Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 11:51:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част (Прочетена 207491 пъти)
rujka
Ентусиаст
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 26 част
«
Отговор #60 -:
септември 27, 2013, 16:25:54 »
Цитат на: damira в септември 27, 2013, 02:51:52
В "Сватбен център" роклите не са на Проновиас, а на White one - най-ниския клас рокли от групата made in China. Явно продавачките там са излъгали Lorenna, ...
Много не съм съгласна с такива обобщаващи мнения, сериозно.
Моята рокля е капарирана там, по модел на Проновиас, но китайско изпълнение. Не са се опитвали дори да ме залъгват за каквото и да било.
И аз ходих в Парадайс център. Да, бяха учтиви горе долу, но нямаше нищо, което продавачката да ми даде в мой размер.. Мисля, че по-скоро проблема беше в компетенцията, отколкото в това какво имат в склада, ако трябва да съм честна...
Не останах доволна
Все пак харесвах рокли от 1500 нагоре, можеха да са по-добри търговци
Както и да е, в сватбения център намерих РОКЛЯТА за 700 лева и съм страшно доволна. Сега чака в склада да дойде 10 май
Много много много много съм доволна от обслужването там, всички бяха страшно учтиви и всеки път ходя с удоволствие
)
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439
«
Отговор #61 -:
септември 27, 2013, 16:46:50 »
В Сватбения център са много некадърни по отношение на шиене и корекции. Не се справиха добре с корекцията на роклята ми, а воалът, който ми ушиха беше меко казано ужасен и отиде в кофата веднага. Коланът, който правиха също не го биваше, но го сложих за 1-2часа. Иначе са страшно любезби всички момичета там, въпреки че аз им поопънах доста нервите.
За Брайдъл Фешън съм със смесени чувства относно продавачките. Малко са отегчени и не всичките са компетентни. Била съм на няколко проби в магазина.
Иначе и моята рокля беше Enzoani Blue, но не от България.
Активен
liliette
Ентусиаст
Публикации: 109
«
Отговор #62 -:
септември 27, 2013, 17:23:25 »
И аз искам да се включа с похвалите за Bridal Fashion. За първи път отидох февруари месец и веднага капарирах рокля, която много ми хареса, но не бях сигурна още дали ще е тя, тъй като очакваха нови рокли, а това беше първата и единствена, която мерих и харесах. От тогава до сватбата ходих още няколко пъти и мерих различни рокли, като имах правото да сменя роклята си по всяко време. В крайна сметка се овъртах между 3 рокли, докато в магазина не пристигна четвъртата и това беше моята.
През цялото това време и хилядите ми капризи срещнах много коректно отношение, получих много добро отношение. Когато най-накрая избрах роклята я оставих при тях на склад, за да я коригираме в последния момент, в случай, че отслабна или напълнея. Е смея да твърдя , че корекциите бяха перфектни и всичко стана много бързо без да променят плата и визията на роклята. Имат си някаква специална технология, обясни момичето. Материите там са разкошни и по мой вкус и мнение не могат да стъпят на малкия пръст на останалите, които гледах около Пиротска, Асеновград и пр.
«
Последна редакция: септември 27, 2013, 17:27:11 от liliette
»
Активен
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #63 -:
септември 28, 2013, 13:06:59 »
Цитат на: damira в септември 27, 2013, 02:51:52
В "Сватбен център" роклите не са на Проновиас, а на White one - най-ниския клас рокли от групата made in China. Явно продавачките там са излъгали Lorenna, както и моята братовчедка преди 2 месеца, но тя си купи нейната все пак от Bridal Fashion - истинска на тази марка. Ако на етикета не пише Проновиас, няма какво да им вярвате на тези продавачки. Смешни са направо. Днес всички сме грамотни и гледаме сайтове, адреси и сме информирани. А ако наистина има намаления в Bridal Fashion, където е единственото място в България за рокли на Pronovias и една рокля може да се купи за 1000 - 1500 лева - то си е направо супер оферта. Цените на този клас рокли в чужбина са от 1500 евро нагоре. Но все пак си зависи от бюджета. Успех!
Мога да дам отзиви само за роклята, която мерих: беше разкошна! Много красива дантела, фина изработка и идеална кройка. И да е била произведена в Китай, нямам забележки, изработката беше меко казано перфектна. Обаче и цената си я биваше
, 1750 лв лично на мен са ми много за едно обличане. Но ако държах на скъпа рокля, щях да си я купя. Беше и моя номер
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #64 -:
септември 28, 2013, 21:36:18 »
Не знам какво ще правя все още,но ме накараха да отида в Понеделник да разгледам в Bridal Fashion. Не съм уверена на 100%,че нещо ще ми стане
,но ми е мечта да ги разгледам поне на живо роклите,така че се кефя въпреки всичко!
Ще ви пиша пак със сигурност веднага,когато имам възможност.
Активен
merita
Сватбар
«
Отговор #65 -:
септември 30, 2013, 12:21:34 »
Моята. Взеха ми мерки и в момента я шият. На 25.10 ми е първа проба. Моля за мнения
phpGLiiRLAM.jpg
(9.59 KB, 265x350 - видяно 6094 пъти.)
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #66 -:
септември 30, 2013, 12:30:19 »
супер е . да ако ти е направят точно още по добре ще ти стои :)Само едно не ми харесва ама просто не е мой стил смисъл бих го коригирала. Тези които са закачени на долната част цветя...малко е натрупват.Поне така е виждам
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #67 -:
септември 30, 2013, 17:09:22 »
Искам да ви кажа днес как мина пробата ми в Bridal Fashion. Както се бях впечатлила така се и разочаровах - ама много!
Беше една приятелка запазила час за там,при което я бяха уверили,че имат всякакви размери и по-големи от много модели. Отиваме и жената почва да си показва какво има и от три каталога имаше три рокли налични,които даже не бяха точно моя размер.
Първата още като я пробвах не ми стана,смисъл не можеше да се облече отзад с връзки беше и пак нищо. Беше г/д хубава,но не това,което исках. Другите две жената каза,че няма смисъл да ги пробвам,а аз си казах на себе си,че нямаше смисъл изобщо да идвам.
Голямо разочарование беше! Всъщност мисля,че магазина е само за слаби момичета с много пари - останалите са просто дискриминирани! Аз лично мога да си позволя рокля и за 5000 лв,ама няма голям смисъл за мен това.
Май определено ще остане тази от Сватбения център! Там поне мисля,че не ме излъгаха за нещо! Все пак оставам и с вариант да си избера модел и да ми го шият по мой размер или пък да поръчам от интернет. Наистина ще обмисля и тези варианти! Извинявам се ако на някой му се сторят много крайни думите ми,но това е моето лично впечатление от бутика!
merita - роклята ти е много хубава! Честито!
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #68 -:
септември 30, 2013, 19:05:21 »
E чак да са дискриминирани, едва ли
Има още толкова много магазини, в които може да се намери за всеки по нещо. Кога ви е събитието? Да няма някакъв проблем с тази, която беше капарирала?
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #69 -:
септември 30, 2013, 19:21:40 »
Цитат на: blackisback в септември 30, 2013, 19:05:21
E чак да са дискриминирани, едва ли
Има още толкова много магазини, в които може да се намери за всеки по нещо. Кога ви е събитието? Да няма някакъв проблем с тази, която беше капарирала?
Проблем не мисля,че има. Но моите близки ме карат да пробвам и на други места да видя как е. Защото аз още от първият път когато ходих да гледам за рокли си капарирах една, която г/д се приближава до това,което искам. Но всички настояваха да гледам още,а и аз нямам чак толкова против. Иначе събитието е през 2014,юни. Но аз нямам възможност в последния момент да търся рокля. Ще се заминавам с други неща през месеците. Времето си лети и ето,че след известно време ще е вече 2014г, аз само с тази рокля докато я намеря докато намеря всички неща ще минат 3 месеца. Тази,която капарирах има нужда от оправяне на някои детайли и не мога да кажа, че роклята заспа буквално върху мен. Има къде да се барне и аз имам някои препоръки и изобщо не е супер идеална, но я харесвам и за сега най-много ме харесват с нея близките ми,но все пак имаше и други типове рокли дето видяха как ми стоят и им харесаха. И изобщо не мога да кажа за тези рокля - да това е тя,защото не съм сигурна, а само се убедена на 80%,но не на 100%. До Асеновград и да искам - няма кой да ме заведе. Нямаме кола с моя мм и дори нямаме книжки. А нашите приятели и т.н. всички работят и си имат дечица и няма как и няма с кого, така че ми остава само Софията,по поръчка рокля или онлайн да си купя. За сега ми е доста трудно.
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #70 -:
септември 30, 2013, 19:31:45 »
До Асеновград не може да няма някакъв транспорт - автобус, влак? И аз съм решила и там да мина, въпреки че роклята е от интернет, ама е така, за традицията
Плюс това майка ми трябва също да си намери рокля.
Аз на твое място не бих правила компромиси, сама казваш, че не е перфектна роклята. Намери си модел и говори с шивач (съвет просто). Веднъж се жени човек (в повечето случаи).
Активен
Lorenna
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #71 -:
септември 30, 2013, 20:35:02 »
misspanda
, разгледай навсякъде, където можеш. Дори и най-накрая да си купиш първата рокля, ще знаеш, че всичко си разгледала. Аз лично не виждам нищо лошо в това да си купиш първата рокля, какво като й трябват корекции, нали ти харесва, а корекциите не са нищо сложно за повечето ателиета, особено ако са си техни моделите, а не донесена отнякъде рокля. Относно Асеновград, малко
, но ето линк с разни автобуси:
http://www.centralnaavtogara.bg/index.php?mod=06a943c59f33a34bb5924aaf72cd2995&d=l
Относно Bridal fashion съм много изненадана, как може да нямат рокли с големи размери
То в най-обикновени сватбени магазини и ателиета имат, а в такъв скъп магазин да не поддържат наличност си е странно
Желая ти успех
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #72 -:
септември 30, 2013, 21:20:49 »
misspanda
аз не мисля че трябва да очакваш навсякаде да има от твоя размер. Много малко булки когато отиват да мерят намират рокля точно в техния размер. По-принцип мериш модела колко да се видиш как ти седи, или ти го пристягат с щипки или не ти връзват роклята, колкото да се видиш как ти седи. После или ти поръчват твоя размер или ти ушиват по твоя размер. Аз роклята която мерих беше 3 размера по-голяма, но това не ми попречи да си я поръчам, т.е те ми я ушиха по моите размери.Понеже и нашата сватба беше на 1 юни, аз да ти кажа моята я поръчах чак края на февруари след 1 ден обикаляне. Всички имаме съмнение дали сме направили правилния избор за роклята в един момент, но все пак сме жени
важно е да се чувстваш красива в роклята, а не колко пари струва и от какъв дизайнер е
Това което ще ти препоръчам е да спреш в момента да гледаш рокли, защото колкото повече гледаш толкова повече се объркваш. Концентрирай се на другите неща първо : ресторант, ритуална зала и църква, фотограф и видео, ДЖ, това се неща с които се започва. Най-добрите са вече заети и след нова година ще трябва да търсиш много за да намериш добър професионалист свободен. Роклите са там те си те чакат, а до догодина няколко пъти ще си промениш мнението какво искаш
. Аз така също тръгнах първо от рокля но спрях бързо и се концентрирах на гореизброените неща
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #73 -:
октомври 01, 2013, 08:54:27 »
misspanda
, айде сега, каква е тая паника?!?
Дискриминирана, как може да си мислиш такова нещо? А дребните и по-слаби момичета и те ли са дискриминирани, дето роклите им висят и им падат. Ако помислиш логично ще се усетиш, че все пак това са мостри, няма как да станат на всеки.
Аз съм малко потресена, че си избрала първата рокля, която ти е станала, или поне аз така разбрах. Според мен трябва да си 100% сигурна, че е тя. Моята беше 2рата, която пробвах и бързината на решението ти не ме учудва, но по коментарите ти звучи все едно ти не си доволна.
Не ми хареса, че смяташ, че няма как да отидеш до Асеновград, разбира се, че има автобуси, не е толкова далеч. Аз от Варна ходих, че вие софиянци ли не можете. И да се тръшкаш и да мрънкаш, няма как, без обикаляне няма да стане. В София избора е доста голям, няма булка останала без булчинска рокля.
Имаш предостатъчно време да си решиш проблема. Занимавай се с нещо друго поне седмица, за да ти се "размие" главата и давай смело напред. успех!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #74 -:
октомври 01, 2013, 09:01:23 »
и аз от Бс се метнахме и отидахме до Асеновград хем на разходка и хем да разгледаме.Но лошото беше че не останахме и мн път бихме и така но си заслужаваше.Там има всичко ако ли не ще ти ушият тази която искаш за по-скромна сума от София.Най-скъпата рокля която видях в Асеновград като изкл "Версай" беше 550 + всичко към нея-було, муло букет и т.н. така че ако не отидеш до там само може да съжеляваш
. А и да по-добре се насочи към по-важните неща за резеврвация , като дати места и прочие защото не се знае за тази дата която искате всичко че ще бъде свободно.И от там кат е сигурно отивайте за рокля
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...