Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:12:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част  (Прочетена 206643 пъти)

Hrisi86
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #195 -: юли 15, 2013, 12:54:33 »

Оле мале..значи не съм единствената. Вече 3 или 4 пъти сънувах, че се проваля сватбата, защото нямам рокля. Послендия път пък сънувах, че в Асеновград ми казват, че ролята ще ми е готова след 6 месеца. funnytooth
Активен
bibolina
Ентусиаст
**
Публикации: 136

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: юли 15, 2013, 13:04:28 »

Оле мале..значи не съм единствената. Вече 3 или 4 пъти сънувах, че се проваля сватбата, защото нямам рокля. Послендия път пък сънувах, че в Асеновград ми казват, че ролята ще ми е готова след 6 месеца. funnytooth

Аз моята беше лилава ахахах

Активен
beberona
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: юли 15, 2013, 13:09:31 »

Аз моята беше лилава ахахах

А моя най голям кошмар беше,че е дошъл сватбения ден а аз не съм си запазила час за фризиор и моя приятелка ми сложи булото на мокра коса, която не беше и боядисана даже (аз се изрусявам ) . така се стреснах  cray
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: юли 15, 2013, 13:26:38 »

Може би цветовете играят някаква роля в съня, защото аз сънувах, че полата на роклята ми е бяла, бюстието - зелено, а съм с виолетово болеро.
В съня ми половината гости се мотат в Стара Загора и фотографът ми звъни и ми се кара, че вече е 5ч. следобед (нащата церемония е в 16:00ч  на плажа),а на мястото в Аркутино няма никой. При което установяваме, че хората за забравили да тръгнат навреме, а аз тепърва приключвам с приготовленията относно прическа, грим и т.н.
И, съответно, няма как да се стигне за толкова отрицателно време, нали... :-) В съня ми всичко се провали :-)
Активен
beberona
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: юли 15, 2013, 13:35:58 »

Момичета щом в сънищата ни всичко се обърква, аз си мисля че на деня на сватбата всичко ще бъде ОК smile
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: юли 15, 2013, 14:05:31 »

tease danceg хахах успокойте се и няма да сънувате  danceg охх представям си и аз как ще съм кат ми остава месец : yahoo
Активен
mouse_didi
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #201 -: юли 15, 2013, 14:51:19 »

Здравейте бъдещи булки smile притесненията ви и кошмарите са обичайни според мен smile моята сватба също наближава даже не остана месец и моите тревоги за няколко smile 1-во изобщо не мога да си намеря обувки в Бургас ,които да са с цвят слонова кост... или съвсем леко екрю нещо такова. Това ужасно ме тревожи... Ако някоя от Вас може да ми даде съвет или насока къде да намеря такива,които да купя, понеже от сайтовете просто няма да пристигнат навреме пък и трябва да се мерят... и 2-ро тези медицински прегледи ми казаха,че има 1 месец давност,което значи към 19ти да ходя да ги направим. Въпроса ми е като си вземем медицинските за брак от книжарницата-после накъде и какво се прави? Не намерих темичка за Бургаските медицински пък и вече сме на 13 част  blum На Вас както на мен явно ни остава малко smile Дръжте се и бъдете силни,красиви и усмихнати! Предстои ни най-невероятния ден в живота  *YAHOO*до този момент
Активен
devisil
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: юли 15, 2013, 14:58:50 »

Въпроса ми е като си вземем медицинските за брак от книжарницата-после накъде и какво се прави?

С бланките за медицинските отивате в болницата (Ел масри ги правят бързо, 60лв/ медицинско) – като кажете, че за брак ви трябват, има няколко вида процедури, които да минете с тях.
След това се носят в гражданското преди брака, заедно с  личните карти.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: юли 15, 2013, 15:30:17 »

Здравейте бъдещи булки smile притесненията ви и кошмарите са обичайни според мен smile моята сватба също наближава даже не остана месец и моите тревоги за няколко smile 1-во изобщо не мога да си намеря обувки в Бургас ,които да са с цвят слонова кост... или съвсем леко екрю нещо такова. Това ужасно ме тревожи... Ако някоя от Вас може да ми даде съвет или насока къде да намеря такива,които да купя, понеже от сайтовете просто няма да пристигнат навреме пък и трябва да се мерят... и 2-ро тези медицински прегледи ми казаха,че има 1 месец давност,което значи към 19ти да ходя да ги направим. Въпроса ми е като си вземем медицинските за брак от книжарницата-после накъде и какво се прави? Не намерих темичка за Бургаските медицински пък и вече сме на 13 част  blum На Вас както на мен явно ни остава малко smile Дръжте се и бъдете силни,красиви и усмихнати! Предстои ни най-невероятния ден в живота  *YAHOO*до този момент
Според мен при личния лекар ще има бланки и ще ти обясни отивай при него. При ел масри е начастнно и е по скъпо
Активен
mouse_didi
Любопитен
*

« Отговор #204 -: юли 15, 2013, 15:39:49 »

Благодаря ви за бързия отговор  thank you а тъй като сме и 2мата на работа от 8-18ч. тия изследвания колко време отнемат ,за да се организираме отсега? и явно ако не се ходи до ЕЛ Масри а при личния, всеки трябва да си ходи при неговия личен лекар...различни са ни и става вече много сложно  GROAN
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: юли 15, 2013, 15:50:05 »

Варианта е в обедната почивка или по тел. ако можете да оправите нещатата (ако се имате с личния лекар)няма начин там ви излиза и по ефтино и по бързо щот е при него всичко и някой дори съм чувала че формално ги правят нещатата, само ако държиш да се изследваш се изледваш инъче той попълва нещатата
Активен
mouse_didi
Любопитен
*

« Отговор #206 -: юли 15, 2013, 16:01:09 »

Благодаря yana_traeva smile ще трябва да й звънна и да видим как ше нагласяме нещата...
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: юли 15, 2013, 16:07:12 »

Винаги на помощ danceg, да видим като дойде време дали ще има някой да помага хаха  pleasantry
Активен
devisil
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: юли 15, 2013, 16:28:56 »

...да видим като дойде време дали ще има някой да помага хаха  pleasantry

Яна Траева, разбира се, че ще има кой да помага, нали затова все пак сме регистрирани в този форум за взаимопомощ! Булките винаги са гледали да си помагат една на друга (по мое лично мнение, следя този форум и темите в него от две години).
Активен
bibolina
Ентусиаст
**
Публикации: 136

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: юли 15, 2013, 16:36:30 »

Здравей, аз си купих обувки екрю, но от София. Естествена кожа с не мн висок ток. Ще мина да видя кой е магазина, ако има в Бургас да погледнеш.

Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: