СВАТБА В БУРГАС - 14 част

<< < (3/145) > >>

beberona:
Аз препоръчвам Веско Лазаров, невероятен е, на 2 сватби беше + мойта, аз оператор не разбрах да има, всичко е хванал и винаги влиза в положение, за време, за място и т.н. Невероятен е!

Macito:
Още един глас за Веско Лазаров!

lola_bunny:
Нашата  сватба  я  снима  Иво Вартанян. Доволна  съм  от  видеото, всичко  беше  снимал,  но  монатажа  не  беше  кой  знае  какво...
Преди  месец  кумувахме  и  оператор  на  сватбата  беше  Веско  Лазаров, още  сме в  очакване  на  видеото,  тъй  като  изчакваше  да  се  върнем  от  медената  седмица  на младоженците, за да  му  дадем  снимки  и  видео  от  почивката  и да  ги  монтира  във  видеото... Мисля, че  това  е  идея,  която  изисква  малко  повече  играчка  за  него, но  ще  се  получи  добре. И  той  сам  предложи  този  вариант, както  и това  да  сложи  в  началото  на видеото  им  материали  от  нашата  сватба, защото  младоженците  се  запознаха  на  нея  :)...  Нямам  търпение  д а видя какво се  е получило,  но  много  по  отдаден  е на това,  което  прави

yana_traeva:
 @}->-- Май никой вече няма из тая темичка нищо....Моето време наближава  *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*

svetomiraz:
Много благодаря за отговорите, момичета  :girl_wink: Избрахме си видео. Volk vision ще са. От София са, но много ми хареса работата на оператора :)

Оказа се обаче, че ще ми трябва сватбена агенция. Ще ми препоръчате ли някоя с пресни впечатления? Междувременно се връщам да чета назад :)

Между другото сватбата ни ще е в Атриума на Гранд хотел Поморие. Някой има ли впечатления? :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница