РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ? част 2

<< < (10/44) > >>

jasminne:
аз лично не харесвам залата във В.Търново,никога не е променяна,няма къде да се паркира и отделно една камара просячета и музиканти те чакат отпред :)

Shaiya:
Ние ще сме с изнесен ритуал, но покрай тези дъждове напоследък почвам да се тревожа да не завали. Ще отиде и изнесения ритуал и фотосесията.... :(

prikazensvqt:
Цитат на: Shaiya в юни 28, 2014, 23:12:34

Ние ще сме с изнесен ритуал, но покрай тези дъждове напоследък почвам да се тревожа да не завали. Ще отиде и изнесения ритуал и фотосесията.... :(

Мила не се тревожи! Все ще има някоя веранда във вашия ресторант!  :[ Според мен няма по-красива приказка от изнесения ритуал!

Sunshine87:
И аз съм с изнесен ритуал,. но от 6 часа август месец арката е срещу слънцето.....Ще си пече, но какво от това... *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*

prikazensvqt:
Цитат на: Sunshine87 в юли 01, 2014, 13:48:14

И аз съм с изнесен ритуал,. но от 6 часа август месец арката е срещу слънцето.....Ще си пече, но какво от това... *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*

само така! но мисля, че самия ритуал не е чак толкова дълъг?! около 30 мин?! май толкова - ще стискате зъби :)))) но съм сигурна, че от емоция младоженците няма да усетите нито жега, нито дъжд....хахахха нищо друго няма значение - само че това си е вашата сватба

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница