РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ? част 2
blackisback:
Аз не си спомням за декларация честно казано. Дадоха ни декларации, които се носят седмица преди подписването, но евентуално там да съм се подписала на нещо.
госпожица:
Декларациите и личните карти може и по-късно, на нас сватбената агентка ни запази датата и само трябва да идем около седмица преди сватбата с медицински, лични карти и тем подобни щуротии.
jully777:
На мен декларациите ми ги дадоха в ритуалната зала при записването на часа за сватбата и ми казаха да ги подпълня и отнеса заедно с медицинските две седмици преди датата на сватбата. Декларацията е по чл 9, ал.1 от Семейния кодекс. С нея се изразява желание за сключване на граждански брак със съответното лице, декларира се също, че нямате сключен друг граждански брак, че нямате роднинска връзка помежду си, опасна болест и т.н., а също и след брака дали взимате фамилията на съпруга, или оставате с вашата или пък добавяте неговата.
zai4e_kate:
ние сме си избрали дата 04,07,2014г макар ,че е петък според мен не би трябвало да имаме някакви проблеми.Въпроса ми е дали сега е рано да ходим да се запишем в ритуалната ?
Не знам как да си организирам другите неща ако не съм сигурна за най-важното-ритуалите *crazy*
Sunshine87:
Не е рано, аз за август си запазих още ноември месец час- отново е петък
Навигация
[0] Списък на темите