СВАТБА В БУРГАС - 14 част

<< < (2/145) > >>

yana_traeva:
Zosinka, пробвай на о. Св. Тома, на Марина-та в Созопол която е , в Поморие също има 2-3 хотела с ресторанти със всичко които имат изглед към морето.За Бургас красива гледка има ресторант Нептун мисля че има и хотелска част (но капацитета му е малък).В ПОморие се казва Sunset resort май, няколко хотелчета на едно място са. Септември м. също е силен от към сватби. Дори най много тогава правят септември-октомври зАщото времето е още меко.Но разгледай няколко оферти и действай с ресторанта от там се почва, за ритуала ако няма свободни часове и изнесен можеш да го направиш.Надявам се да съм ти помогнала по назад в темите има много булчици които са празнували в хотели с изглед към морето и място за гости.Повечето хотелиери правят остъстъпка за гостите както и имаш подарък нощувка за младоженците.И е доста удобно това защото можеш по всяко вдно време да се качиш до стаята и да се поосвежиш, да си оставиш подаръците и т.н. и пак да се върнеш на купона :)

Zosinka:
Мерси много Яна, задължени сме ти   :danceg: :bravo:

yana_traeva:
Няма проблем нали за това сме тука , да си помагаме и споделяме :[

svetomiraz:
Здравейте,

не съм писала скоро, но май месец си идва. Трябва да наемем видеооператор за Поморие. Моля ви помагайте, дайте препоръки  :girl_impossible:

yana_traeva:
АМи... има много писане по тази тема назад ...но ще ти препоръчам моя : Иво Вартанян :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница