Вино и качествен алкохол за сватбата!!! - част 3
Vivi20:
И на мен ми се струва множко, мисля че можете да намалите водката, обикновено тя не върви толкова много като има ракия особено. Уискито също всеки да изпие по 1 голямо уиски ми се струва пак много, но си зависи кой колко пие. Виното и бирата ми се струват ок като количество.
магито:
Имам нужда от помощ.Трябва да купим ботилирано вино, но без етикети и после да си сложим наши, или директно те да сложат наши етикети.С малката покрай мен и колики нямам време да ровя в айта и да търся, а съм сигурна, че някоя от вас има информация.Ще съм много благодарна ако ме насочите към сайт или фирма.
Благодаря!
Vivi20:
Маги, нашите бутилки бяха оттук http://vinex.bg/%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD#!/~/category/id=1738325&offset=0&sort=normal само че ние си ги взехме от магазина, ако им пишеш или им се обадиш съм убедена, че ще ти пратят бутилки без етикет.
магито:
Благодаря утре ще им звънна.
Svatbena_agenciq_Melodica:
Цитат на: Мрявка в януари 25, 2014, 23:38:12
Не, ние много мислихме и се чудихме какво да направим, накрая наехме координаторка, чиято основна задача бе да следи изкъсо алкохола, но беше абс. излишно, товва няма как да се следи, беше грешка парите, които дадохме за тази жена, като цяло няма начин, ако решат да излъжат ще го направят с и без подставени да следят хора.
Начинът е чрез протокол от предишния ден, в който описвате точно колко бутилки от какво са внесени. Подписва се от двете страни. В деня след сватбата или още на самата вечер, ресторантът ви се отчита с празни бутилки. По този начин също може да ви се наложи да платите някоя и друга бутилка отгоре, но това е по грешка в повечето случаи, а не е преднамерено отношение (за съжаление, и второто се среща от време на време, но сватбеният ви агент трябва да има представа за тези неща и да ви предупреди).
Също така, сватбеният ви агент трябва да ви предупреди, за ресторантите, в който има такса за внесен алкохол. Тя малко се различава от таксата тирбушон, защото се таксува на внесена бутилка, независимо дали е отворена или не, а това доста натоварва бюджета.
По отношение на сватбената координация, ако алкохолът се изнася от кухнята, а не е на спомагателни маси в ресторанта, не може да се очаква, че координаторът ще може да следи за изпития алкохол. Той няма право да влиза в кухнята по изисквания на ХЕИ, така че не може да знае какво се случва там. Може само да казва на сервитьорите за липсващи порции, празни чаши и т.н. Това координаторът ви е трябвало да ви го каже предварително (така че е негова грешка, че не го е направил).
Навигация
[0] Списък на темите