:offtopic: blackisback като гледам кооолко много нови булки има и се хващам за главата, сега ще трябва да наваксвам по темите :D
blackisback:
Аз се притесних, че съм объркала момичето, ама видях в сайта на Митев, че е зает и на 30-ти.
Иначе, да, имаш да наваксваш :D
milenuity:
Цитат на: milenkata в май 07, 2014, 15:57:08
С гордост обявявам първия разход за сватбата - капарирахме фотографа! :danceg: :danceg: *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
Гого Кехайов - запазен! Много съм доволна от избора и много ви благодаря момичета , за чудесните насоки които получих от вас. :*
страхотно! *THUMBS*
Има прекрасен поглед за снимките!
vania_kk:
Аз се спрях на Калоян Спасов. Сватбата ще е в Несебър. Другият месец ще искам да се срещнем лично, за да уточним всичко. Моля за съвети от ваша страна относно това, което трябва да получа като качество, бр. снимки, обработени, Raw и т.н.
Навигация
[0] Списък на темите