СВАТБА В БУРГАС - 14 част
beberona:
Аз препоръчвам Веско Лазаров, невероятен е, на 2 сватби беше + мойта, аз оператор не разбрах да има, всичко е хванал и винаги влиза в положение, за време, за място и т.н. Невероятен е!
Macito:
Още един глас за Веско Лазаров!
lola_bunny:
Нашата сватба я снима Иво Вартанян. Доволна съм от видеото, всичко беше снимал, но монатажа не беше кой знае какво...
Преди месец кумувахме и оператор на сватбата беше Веско Лазаров, още сме в очакване на видеото, тъй като изчакваше да се върнем от медената седмица на младоженците, за да му дадем снимки и видео от почивката и да ги монтира във видеото... Мисля, че това е идея, която изисква малко повече играчка за него, но ще се получи добре. И той сам предложи този вариант, както и това да сложи в началото на видеото им материали от нашата сватба, защото младоженците се запознаха на нея :)... Нямам търпение д а видя какво се е получило, но много по отдаден е на това, което прави
yana_traeva:
@}->-- Май никой вече няма из тая темичка нищо....Моето време наближава *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
svetomiraz:
Много благодаря за отговорите, момичета :girl_wink: Избрахме си видео. Volk vision ще са. От София са, но много ми хареса работата на оператора :)
Оказа се обаче, че ще ми трябва сватбена агенция. Ще ми препоръчате ли някоя с пресни впечатления? Междувременно се връщам да чета назад :)
Между другото сватбата ни ще е в Атриума на Гранд хотел Поморие. Някой има ли впечатления? :)
Навигация
[0] Списък на темите