Вино и качествен алкохол за сватбата!!! - част 3
alexandrova_90:
Изкупуват алкохола обратно, не е персонална уговорка *THUMBS*
AIVEN:
Почти навсякъде неотворените бутилки не се заплащат. Ресторантите работят с определени фирми и предлагат алкохол на доставни цени за големи мероприятия. След като свърши мероприятието се плаща алкохола и съответно неотворените бутилки не се заплащат. Друг е въпроса до колко може да се има доверие на управителя за броя на празните бутилки. Аз лично не бих имал доверие.
mara_podrobnata:
Цитат на: AIVEN в януари 12, 2016, 22:07:29
Почти навсякъде неотворените бутилки не се заплащат. Ресторантите работят с определени фирми и предлагат алкохол на доставни цени за големи мероприятия. След като свърши мероприятието се плаща алкохола и съответно неотворените бутилки не се заплащат. Друг е въпроса до колко може да се има доверие на управителя за броя на празните бутилки. Аз лично не бих имал доверие.
Да, за съжаление е почти ясно, че ще има някакви злоупотреби, въпроса е да не са в големи количества.
alexandrova_90:
На мен от ресторанта ми върнаха всички бутилки, дори отворените.. в разопакованите кашони, като ми направи впечатление, че са отваряли по етапно от вид алкохол самите кашони, а не безразборно вадени бутилки.. Те искаха да ни върнах тооолкова голяма част от тортата, та какво остава за алкохола и безалкохолните.. Дадохме им тортата и безалкохолните, които си бяхме платили, а алкохола си прибрахме ;) Специално за София, доста са цивилизовани в повечето реномирани ресторанти *THUMBS*
radity85:
Аз съм ЗА качествения алкохол, защото важното е гостите да бъдат щастливи, а ако им стане лошо или се натровят от кофти алкохол... самият спомен от сватбата ще е гаден :girl_impossible:
Навигация
[0] Списък на темите