Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:26:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част  (Прочетена 206777 пъти)

Didi_Watson
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #390 -: август 06, 2013, 11:23:49 »

добър избор за вс. Само незнам Този диджей не сем го чувала.а вс това капарирано ли е.защото на този ден има наистина мн сватби?!(и ние искахме тогава ама уви има др причини да неможем....)
Здравейте,
всичко е капарирано и дори на половина платено. Хотела избрахме, защото повечето гости ще са англичани ще са гости на хотела за около 2 седмици, а хотела е ол инклузив. Сега вдя преговори относно допълнителната консумация, която гостите ще си поръчват, да не се заплаща от нас, защото така или иначе е платена и включена в ол инклузива. Преговорите са тежки smile Благодаря за коментара. А диджеят ми го препоръчаха от агенцията, надявам се да се справи с двуезичното водене smile
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: август 06, 2013, 11:33:43 »

хахаха  danceg ако не ще бъде шоу smile give_rose
Активен
Estella
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: август 08, 2013, 21:37:09 »

Здравейте,момичета,
Моля ви, имам спешна нужда от помощ! Осъзнах, че съм до под кривата круша и вече ми е много притеснено   cray
Сватбата ми е на 21 септември 2013г в Слънчев бряг , но все още нямам нищо   Oh my ...
 - нито диджей, нито фотограф, нито видео, нито фризьор, нито гримьор.
Моля ви препоръчайте ми, ако сте били доволни от някого или сте чували добри неща за някого или към когото сте се насочили вие!
Благодаря предварително!
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: август 08, 2013, 22:21:01 »

Дди джей-иван тодоров влиз в станицата му дай на контакти и има график кога е свободен ако не негов колига ще ти даде. Т
там има списък на партьорите му; Д.ж. Тони; д.ж. Григор Трайчев, дж Станислав Жеков и.т.
Има ги изброени в страницата му.за фото:аликс студио (мн са добри но...скъпи) пламен георгиев, Гея, Раданов, П. Рашев.
Видео....Вартанян , но всяко фото ще ти препоръча някой.
Но мисля че си закасняла дано има свободни....Успех дано съм ти помогнала
Активен
bibolina
Ентусиаст
**
Публикации: 136

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: август 08, 2013, 22:24:59 »

Дди джей-иван тодоров влиз в станицата му дай на контакти и има график кога е свободен ако не негов колига ще ти даде. Т
там има списък на партьорите му; Д.ж. Тони; д.ж. Григор Трайчев, дж Станислав Жеков и.т.
Има ги изброени в страницата му.за фото:аликс студио (мн са добри но...скъпи) пламен георгиев, Гея, Раданов, П. Рашев.
Видео....Вартанян , но всяко фото ще ти препоръча някой.
Но мисля че си закасняла дано има свободни....Успех дано съм ти помогнала

Видео пацо
 www.fotovideo.bg
Ние ще сме с Иван Тодоров,  алекс студио.
Активен
Estella
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: август 08, 2013, 23:35:20 »

Благодаря на yana_traeva и bibolina  Bravo
Веднага проверих за тези, на които им пише заетостта  Иван Тодоров и СТОЯН ПЕТРОВ са заети за моята дата  girl_impossible
Утре ще преслушам и другите
Много благодаря приемам всякаква помощ и препоръки, ако има друг плануващ морска сватба  girl_impossible
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: август 09, 2013, 08:04:49 »

Offtopic Естела, изтрий си писмата в пощенската кутия, защото е пълна и не мога да ти пратя инфо Wink
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #397 -: август 09, 2013, 10:25:25 »

Естела, за месец и половина много трудно ще ти е да запазиш известните имена - те вече са заети от много, много месеци особено пък за пиков месец като септември. Успех ти желая да си намериш подходящи хора. Wink
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: август 09, 2013, 10:42:36 »

Не виждам защо да не може да се пуснат директно във форума координати, след като капацитетът на пощата на Естела е изчерпан.

Аз ще съм с гримьорката Ваня -  от студио "Дали", бл.47 в Славейков - 0893 683 178. Естела, момичетата в предишните странички на тази тема са дали координати и на други гримьорки - както и за маникюр.

За прически - Тодор Циков - ул." Стефан Караджа" 11, Тел.за контакт: 056/ 811 818 и 0888/ 533 852.

За фото - опитай с Калоян Спасов (http://www.360bg.net/) или Алекс Студио-http://www.alexstudio.bg/.
В краен случай, ако и другите фотографи, за които говорят момичетата в предишните странички на темата, не са на разположение, като алтернатива можеш да опиташ с Алекс Тодоров  - https://www.facebook.com/#!/alex.todoroff?fref=ts. За сватбени снимки обаче не знам как е, комерсиалните му са доста добри.
За видео оператор нямам представа, защото аз няма да имам.
Диджей - роднини са ми и са от Стара Загора, но пътуват навсякъде. Не мога да те насоча за някой от Бургас.
Просто моля те, върни се няколко страници назад в темата, за да прочетеш за координати и на други хора.
 Успех!
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: август 09, 2013, 11:01:08 »

Offtopic
Девисил, просто ми е много по-лесно да ги пусна нещата на лични Wink Тук в темата трябва да ги оформям...пък и честно казано по този начин само се тъпче на едно място с една и съща информация  smile
Активен
Estella
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: август 09, 2013, 11:06:04 »

Естела, за месец и половина много трудно ще ти е да запазиш известните имена - те вече са заети от много, много месеци особено пък за пиков месец като септември. Успех ти желая да си намериш подходящи хора. Wink

girl_impossible ох това въобще не го очаквах

cray
Offtopic Естела, изтрий си писмата в пощенската кутия, защото е пълна и не мога да ти пратя инфо Wink

Не знам защо става така имах само едно съобщение и ми дава, че кутията е пълна. Сега го изтрих и се надявам да стане.

Благодаря ви много момичета! good
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: август 09, 2013, 12:10:48 »

girl_impossible ох това въобще не го очаквах

cray  
Не знам защо става така имах само едно съобщение и ми дава, че кутията е пълна. Сега го изтрих и се надявам да стане.

Благодаря ви много момичета! good

Всеки гледа да почне организацията от рано, за да има време да проучи и пресее из многото избор.  Ние наехме ресторанта още мин сеп. За този сеп. ДЖ -януари,  украса и  фото-фев,   май месец-видео. Юли -оркестъра.
Но ние не сме от Бургас и искахме да ни е сигурно.
Искрено се надявам да намериш хора, кйто да наемеш и да останете доволна.
Може да попиташ Иван Тодоров за негови колеги, той може да ти препоръча и други специалисти. На нас ни чрепоръча оркестър и др.                                                                         
Активен
Hrisi86
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #402 -: август 09, 2013, 15:50:52 »

Здравейте след много време и от мен  Yes
Ние вече сме си в БГ и започна ходенето по мъките. С тези медицински - голям ад. Всеки гледа да те излъже. Абе ужас! beating
Както и да е. На нас ни остава по-малко от седмица, аз пък даже не съм в шок, ама трябва да се постресна, защото нямам обувки още.  crazy
Да ви попитам от къде мога да си намеря менче? За ритането пред блока и в ресторанта (нали и на двете места се риташе)? Влязохме да питаме в един магазин, пък те ни показаха "глинено" Абе беше си баш гювече  funnytooth
Предстоят чашите, възглавничката за пръстените...ами май това остана. Само дребните неща.. Някой знае ли къде в Бургас могат да ни гравират чашките?  Girl_hide
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: август 09, 2013, 15:56:34 »

Здравейте след много време и от мен  Yes
Ние вече сме си в БГ и започна ходенето по мъките. С тези медицински - голям ад. Всеки гледа да те излъже. Абе ужас! beating
Както и да е. На нас ни остава по-малко от седмица, аз пък даже не съм в шок, ама трябва да се постресна, защото нямам обувки още.  crazy
Да ви попитам от къде мога да си намеря менче? За ритането пред блока и в ресторанта (нали и на двете места се риташе)? Влязохме да питаме в един магазин, пък те ни показаха "глинено" Абе беше си баш гювече  funnytooth
Предстоят чашите, възглавничката за пръстените...ами май това остана. Само дребните неща.. Някой знае ли къде в Бургас могат да ни гравират чашките?  Girl_hide

Менче, може да потърсиш в магазините за сувенири. Мисля, че имана Богороди и преди съм виждала по александровска..
Кога е сватбата?
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #404 -: август 09, 2013, 16:02:25 »

Хриси, чаши гравират в златарското ателие на Трепечови - намира се в уличката зад Трията! smile Мара Гидик мисля че е улицата, ателието е точно срещу Аз и Ти булчинския магазин.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: