Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 23, 2025, 00:37:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част  (Прочетена 222457 пъти)

yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: юли 31, 2013, 11:22:17 »

Не на Амадеус не са. има ги направо в интернет с цените проверете. И да наистина ако е нещо не толкова завъртяно ще ти излезе по-евтино.Аз съм "за " ЗАХАРО защото всичките им торти са хубави нито много сладки нито мн тежки страхотни са. На амадеуса имат един странен тежък вкус, но също са хубави.На Розата....ддз малко им са остарели вижданията за торти и ги праввят като едновремешните.А за МАРС да не говорим просто блаттттт.Не се лъжете от там да вземете квото и да е просто съм виждала дори как ги правят.
Активен
bibolina
Ентусиаст
**
Публикации: 136

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: юли 31, 2013, 11:23:49 »

за 130 парчета са ти казали 335лв?  смятай знаех си аз ,че ми искат адски много пари

Мога да праря файл и да видиш зя какво ми искат.

Съглана съм, че е строго индивидуално, вс торта.
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: юли 31, 2013, 11:30:45 »

Мога да праря файл и да видиш зя какво ми искат.

Съглана съм, че е строго индивидуално, вс торта.

Качих във фотоалбума. Само, че фигурката ще е друга.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #363 -: юли 31, 2013, 11:35:06 »

биболина, много красиви неща, прекрасна морска сватба ще си имате! smile
Тортата е супер яка, но няма никакви фигурки по нея и не е много трудно да се направят тези фонданови парчета.

Много ме кефят поканите за шаферките, сама ли си ги прави?
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: юли 31, 2013, 14:18:52 »

биболина, много красиви неща, прекрасна морска сватба ще си имате! smile
Тортата е супер яка, но няма никакви фигурки по нея и не е много трудно да се направят тези фонданови парчета.

Много ме кефят поканите за шаферките, сама ли си ги прави?
Виви20: Благодаря ти!
Всички покани ги пфавих аз, и за шаферките и за    гостите. :-) с материали от Джъмбо
Да тортата няма фигурки, само отгоре ще има две мечета - младоженци.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #365 -: юли 31, 2013, 14:43:55 »

Уоу! Супер сръчна си!  :bravo:Много впечатляващи неща си направила, браво! Мечетата са супер сладки, аз по-скоро исках да кажа, че тъй като няма много декорация по тортата, вероятно за това излиза по-евтина в сравнение с други торти - примерно ако имахте мидички, морски звезди и т.н. цената шеше да е друга. smile

Биболина, виждам че по-рано си писала, че сте измислили игрите - можеш ли да споделиш на какво сте се спрели, че се чудя в момента. smile
« Последна редакция: юли 31, 2013, 14:47:40 от Vivi20 » Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: юли 31, 2013, 15:04:34 »

- тостове изненада за гостите. ДИДЖЕЯТ ще каже по кое време ще сатостовете и от една
купа или чаша тегли нечие име и гостът ще трябва да вдигне тост. Ние ще сме
сложили предварително лист с забавен тост, който да прочете госта. Не всеки
ще има, а можеби от всяка маса.
- състезание по бързо пиене. ще викнем по няколко приятеля за
състезание по бързо пиене. Нилой няма да знае. Ще им даден чаши със слабо
алкохолно питие и победителите ще получат 1 бутилка вино например
- състезание по танци
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: юли 31, 2013, 15:15:22 »

- тостове изненада за гостите. ДИДЖЕЯТ ще каже по кое време ще сатостовете и от една
купа или чаша тегли нечие име и гостът ще трябва да вдигне тост. Ние ще сме
сложили предварително лист с забавен тост, който да прочете госта. Не всеки
ще има, а можеби от всяка маса.
- състезание по бързо пиене. ще викнем по няколко приятеля за
състезание по бързо пиене. Нилой няма да знае. Ще им даден чаши със слабо
алкохолно питие и победителите ще получат 1 бутилка вино например
- състезание по танци

Ще има игра с обувките- кой повече познава другия и обещания с балони.
Активен
_Vi_
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #368 -: август 01, 2013, 07:14:21 »

Подкрепям мнението на Vivi20, няма как да сравните офертите просто защото дори най-дребния детайл оскъпява тортата - най-скъпи са фондановите, после шоколадовите и накрая сметановите, зависи и от украсата и всяка промяна на тортата от каталога се заплаща допълнително. Нашата също ще е от Захаро и преди сме поръчвали от там - страхотен вкус. А за Кети Кейк наистина са много красиви тортите, като бижута, но от много места чувам че вкуса не е добър, просто споделям, лично не съм ги опитвала
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: август 01, 2013, 07:21:31 »

Момичета бях ви казала. по-рано че сватбата трябва да се премести...Та свързах се с баща ми който работи извън Б-я и каза да решим ние за дата но на 2-ри щял да може да тръгне наййй рано и нз ако изберем 7ми както искахме от самото начало.....мн май ще го прищопорим все пак път е и е зима....та какво да правим а 21 дек. е другата дата-няма да имаме църковен!?!?! girl_impossible
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #370 -: август 01, 2013, 10:42:25 »

Биболина, много хубави игри сте си измислили, весел сватба ще стане. И аз трябва да помисля вече за тия неща, ама като забравих да питам ДЖ-я сега ще си ги мисля сама. Wink
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #371 -: август 01, 2013, 10:49:17 »

Vivi20, аз нищо не бях намислила, но ДиДжеят ни изненадваше постоянно с някакви игри. Те с аси професионалисти и знаят кое става весело smile
Активен
Danito
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #372 -: август 01, 2013, 11:12:20 »

Подкрепям мнението на Vivi20, няма как да сравните офертите просто защото дори най-дребния детайл оскъпява тортата - най-скъпи са фондановите, после шоколадовите и накрая сметановите, зависи и от украсата и всяка промяна на тортата от каталога се заплаща допълнително. Нашата също ще е от Захаро и преди сме поръчвали от там - страхотен вкус. А за Кети Кейк наистина са много красиви тортите, като бижута, но от много места чувам че вкуса не е добър, просто споделям, лично не съм ги опитвала
Нашата торта беше от Кети Кейк. Избрах ги по това, че правят различни и много красиви торти. Снимка на нашата има в темата ми. Но държах и на вкуса и доста преди да поръчам ходих да дегустирам. Предложиха ми 4 вкуса, от които бишкотелото ме грабна  smile Много от гостите по-късно споделиха, че такава вкусна сватбена торта не са яли  good
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #373 -: август 01, 2013, 11:16:24 »

Vivi20, аз нищо не бях намислила, но ДиДжеят ни изненадваше постоянно с някакви игри. Те с аси професионалисти и знаят кое става весело smile

Сега видях, че сте били със Станислав, ние ще сме с Иван, надявам се и той да има изненади за нас. Wink Ма много красиви тия бургаски булки!!! Взехте ми акъла с Данито - уникално стилни и красиви сте! smile Дано не ви излагам след месец два Wink
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: август 01, 2013, 11:33:45 »

Сега видях, че сте били със Станислав, ние ще сме с Иван, надявам се и той да има изненади за нас. Wink Ма много красиви тия бургаски булки!!! Взехте ми акъла с Данито - уникално стилни и красиви сте! smile Дано не ви излагам след месец два Wink

Vivi20, и ние сме с Иван Тодоров. Той ни предложи и ние допълнихме. Чула съю много добри неща за него.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: