СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 4
bulka93:
За украсата аз се доверих на нашата агентка Йоанна( от агенция Той и Тя).Спряхме се на сребарен пакет–650 лева.Ice_Princess мога ти кажа,че това че ще дадеш по-малко пари за украса не означава че няма да бъде красиво.Една моя позната се омъжи миналата година и ползва същия пакет и сватбата й беше като в приказка.В Той и Тя си разбират от работата :)
Monita:
Здравейте!
Ние също поискахме оферта за сватбеното ни тържество в Хебър, но ни обясниха, че е за около 120-130 човека и не че няма да побере и повече, но просто ще е тясно за танци и т.н. Аз не мога да преценя точно , но това получих като отговор :)
Аз искам да ви върна малко на темата за роклите. Влюбена съм в моделите на Pronovias, но в Германия, където живея са безумно скъпи. Има ли някоя от вас впечатления колко струват в България?
И още нещо: шаферките ми ще са с еднакви рокли и се чудя да купим платове и да ги ушием или да търсим готови , какво ще ме посъветвате?
n_galanova:
bubbeto, с 180 човека в Хебър не беше ли прекалено малко мястото за игра?
Monita:
Здравейте, момичета!
Открих и страница във фейсбук за булките в Пазарджик, там също може да споделяме опит и да търсим съвети :)
https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B0-%D0%B2-%D0%9F%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BA/242067389308727?notif_t=page_new_likes
Ice_Princess:
Цитат на: bulka93 в януари 28, 2014, 18:42:50
За украсата аз се доверих на нашата агентка Йоанна( от агенция Той и Тя).Спряхме се на сребарен пакет–650 лева.Ice_Princess мога ти кажа,че това че ще дадеш по-малко пари за украса не означава че няма да бъде красиво.Една моя позната се омъжи миналата година и ползва същия пакет и сватбата й беше като в приказка.В Той и Тя си разбират от работата :)
Идеята е по-скоро, че аз имам доста високи изисквания и ясна представа какво искам, като сме подготвили и съответния бюджет. При Той и Тя щеше да ми излезе почти 2000 лв /без DJ и фотограф/, а качеството, поне според мен, е доста по-ниско, отколкото агенцията от София, която в крайна сметка избрах.
Също много лошо впечатление ми направи агенция Сватбен ден от Пазарджик - на практика казваш какво искаш, а агентката ти казва тя как си го представя без много-много да се съобразява с твоето мнение. Във всичките ѝ украси се наблюдава преобладаваща украса от салфетки, които тя очевидно много си харесва и въпреки че изрично казах, че не искам такова нещо, тя ми връчи списък с опции за сгъване, от които да си избера. O_O На всичкото отгоре за букет само от хризантеми /тип кръгъл/ за масите на гостите ми поиска 40 лв на бройка, а агентката от София ще ми направи с хризантеми и рози за 30.
Навигация
[0] Списък на темите