Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 22, 2025, 02:57:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на helena31 на 29 юни 2013  (Прочетена 53905 пъти)

baba_tina
Ентусиаст
**
Публикации: 140

« -: май 30, 2013, 07:22:54 »

Струва ми се, че си имаме още една юнска булчица за 29 юни 2013  Girl_hide И разбира се, че няма да я оставим без тема  girl_wink честита темичка,  helena, поправи ме, моля те ако датата не е 29 юни, но така разбрах от постовете ти в друга темичка  blush Желая ти от сърце един безметежен последен месец като госпожица и лека подготовка  give_rose ще се радвам да споделяш с нас вълненията и идеите си  smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: май 30, 2013, 09:00:17 »

Честита темичка! Сокойна подготовка и прекрасна сватба!
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

« Отговор #2 -: май 30, 2013, 09:30:19 »

Време е да ни разкажеш всички подробности - защо решихте сватбата да е извън София, а къде точно ще е? Какви трудности срещаш при организацията на сватба на отдалечено място... подробности!  girl_wink
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #3 -: май 30, 2013, 10:24:41 »

Тъкмо се готвих снощи да направя темичка за helena, но оставих за днес на бодър ум, а то тя вече си имала темичка  Bravo
Ще ми е интересно да споделяш сватбените си емоции с нас. Видяхме красив пръстен, страхотен букет, прекрасни покани, нежни бижута....какво следва ? Готова ли е следсватбената "културна" програма за гостите? Кога пристигате ?

Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: май 30, 2013, 11:45:32 »

Helena, честита тема мила  give_rose  С интерес ще следя темата, все пак ние двете си имаме нещо общо  Wink
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #5 -: май 30, 2013, 11:59:13 »

Честита темичка и от мен! Мммм, три булки сме на тази дата, какво по-хубаво от това - тройни предсватбени вълнения!  heart
Активен
helena31
Сватбар
Публикации: 270

« Отговор #6 -: май 30, 2013, 13:41:45 »

Оооооо, трогнахте ме. Какво по-добро начало за деня. Както повечето знаят, аз се намирам на източното крайбрежие на САЩ и тук тепъва предстои работния ден. Ще ви пиша малко по-късно  give_rose
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #7 -: май 30, 2013, 14:16:05 »

danceg danceg :danceg:честита темичка! Ще чакам с нетърпние да споделиш подробности по организацията и подготовката! smile
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #8 -: май 30, 2013, 14:25:21 »

Честита сватбена тема give_rose Пожелавам ти оставащата част от подготовката да премине леко и безпроблемно и на финала да изживеете един незабравим и изпълнен с прекрасни емоции ден  weddingday
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #9 -: май 30, 2013, 14:44:31 »

честито за темичката, да я напълниш с много позитивни раскази! с нетърпение чакам да чуя как ще протече вашата сватба ! кога се прибирате?   blum
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: май 30, 2013, 14:53:44 »

честита темичка и то мен, невероятни емоции и прекрасни спомени ти пожелавам!
Активен
helena31
Сватбар

« Отговор #11 -: май 30, 2013, 17:28:55 »

Здравейте,

Открадвам малко работно време, за да ви поразкажа за нас и нашата сватба. Аз съм родом от София, но не живея там от 1999-та година. Учих в САЩ на стипендия и след магистратурата си се преместих във Филаделфия, където преди повече от 3 години се запознах с моя избраник. В началото бяхме само приятели, даже май не се харесвахме особено, но след време в един много снежен зимен ден се случи нещо иииии ... така smile.

Сгодихме се по много, много романтичен начин точно преди една година на 27.05 - той ме изненада с преложение на ето това мостче: http://farm3.staticflickr.com/2244/2468221069_c1c46ef240_z.jpg
Намира се в кампуса на университета, където получих балавърската си степен. Бяхме там за да му покажа мои много любими за мен места и хора. По време на 3 часовия път в колата за натам предния ден му разкавах различни легенди и истории за местото и една от тях е, че който целунеш на този мост, ще стане твой съпруг или съпруга. Дори пуснах майтап, че не се е намерил там 4 години достоен за тази чест smile Не подозирах ни най-малко, че той в това време е имал пръстен в сакчето си, а на следващия ден направи най-най-красивото и лично предложение към мен. Бяхме само двамата, тъй като годината беше свършила вече и нямаше никакви студенти ...

После ще пиша повече.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: май 30, 2013, 18:55:56 »

wow мястото изглежда страхотно !
Активен
helena31
Сватбар

« Отговор #13 -: май 30, 2013, 19:26:28 »

Да, целия университет, където имах големия късмет да уча е невероятно красив: http://www.colgate.edu/images/offices-and-services_communications-office/20080910_aerial_shots_0699-final_32785-opt.jpg?sfvrsn=2

Не бях имала удоволстието да се върна там за 9 години след завършването и затова решихме миналата година да се метнем на колата и да го посетим за един три дневен уикенд. Не можех и да предположа, че ще се върнем оттам сгодени. По този начин добавих към спомените от невероятните си студентски години още един страхотен бисер.

Чак след предложението ми станаха ясни много неща - защо той искаше отделен сак за 2 дневната екскурзия (иамхе спор предния ден, аз твърдях че няма нужда да се мъкнем с две чанти), защо по време на цялата разходка ме питаше пред 5 минути в коя посока е моста (аз го бях оставила за най-накравя тъй като ни беше по път към хотела и градчето), и защо изоставаше от мен, при положение че по принцип бърза много (защото едвам бил набутал огромната кутия в задния си джоб и не е искал да забележа). На самото мостче когато стигнахме, той започна една доста романтична реч и аз пак не се усетих - даже го прекъснах да го поправя за един детайл! След това се обърнах за момент на другата страна, а пък когато го погледнах отново, той беше паднал на колене ... малко след това мина по моста една много възрастна двойка и ги помолихме да ни снима. Мъжът - възпитаник на моя университет от преди 42 години - започна да ни дава практични напътствия за семейния живот, а жената го дърпаше с думите "абе остави ги, сега не искат да те слушат теб."  smile

След това се обаждахме на много хора - в България, в Индиана (мъжът ми е от там), къде ли не. Аз пък не можех да се спра да казвам на всички, че сме сгодени и получихме много поздрави, дори безплатен десерт в индийския ресторант, където вечеряхме. Беше един истински страхотен ден.
« Последна редакция: май 30, 2013, 19:31:03 от helena31 » Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #14 -: май 30, 2013, 19:41:18 »

Хелена, страхотен разказ  Bravo Толкова романтично и красиво. Най-хубаво е когато предложението е толкова лично за дамата, свързано със скъпи за нея неща ! Кой е този университет ? Да ти е кеф да учиш там !
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: