Видеооператори - част 2

<< < (11/32) > >>

Deliysky:
  :offtopic:Цитат на: AIVEN в септември 24, 2014, 15:39:59

Един добър професионалист, с познания за Фотошоп и апарат от 1000лв. вършат добра работа при  85% от сватбите в БГ. Другите апарати за по 5 000-10 000лв. са излишни в повечето случай и не могат да се изплатят от работа... Цяло лято търся свестен фото-видео екип, за да го включа в пакета сватбени услуги. Или не попадам на свестни хора, или цените са им високи.

Винаги съм уважавал колегите във форума и максимално съм се въздържал от конфронтации, но тука няма как да се сдържа.Нека ние като имаме 2 фотоапарата последен модел за по 12 000лв. (без обективите) да сме балъците и да се чудим как да ги изплатим, пък другите да снимат с техника за 1 000 и малко познания по фотошоп. Давам 10 000 лв. ако ми предоставиш кадри заснети с техника за 1000 и са по-качествени и стойностни от нашите, но ако не успееш............. приготви си и ти толкова :)
Свестен видео-фото екип с ниски цени.................... ако намериш изпрати ги насам, ще ги включа в офертата на моята фирма, време е вече да спра да работя ,защото за 10г останах без очи и нерви :) Даже съм склонен да ти заплатя сериозен хонорар за услугата.

И последно, Колеги, моля ви не разваляйте добрия тон във форума. Ако искате да помагате на хората, бъдете конструктивни, кратки, ясни и точни. Тъкмо се беше успокоила обстановката и пак се намери кой да се изцвъка на метеното. Ако нямате какво да правите не го правете тук! Изберете си друго място, например Gepime.com. :)

marrie:
 :offtopic: Две страници празни приказки в процес на търсене на нещо конкретно в темата за видео оператори...

melita:
Здравейте,

някой може ли да препоръча видеооператор за гр. Велико Търново?

melita:
Здравейте,

някой ползвал ли е услугите на InFocus Motion Pictures - Видеозаснемане. Ето и сайтът им http://infocus-bg.com/

Ще съм благодарна ако някой може да изкаже мнение за работата им.

kaminka:
Здравейте!!!Предстои ми сватба май месец 2015 в гр.Бургас.Вече сме избрали фотограф и ДЖ,но още се лутаме за видеото.Можете ли да ми препоръчате някой искаме да е HD,сумата която сме предвидили като разход е 600 лв.Ще бъда благодарна за всяко едно мнение.Благодаря! *THUMBS* *db*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница