РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ? част 2
crazynelly:
Записахме се най-накрая и ние! :danceg: Окончателно ще сме на 01.06.2014г.
Искахме повече 7-ми,но било някаква голяма задушница тогава и предоставят само 2-3 часа възможни, в които можеш да сключваш брак и то само в една обредна зала,която ние не искахме така или иначе.
Но за добро или зло, първи ни беше другия вариант така че сме доволни. *THUMBS*
Централното бюро за записване е на зала Оборище,по стълбите на втория етаж,вдясно- стая 105.
Само с лични карти и таксата беше 158лв. :)
SummerMoon:
Честито,момичета! :bravo:
Aila:
crazynelly ние също си бяхме избрали 07.06 -ти. Когато пратих половинката да ни запише му обясниха същото. Че е Черешова Задушница и има само една дежурна ритуална зала, която не е тази в Красно Село. Тъй като си бях решила да е в красно село, а датата също нямаше вариант да я сменим, наела съм фото, видео и диджей, останахме с изнесен ритуал последно. Изнесеният ритуал ще е на седми, а самото подписване ще е на шести в залата на Красно село.
crazynelly:
Цитат на: Aila в ноември 14, 2013, 16:20:15
crazynelly ние също си бяхме избрали 07.06 -ти. Когато пратих половинката да ни запише му обясниха същото. Че е Черешова Задушница и има само една дежурна ритуална зала, която не е тази в Красно Село. Тъй като си бях решила да е в красно село, а датата също нямаше вариант да я сменим, наела съм фото, видео и диджей, останахме с изнесен ритуал последно. Изнесеният ритуал ще е на седми, а самото подписване ще е на шести в залата на Красно село.
Ние няма как да имаме изнесен ритуал,защото ресторантът ни няма градина,а пък и мястото не го позволява. Пък и аз не искам изнесен ритуал. :) Първи ни устройва-доволни сме. :)
Daniela_St:
Здравейте!
Аз не знам дали тук е подходящата тема, но все пак да си попитам - от София сме, искам да запазим дата и час за подписването. Казаха ми, че трябва да отидем в "Дом за радостни събития" първо, за да се запишем и след това в конкретната зала. В интернет виждам, че адресът е на ул. "Кра-кра", а пък моя позната ми каза, че първо трябва да се отиде на друго място, на ул. "Пиротска". Може ли някой да ме ориентира как точно стоят нещата и къде трябва да се отиде?
Мерси предварително! :)
Навигация
[0] Списък на темите