РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ? част 2
AIVEN:
biskvitkatata Съществува само сградата или функционира като ритуална зала? Много ремонти и преустройства претърпя площад Лъвов мост и по тази причина се чудя...
biskvitkatata:
Цитат на: AIVEN в ноември 22, 2016, 23:12:31
biskvitkatata Съществува само сградата или функционира като ритуална зала? Много ремонти и преустройства претърпя площад Лъвов мост и по тази причина се чудя...
Трябва да съществува като ритуална зала, защото за нашата сватба, тя е дежурна и се записахме за нея.
AIVEN:
И моето подписване беше там :)
biskvitkatata:
Как ти се стори там? Чувам, че била доста тясна. Има ли естествена светлина?
AIVEN:
Да ти кажа нямам представа. :)
Много е за разказване, но ще пробвам накратко.
Ние със съпругата ми се оженихме в един манастир. Въпреки че не беше много редно защото там все пак живеят монаси. Отчето ми беше много близък, тъй като често през уикендите ходихме с приятели да помагаме. За градините, дърва за огрев и т.н. Имаше много причини, за да не можем да подпишем същия ден. После отлагахме поради най-различни причини. Така времето си течеше и мина почти година. Един ден просто отидох и записах ден и час. След това звъннах на кумовете и си уговорихме среща, след работа, пред залата. Беше Сряда.
Аз бях уговорил всичко предварително. Бяха приготвили книгата в предверието и там се подписахме. Въобще не сме влизали вътре. Даже и пари не ни взеха. Казаха - подписа е безплатен, след като не желаете церемония. Кой знае какво са си мислели като ни гледат, с ежедневни дрехи, жена ми бременна, около 4ти месец, малко и личеше. Сигурно са си мислели, че се женим тайно. Въобще беше купон. Много странно ни гледаха, но какво да им обяснявам, че сватбата ни е минала вече и т.н. Вече бях обяснил това когато уговарях деня и часа, защо не искаме церемония и шампанско, и по тази причина не ми се повтаряше всичко от начало. Въпреки всичко беше много забавно. После отидохме, с кумовете, отсреща в KFC-то да се почерпим и това беше. *YAHOO*
Навигация
[0] Списък на темите