Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 07:58:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март  (Прочетена 180798 пъти)

Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: септември 11, 2013, 09:18:37 »

Здравейте smile

sabeva_07, честито за пола на бебчето, да се развива добре и една здрава и красива мома на финала Wink
Scarlett, браво за прегледа, все така да растете здрави и да сте добре и ти и бебо smile

При нас нищо ново, следващия преглед е на 17.09, така че има време за новини и така.

Хайде хубав и усмихнат ден  Sunshine
Активен
ane_li_a
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: септември 12, 2013, 10:25:55 »

Момичета, вие с какво се мажете, че аз от няколко дни искам да си купя нещо, но не знам какво ?
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: септември 12, 2013, 18:56:20 »

Момичета, благодаря ви за честитките!
Скарлет, толкова топло и хубаво ми стана като ти прочетох поста, да сте живи и здрави цялото семейство smile Мен ме чака ФМ на 24ти.
sabeva_07, честито за момата!  pullpigtails
Само да ви кажа, че прочетох, че H&M правят промоция на дънките си, само не разбрах дали се включват и МАМА стоките.
Цитат
H&M
Деним промоция в H&M!
Побързайте да се отбиете в най-близкия магазин на H&M и да се възползвате от фантастичната ни оферта за следващите дни:
Отстъпка от 20 лв. на всички дамски и мъжки дънки с основна цена 44,90 лв. и нагоре и 10 лв. за всички детски дънки с цена 24,90 лв. и нагоре.
Добре дошли в H&M!
Приятна вечер!
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

« Отговор #213 -: септември 13, 2013, 07:36:18 »

Вчера бях включени са и дънките за бременни. Те са -20 лв. Бебешките са -10лв.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: септември 13, 2013, 09:03:32 »

ane_li_a, аз с нищо не се мажа. С миналата бременност си правех някакъв крем с какаово масло по рецепта от интернет, уж бил много добър - пак ми се появиха стрии на бедрата, ама нямаше начин - преди да родя бяха разплути както никога, след раждането - стегнати като на футболист, и то за около половин час напъни. Такава рязка промяна нямаше как да не се отрази. Поне се успокоявам, че така или иначе съм много бяла и почти не личат.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: септември 13, 2013, 09:35:07 »

Аз мажа с Palmers и с Weleda. Първото е лосион и го ползвам сутрин преди работа, а второто е олио и го слагам вечер след душа още на мокра кожа. Но да си призная, не съм от най-редовните. Надявам се и този път да ми се разминат стриите.
Много благодаря за инфото за H&M. Трябва да огледам дънките за малкото, че есента сериозно си настъпва. Бременните дрехи мисля, че засега са ми достатъчни, все пак остават само 4 месеца дебелеене живот и здраве.
Хубав петък на всички!
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: септември 13, 2013, 10:20:31 »

И аз се мажа с Palmers, не мога да кажа дали съм доволна, но и за момента не съм пораснала драстично.Хубавото на крема е че не чакам да съхне по много време, че има и такива.

За H&M мога да мина да взема нещо на племенника, аз нямам нужда че си имам вече достатъчно бременни дрехи.Мерси за инфото.
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: септември 14, 2013, 14:18:53 »

Аз съм с Мустела -серия за бременни, но с първата бременност се мажех редовно с какво ли не.Със скъпи и ефтини продукти истината е че зависи много каква ви е кожата.По време на бременността -първата нямах нито една стрия, но след раждането се появиха и то доста, може би от рязкото отслабване.Та сега не си притеснявам дали ще имам или нямам важното е беба да е добре.

Поздрави!
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: септември 16, 2013, 09:32:48 »

Доброютро, момичета!
Как я карате днес?  give_rose
Вчера прослушах бременния щанд на H&M и определено има интересни неща. От покупки на бременни дрешки се въздържам, имам си достатъчно. Обаче видях, че имат хубави потници за кърмене, както и такива сутиени на доста добри цени. Определено мисля да се обзаведа малко по-нататък. При мен подгръдната обиколка пак порастна като при предишната бременност и определено не мога да си търпя старите сутиени. Та извадих пак от старата бременност няколко без банели и така я карам. Вие как се справяте с промените на тялото? Моето коремче имам чувството, че през уикенда стана двойно по-голямо. Даже и колежките в работата забелязват. И то как няма, като е точно като топка и стърчи право напред.  blum
Хубав ден на всички!
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: септември 16, 2013, 12:19:27 »

Scarlet, а какви са им цените на сутиените за кърмене.Аз нямам такова чудо, а сегашния сутиен адски ми стяга под гърдите, то не стяга е точната дума, дискомфортно ми е и това е.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: септември 16, 2013, 12:51:12 »

Момичета, извинявайте, че се намесвам в темичката ви, но да кажа аз как реших проблема с обиколката на сутиена, че и на мен всички взеха в един момент да ми стягат.
Ей тия чудесии на мен много ми помогнаха: http://www.ebay.co.uk/itm/8PCS-3-Hooks-2Hooks-Ladies-Bra-Extender-Bra-Extension-Strap-/251332023942?pt=UK_Women_s_Lingerie&hash=item3a848e5686
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: септември 16, 2013, 12:54:07 »

Маги, комплект бял и черен или розов и черен мисля, че беше към 25 лв., което е много добра цена за такъв тип сутиени. Аз в момента не нося кърмачески (няма какво да се лъжем, доста са грозновати и бабешки), нося обикновен сутиен, но е с мека чашка и без банели. Точно и при мен дискомфортът идва от под гърдите, а не от размера на самите гърди. Просто гръдният ми кош се е разширил. Банели абсурд да търпя в момента.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: септември 16, 2013, 13:46:31 »

Хах, разкошни цени, направо пращам сестра ми да ми вземе, че тук в Плевен такива магазини няма.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: септември 18, 2013, 08:54:50 »

Здравейте и от нас smile

Вчера ни беше месечния преглед.
Бебокът е добре развит за възрастта си, отговарящ по размери на 14 г.с., лекарката каза, че за момента всичко е наред. Днес сутринта ходих да ми взимат кръв и урина и след седмица ще видим резултатите какви ще са.
Поздрави на всички, надявам се да се чувствате добре. Обличайте се, че нещо много застудя времето  girl_wink
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: септември 18, 2013, 10:25:40 »

Seagirl, поздравления за страхотните резултати! Все така наред всичко да върви до края. Вече би трябвало да си минала и ранната фетална морфология, ако си ходила?
Радост за всяка майка са тези прегледи - като знам какво ми е едно празнично и усмихнато като имам преглед.  Е, и малко свитичко под лъжичката, няма да се лъжем blum
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: