СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 4
Monita:
Здравей, Ice_Princess!
Софийските сватбени агенции правят чудеса, но за много пари. Мисля, че и в Пазарджик може да се постигне подобен ефект, ако си ясна в представата си и обясниш точно как искаш да изглежда. Аз се доверих на Той и Тя, но сватбата все още предстои, избрали сме стил винтаж (нещо , което не съм виждала по снимките на агенцията), но мисля, че Йоанна (сватбената агентка) е отворена за много нови идеи и имам чувството , че ще се справи много добре.
Monita:
За грима и аз се доверявам на Бубето от Меги стил. :) Не се сещам за по-добри варианти в Пазарджик.
n_galanova:
Здравейте момичета, аз ще ви споделя моя проблем.
На 24 август ще бъде нашата сватба и ще сме между 170 и 200 човека..... Не знам къде ще ги съберем, освен в Тракия, но се влюбихме в Хебър. Хората там са уникални, супер отзивчиви, а за ресторанта...нямаме думи. Според нас ресторантът за 170 човека ще бъде малък. Моля ви, кажете дали съм права. Видях, че е имало вече сватби там, така че трябва да имате по-добри впечатления от мен :)
bubbeto:
Здравейте,
някой може ли да ми даде контакти на Меги стил. Имат ли някъде сайт или фб страничка да ги видя. И аз мисля да се доверя на тях за грима. За прическата още не съм решила къде. n_galanova мисля, че Хебъра също ще ви побере. Била съм там на сватба с около 180 човека.
bubbeto:
Относно украсата аз се доверих на Сватбена агенция Ивона, мисля че тя доста добре разбра какво си представям като украса.
Навигация
[0] Списък на темите