Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 03:24:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на hulcy 17.08.2013
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на hulcy 17.08.2013 (Прочетена 103326 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Сватбата на hulcy 17.08.2013
«
Отговор #135 -:
юли 25, 2013, 13:41:16 »
Мила и тук да ти отговоря за облеклото на твоето момче. Хвани го и един ден и идете на обиколка.
Роклята ти е много хубава, а ти си като принцеса в нея!
А исках да те питам, ако правилно съм разбрала от снимките ти носиш очила непрекъснато, как мислиш да процедираш на сватбите? Аз също ходя с очила, като съм без тях и ме заболява главата, затова мисля да съм с лещи, ако успея да ги натикам в очите си с тия нокти.
Активен
Melinia
Ентусиаст
Публикации: 94
«
Отговор #136 -:
юли 25, 2013, 13:55:38 »
На мен пък много ми хареса видеото на hulcy
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #137 -:
юли 25, 2013, 14:54:47 »
svekarva
,
elistoilova
,
ratatui
,
Melinia
, благодаря ви момичета
svekarva , определено си права
аз повече мисля за неговия костюм отколкото той самият , той все държи на : "Абе мило, спокойно...Едно излизане и айде, готов съм
" Пък той си има определена марка, на която костюмите просто му заспиват, мисли направо там да ходи като си отидем в Турция..Аз пък съм тръгнала да го мисля и него
Елиии, и аз съм като теб...тези дни до събота май няма да минават
по принцип все си мисля колко малко остана до сватбата, колко бързо минава времето, ама моментът за роклята още не е дошъл
още няколко дена и после най - накрая ще си ги вземеммм
Рататуйче, и аз непременно ще съм с лещи, дори си ги купих още преди месец, че евентуално да не ги оставя за последния момент в цялата суматоха. По принцип въобще не понасям лещи...За това и си взех един чифт, които от време на време си ги слагам, за да ми посвикнат очите. Но след няколко часа започват да ми боцкат очите и да ме дразнят. На времето година - две се мъчих да нося лещи, бях върло против очилата, но накрая си докарах едно сериозно възпаление на очите и от тогава мама ми беше забранила лещите. И сега ,идва големият ден, на който не мога да си представя да съм с очила (не че имам нещо против булките с очила, но аз искам да съм без
) И въпреки проблемите, които ми създават, решена съм на цялата сватба да съм с лещи. Диоптърът ми е към -2.5 на едното и -2.75 на другото око - така ,че задължително лещи, без тях няма да виждам
На къната - също с лещи. На сватбата в Турция - пак. Дано да издържа... И милото покрай мен , и той иска да е с лещи, като той до сега не е носил и трябва да го науча как да си ги слага и сваля
Неговият диоптър е -1.75, но все пак ще му е дискомфортно без очила. Според мен, на него очилата си му отиват, но да видим какво ще реши последно и дали ще успее да се справи с лещите
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #138 -:
юли 25, 2013, 15:06:36 »
Както казваме тук в Бургас ....... въййййййййй наистина 2-рата рокля е твоята. Много повече ми харесва от първия ти избор.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #139 -:
юли 25, 2013, 15:11:47 »
И аз съм като тебе, удобно ми е с очила, ама не и за този ден. Вчера си взех лещите, ама още не съм ги отворила. Преди носех лещи, ама с очила виждам по-ясно.
Дано да нямаш проблеми и да издържиш на каната и на двете сватби. Ама, то като те поеме деня и емоциите няма и да ги мислиш.
Активен
Allicia
Сватбар
Публикации: 211
«
Отговор #140 -:
юли 25, 2013, 15:17:10 »
hulcy
, спомянм си, че първият път като си купих лещи, докторът ми каза първия ден да ги нося 2 часа, втория- 4 часа, а на третия да пробвам да ги нося цял ден, за да ми свикнат очите. Вярно е, че на теб не ти е за първи път да ги носиш, но може да пробваш няколко дни преди сватбата, за да ти е по- конфортно на самия ден.
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #141 -:
юли 25, 2013, 15:19:54 »
beberona
, хехе благодаря ти много
сетих се сега за една приятелка от Бургас, с която се запознахме на бригада в САЩ - нейното "въйййййй" разсмиваше всички ни , много весело
Рататуйче
, и аз виждам по - добре с очила и го няма чувството за чуждо тяло в очите ми. И аз се надявам от емоции и вълнение да не ги усещам лещите. Например, аз и на токчета не мога да стоя, но когато вихърът на купона или сватбата ме отнесе, забравям за токчетата и все едно съм с платненки (а при нормални условия на токчета - абсурд )
Allicia
, права си. Май май ще направя така, последната седмица преди сватбата само на лещи
Трябва да се свиква - няма как
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #142 -:
юли 25, 2013, 21:19:05 »
аз се включвам като човек постоянно носещ лещи. в началото бях с меки, а сега съм с твърди. разликата е, че едните не коригират астигматизъм. та - за да свикне окото с мека леща се почва постепенно привикване, както ти е обяснила Allicia. тъй като имаш време аз ти препоръчвам по -постепенно свикване. увеличавай по един час на ден. и си купи изкуствени сълзи, защото още нямаш навика да мигаш и окото ти изсъхва, затова ти боцкат и дразнят. а моя младоженец си беше очила - чудеше се дали да не ги свали, че е с малък диоптер, но се отказа
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #143 -:
юли 25, 2013, 22:20:06 »
shantall
, аз ползвам и изкуствени сълзички ( казват се Systane ) , дори не се гримирам като нося лещи, евентуално да не всеме да ме раздразни грима
На сватбата ще видим как ще стане комбинацията с лещи и професионален грим
И аз ще кажа на моя младоженец да не се тормози с - твоя човек добре е направил, като не си е свалил очилата. От снимките помня, че много добре си изглеждаше и с тях
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #144 -:
юли 25, 2013, 23:43:45 »
hulcy, само как съжалявам, че толкова късно откривам темичката ти, къде съм бляла и аз не знам
Тази вечер бях планирала да се ровичкам из нета за втора рокля, а то какво се получи - вече час чета разказите ти и искам още
Увлякох се по обичаите ви, двете ви сватби, предложението, въобще интерсна ми е цялостната подготовка на сватбите, апартамента, къната...Ще те следя с интерес
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #145 -:
юли 26, 2013, 10:04:47 »
evyevy
, добре дошла
Радвам се да те видя и в моята темичка
Благодаря ти много за милите думиии
Сега си стегнах багажа и "последно" пътуване за Турция до сватбата. Стискайте ми палци всичко да е наред с роклята, нямам търпение
(сигурно това съм го казвала вече 1000 пъти...но нали ще ме изтраете
) Целувки на всичкииии и до скоро
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #146 -:
юли 26, 2013, 10:06:35 »
ОМГ...Сега видях, че ми остават само 22 дена до
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #147 -:
юли 26, 2013, 10:28:40 »
Хехе, скоро ще останат само 2
! Стискам палци, лек път, спорна работа с разопаковането на кашоните и да ни се похвалиш с най- красивата рокля! Ей, забравих - и да облечете момчето /аз нали малко свекърва се явявам/
....
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #148 -:
юли 26, 2013, 11:32:48 »
Приятно пътуване мила! ще очакваме снимките на рокля, снимките на апартамента
Нямам търпение вече да се връщаш, а ти още не си тръгнала
И късмет с обличането на младоженеца
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #149 -:
юли 26, 2013, 16:04:00 »
Цитат на: hulcy в юли 26, 2013, 10:06:35
ОМГ...Сега видях, че ми остават само 22 дена до
хаха, и на мен ми се обърна коремът тази сутрин като видях. На сватбения ни сайт има отброяване и ми се струва, че много бързо взе да се сменя
Успех с пътуването!
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12