Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:53:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част  (Прочетена 207183 пъти)

госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: февруари 16, 2014, 18:51:07 »

И при мен беше така, колкото повече гледаш толкова повече се объркваш.

В крайна сметка трябва да си починеш и честно пред себе си да решиш какво ти отива, какво ти хаесва и на какво държиш и да внимаваш кой те придружава. При мен ходенето с приятелки само ме обърка повече и все пак като сложиш твоята си рокля и усетиш, че се вълнуваш искрено просто спри да мериш pardon

При мен се оказа, че любимия ми модел не ми стои и бюджета ми е нереалистичен за това, което търсех.
Активен
nenuphar
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #286 -: февруари 16, 2014, 20:30:24 »

Mimka87 - аз нямам какво да показвам, почти съм плоска smile но пак не стоеше лошо  въпреки това.

Shide - моите притеснения са същите, говорих с дизайнера Стоян Радичев, оказа се че е от Асеновград, покани ме да отида и да поговорим. Това е сайта му http://www.radichev.com
Не знам дали това е моята рокля имам много време, за сега мисля да погледна още рокли.

Сетих се че една приятелка за омъжва преди няколко години, купи си роклята от тук http://www.ateljekokev.com.mk/
ето и страницата им:
https://www.facebook.com/pages/%D0%90%D0%A2%D0%95%D0%9B%D0%88%D0%95-%D0%9A%D0%9E%D0%9A%D0%95%D0%92/43851664550?fref=ts
Беше ми казала че са най добрите в Мк. Питах ги за цени и казаха че се движат около 650 евро.

Днес видях че дизайнера Борче от BEYOND, е сътворил прекрасни булчински рокли. Тук може да ги видите.
https://www.facebook.com/BeyondSofia

Прикачам роклята на моята приятелка.

Маи ще се окаже много трудна задача избора на рокля smile

* 76163_458781109550_3380703_n.jpg (41.91 KB, 480x720 - видяно 2688 пъти.)
« Последна редакция: февруари 16, 2014, 20:33:57 от nenuphar » Активен
Mimka87
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #287 -: февруари 17, 2014, 15:33:03 »

Някой има ли опит/наблюдения с роклите на More lee... цена/качество? Къде се предлагат - видях че ги има в Романтика. Мерси smile
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #288 -: февруари 17, 2014, 15:47:41 »

Моята рокля беше на Мори Лий - прекрасна си беше по мое мнение и на приемлива цена (от нова колекция беше на цена около 2,200 лв.) Изработката и качеството са страхотни - моята беше с шифон и дантела и шифона и дантелата бяха наистина много добри.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: февруари 17, 2014, 16:43:56 »

Моята рокля е на Mori Lee, под 2000 с френска дантела от Романтика smile Много си я харесвам, но още не мога да кажа колко ще е удобна pardon На мерене ми се видя сравнително лекичка, но това си зависи от модела.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: февруари 17, 2014, 19:42:18 »

За рокляра на Vivi20 и аз потвържадавам, че беше прекрасна  Girl_hide Една от най-красивите, които съм виждала !
Активен
Mimka87
Любопитен
*

« Отговор #291 -: февруари 18, 2014, 10:28:40 »

Благодаря Ви за мнението, но цените са доста високи за мен, ще търся алтернативи на по-достъпни цени. Когато правихме бюджета реших че повече от 1000 лв не ми се дават за рокля, по-важно ми беше да ангажираме хубав ресторант, DJ и фото. smile Трябва да се правят компромиси, няма как... пък аз съм с хубава фигура (колкото и нескромно да звучи) и мисля че и по-семпъл модел ще ми стои добре smile .
Имате ли предложения за магазини в София, където предлагат качествени рокли на подобни цени?

Благодаря Ви  give_rose
Активен
julieta85
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #292 -: февруари 18, 2014, 10:52:47 »

Здравей,mimka87 аз не съм от София,но когато аз започнах да си търся рокля беше от София.Отидох в Сватбен център София ето им сайта:http://www.svatbencenter-sofia.bg/.Там бяха много любезни продавачките.Има страшно много рокли всякакъв вид.
Аз пробвах много и различни и на много сносни цени.След това отидох на "Пиротска" на ъгъла на ул.Г.Вашингтон 13 има едни магазин казва се "Палома фешън" също страхотни рокли.След като посетих тези два магазина ходих и на други по „Пиротска“ роклите не ми харесаха.
След това имах възможност да отида до Асеновград и там се поразходих.Цените там са много евтини трябва да имаш време и нерви да обикаляш и да пробваш.Аз където ми позволяваха се снимах и после се гледах как ми стои и решавах дали ще е тази рокля или не.
Тъй като живея до Варна и реших да обиколя и във Варна какво има,какви ли не модели пробвах и в бутика на La Sposa бях там цените са ужасни,тези рокли не си струваха парите.Аз пробвах до 3500 лева.
Обикалях,къде ли не и накрая се  харесах в един модел на Сан Патрик  и сега ми го шият във Варна.
дано съм ти била полезна с информацията.Успех в търсенето на рокля.
Активен
bubbeto
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #293 -: февруари 18, 2014, 13:52:34 »

Здравейте,
аз също пообиколих доста софийските магазини и Асеновград също.
В София ходих в:
Принцес имат хубави рокли цените варират, но могат да ти ушият всичко което искаш като дори може да им кажеш до какъв бюджет и да обсъдите с какви платове какво може да се направи.
Холидей там роклите са на приемливи цени около 1000 лв. също могат да ти ушият каквото искаш, а също така имат и вносни рокли.
Романтика там не ми хареса отношението на магазинерката, но и там предлагат да ти ушият каквото поискаш.
M.Tyler там роклите са само вносни имат хубави модели, но цените са малко височки.
Палома имат интересни рокли горе долу добро качество материи и на доста приемливи цени.
Сватбеният център в Младост има страшно много рокли, но лично на мен качеството на материите не ми хареса.
В Асеновград харесах роклите на Стоян Радичев, при Булвеси също има много хубави рокли на доста приемливи цени, но за мен материята и тюловете са много важни а точно те определят цените. В Асеновград повечето са заложили на евтини материи за да могат да достигнат ниски цени. Като материи там ми харесаха единствено във Версай, но цените пак са им около 1000 лв, за което според мен няма смисъл да шиеш в Асеновград, ако си от Сф.
Сега моята дилема е в Холидей или Принцес да си шия роклята. За Холидей четох доста положителни коментари, но за Принцес почти никъде нищо не успях да открия.
Ако някой има мнение моля да го сподели smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: февруари 18, 2014, 22:57:28 »

Мернах нещо случайно, дано не е против правилата
http://prodavalnik.com/byala-roklya-i37085209
Активен
Mimka87
Любопитен
*

« Отговор #295 -: февруари 19, 2014, 14:23:56 »

Благодаря на всички за съветите, ще почвам да гледам пролетта. Колко време по-рано е нормално да се поръчва рокля? Дълго ли ги шият? Моята сватба е края на август и мисля към май месец да почвам да гледам за да не се бутам по време на треската на баловете (март/април).
Активен
zai4e_kate
Професор
Публикации: 306

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: февруари 19, 2014, 14:54:01 »

Аз нямам нерви да обикалям в търсене на специалната рокля  pleasantry
А и честно казано с моите 100 килограма не се намират прилични рокли girl_impossible
Завършила съм моден дизайн и горе-долу съм наясно каква трябва да ми е роклята...
Аз обичам сатена и не искам да е много претруфена макар,че много ми харесват бухналите рокли моята няма да е такава  cray ,защото гледах много снимки на пълни момичета как им стои и на мен никак не ми допадна...
да не говорим ,че на сватбата ми ще съм с кецове и сатенени панделки - не всяка рокля ще пасне  nea
Мерих само една единствена рокля на ул.Пиротска която не беше кой знае какво ,но ми стоеше добре и струваше 300 лв,което си ме устройва напълно  girl_wink
Ще поизчакам още малко и ще почна да обикалям за рокля по-сериозно.
Но наистина не ми се дават повече от 300-400 лева за рокля която първо със сигурност ще съсипя и второ ще облека веднъж в живота си.
Активен
Anuk
Сватбар
Публикации: 177

« Отговор #297 -: февруари 19, 2014, 15:08:46 »

Благодаря на всички за съветите, ще почвам да гледам пролетта. Колко време по-рано е нормално да се поръчва рокля? Дълго ли ги шият? Моята сватба е края на август и мисля към май месец да почвам да гледам за да не се бутам по време на треската на баловете (март/април).

Нашата сватба ще е септември и от сега гледаме. В повечето магазини ми казаха, че колекция 2014 е налична и нищо ново няма да има. И като гледам поне във Варна трескаво се купуват рокли :х А ако роклята трябва да се доставя или шие по твой номер поне 3   - 4 месеца трябват.
Активен
julieta85
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #298 -: февруари 19, 2014, 15:17:02 »

Нашата сватба е през май месец.Аз започнах да гледам от края на октомври до средата на януари .Вече съм се спряла на модел който в момента се шие във Варна.По принцип за да се шие рокля навсякъде искат поне 2 - 3 месеца да имат време.Така ме съветваха продавачките,а и моята сватба е и по време на баловете и за това ми казваха,към края на месец февруари трябва да започне да се шие една рокля.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: февруари 19, 2014, 19:16:38 »

Моята рокля я поръчах края на декември и я чакам края на април,  но е дизайнерска и трябва да я поръчат и доставят от чужбина.
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: