Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 12:30:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Лятна седмица 24.06.2013-30.06.2013
Страници: [
1
]
2
3
...
8
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Лятна седмица 24.06.2013-30.06.2013 (Прочетена 38101 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Лятна седмица 24.06.2013-30.06.2013
«
-:
юни 24, 2013, 07:57:30 »
Добро утро!
Не видях да имаме тема и затова реших да пусна една. Поздравявам ви с днешния празник- Еньовден и ви пожелавам прекрасна седмица. Вече официално е лято от няколко дни, нищо че вчера след обяд не си личеше много.
Вие как изкарахте почивните дни?
herbs.jpg
(23.26 KB, 236x320 - видяно 2695 пъти.)
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Re:Лятна седмица 24.06.2013-30.06.2013
«
Отговор #1 -:
юни 24, 2013, 08:53:20 »
Добро утро, дами!
Минавам да ви поздравя с днешния празник и да ви пожелая една хубава юнска седмица
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #2 -:
юни 24, 2013, 09:48:20 »
добро да е!
Ние и днес сме почивка, ще пазаруваме и ще се помоткаме, ако вечерта не вали.
от това време и промени в него, организмът ми се чуди, настинал ли е или просто привиква болезнено с разликите в температурата.
Поздрав
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #3 -:
юни 24, 2013, 09:56:39 »
Добро утро и от мен и честит празник на всички именици!
След прекрасния уикенд,който изкарах,днес много трудно приех идеята,че съм 12 часа на работа,но няма как,ще стискам зъби и търпеливо ще си чакам следващата почивчица
Ние с милото успяхме двата дни да си поотпочинем на плажа,а и посъбрахме малко тен
Времето беше просто страхотно!
Днес на работа се очертава да е скучноват ден,така че очаквайте ново включване
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #4 -:
юни 24, 2013, 11:28:28 »
Пловдивски привет!
След бурята вчера надвечер, днес е сравнително спокойно и различно. В парка при нас има доста счупени клони и едно цяло изкоренено дърво. Въвели са някаква нова техника и смилат всичко /листа, клони и дънер/ на дребни частици. Не остава нищо за ромското и пенсионерско население. Последното разчита на клоните за да си свари компотите
. Рано- рано вече имаше обитатели на квартала, които си взеха едрите части и за машинката останаха само листа. Не зная дали е от немотия или просто да не се минат. Пенсионерите под нас си имат и син и дъщеря с добро материално положение, но изподраха боята по стълбището, докато мъкнеха клоните към апартамента. Господинът ще си ги дялка на терасата и там ще ги суши. Дано не изкукам и аз след година - две.....Мисля, че съм достатъчно мързелива да ставам рано за съчки, ама знае ли се
Достатъчно луда съм обаче, защото пък сутринта, на път за работа, брах де що намеря билки къде из саксии, къде из дворове и улици и спретнах един венец, та да не ни ловят болести във фирмата.
emmmmmy
, и на мен така ми действа тази температурна промяна. Сега и колежката наду климатика и ако излезна вън, ще има да се адаптирам сума време.
Активен
Alichka
«
Отговор #5 -:
юни 24, 2013, 11:50:08 »
Ох, Свекърва! Разплака ме от смях с тези съчки! При нас нямаше и 8 часа, когато минаха и с машини миха улиците старателно, все едно избори ще има. Мога да ти кажа, че пенсионерите не само компоти варят. От няколко години забелязвам, че джанките старателно се шмулят за ракия. Чак на опашка се чака!
На мен днес ми е някак много хубаво на душицата. Преди години около Еньовден бях на Етъра. Беше невероятно да станеш част от една красива традиция! От тогава този празник ми е някак романтичен. Малко се ядосвам, като слушам по ТВ-то, че бил забравен празник, отживелица и тн. Ама ето, който иска бере билки, прави венци и спазва традиции! Честито на именниците!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #6 -:
юни 24, 2013, 13:47:35 »
Привет и честит празник
Аз минавам на бързо само и ви моля за едни палчета за утрешния изпит
Поздрави от морето!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #7 -:
юни 24, 2013, 15:32:45 »
оппа ,аз забравих да ви покажа неоновите си циганийки, бях обещала на панда и на рататуй
:
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #8 -:
юни 24, 2013, 15:45:40 »
Здравейте, мушмороци!
Днес се пръскам по шевовете от нерви - една след друга вървят простотиите! Вече глава ме боли, малкият и той играе нервен футбол в корема ми, миличкият. Затова зарязах всичко, даже и колежката, дето я обучавам и влязох да ви прочета да се разсея малко.
Свекърва
, много ме развесели, благодаря ти
Аз да не говоря за сегашните ни комшии, че са не селяни, а селяндури от класа
Тази сутрин се чуваше приятно ранобудно (в 6 часа!
) потракване на изпразнени след зимата буркани и припалване на коли (явно пак ще се пълнят с новата реколта
)
Еми
, много са ти хубави циганийките
Езра
, стискаме палци и двамата!!!
Мулан
, завиждам ви за плажа
Ние докато стигнем до него, лятото ще е свършило
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #9 -:
юни 24, 2013, 18:07:36 »
ООО, това е полата, която чакаме да видим от април още! Много е хубава! И гривната и лака, и всичко е супер. А другия път като се видим и на живо може да ни покажеш полата
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #10 -:
юни 25, 2013, 07:28:47 »
Добро утро момичета!
Аз днес отново съм 12 часа на работа и съм ужасно крива ,защото мнооого ми се спи
Имам чувството ,че ако ми се отдаде възможност ще си спя по цял ден без нищо друго да правя
Еми
,много ти е хубава полата и според мен е по-скоро ефектно съчетание,от колкото циганийка,а и нали все пак трябва да сме в крак с модата
Муунче
,съвсем скоро и вие ще можете да се насладите на предимството да сте край морето
Все пак ремонта скоро ще свърши ,ти ще излезнеш в болнични и обиколките и почивките ще стартират
Езра
,имаш и моите стиснати палчета,и да се похвалиш за резултата
Свекърва
,то май при всички тези съседи нещо са изкукали
На какви ли работи не съм се нагледала за годините, през които сменяхме различни квартири
Сега са решили да ни изнервят чрез котката си и не защото не обичам котки ,а просто,защото тя по цял ден се опитва да влезе в къщи и да ми направи някоя поразия.Късала ми е пердета ,пишкала е ,абе ужас!Казах няколко пъти на съседката да предприемат нещо или поне да сложат един комарник на вратата ,за да не излиза от там ,но нямаше никакъв ефект.Сега дори реши ,че ще спре да ме поздравява и ме отбягва,сякаш няма да се засечем като й връщам котката
Аз вече ще отлитам към работа и ви черпя със силно кафе ,а за дамите в положение - фреш
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #11 -:
юни 25, 2013, 07:41:00 »
Добро утро, дами
Как сте в този летен ден? Т.е. при вас може и да е летен, при мен е 16 градуса, но аз упорито си ходя със сандали
Емии, много ме кефи гривната!
Муунче, ни сЪ нервирай, още повече заради работа, наистина не си струва да си нанасяш емоционална вреда и то заради работа! Концентрирай се върху това, че вече си усещаш бебчето и му се кефи на ритничетата, отколкото да се ядосваш на работа, тя никога няма да свърши
Свекърва, споко, надали след 1-2 години ще те избие да събираш съчки, ама може някой друг талант да ти се яви
Останалите, моля да ме извинят, че не споменавам поименно
Аз откакто взех билети за отпуската, вече съм във ваканционна настройка, макар че ми предстоят 2 трудни седмици, ама ще ги избутам все някъде, мисълта за намаленията и морето след това ме крепи
Пожелавам ви много хубав ден!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #12 -:
юни 25, 2013, 07:58:56 »
Mulan
, много замаскирано това кафе, само чаша се вижда
. Аз, нали си падам по зърна, да взема да сложа и това, пък дано се разбудим. Да знаеш, котките са много нахални. Свикне ли да влиза при вас - край. Смята, че това е нейна територия и нищо не може да я спре. И да и сложат комарник, ще го разкъса. Сигурно ти драска по вратата, ако е затворена, нали? Нашата, хем е наша, не се трае, щом реши да влезе някъде из шкафовете. Драска, мяучи и бута с лапа и не забравя.....
Пишка си само в тоалетната, но ако намери някъде обувки, първата и работа е да си наточи ноктите на тях. Вечерта, преди сватбата на сина, отворила кутията и хууубаво му беше надрала сватбените обувки. То тогава какво ли не се случи, та това беше най- малкото
, но още не сме и го простили. Представям си колко е неприятно, при положение, че е и чужда и не си длъжна да я траеш. Нашата яде едни детелинки на съседката, оставени на стълбището, но не смее да влиза по чужди апартаменти.
Езра
, стискам палци за изпита и не се съмнявам, че пак ще си отличничка
Приятен и ползотворен ден!
Alleksia
, май ти завиждам за 16-те градуса и намаленията
!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #13 -:
юни 25, 2013, 09:00:48 »
добро утро,
аз днес се събудих някак кисела, тревожнаа, ще го видим имало ли е причина или не.
А за котките, моите любими създания, така са си те- своенравни и забавни
, харесвам ги защото са луди.
реших да ви покажа едно решение за малки пространства, мен нали такива ме вълнуват:
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #14 -:
юни 25, 2013, 09:45:01 »
Свекърва,наистина е доста неприятно с това драскане по вратата,но поне мяукането й ми действа като аларма,защото започва още от 6 часа и си откарва до към 7
То горкото животинче не е виновно ,че е попаднало при нехайни стопани и страда от липса на внимание,накрая и ние го гоним,но като прави бели - така ще е
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
8
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>