Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 25, 2025, 10:14:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 17
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 17 (Прочетена 140620 пъти)
malkabulka
Професор
31.08.2013
Re:Дреболийки - 17
«
Отговор #285 -:
юли 23, 2013, 14:06:30 »
За София питам
Линка естрашно полезен, благодаря!
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #286 -:
юли 23, 2013, 14:07:05 »
Цитат на: malkabulka в юли 23, 2013, 13:53:59
Беберона, мънистата зашити или залепени ще са? И откъде смяташ да си вземеш панделките?
Също се интересувам откъде мога да си купя жито за късметчетата?
зашити мисля да са, но се замислих и дали да не са с розички с прасковено. А панделките мила си ги купих от 1 склад, садсем обикновен бял сатен и прасковена органза. 1.40 лв са 15 метра панделка, ако не се лъжа. на мен идеята ми беше да нанижа перлички на гривната и отгоре розички. ще ви показа когато сме догови с кумата
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #287 -:
юли 23, 2013, 14:15:03 »
Според мен по-добре е да са зашити перличките. Аз бях правила пробна гривна и ги бях залепила със силикон. Да ама миналата седмица като ги погледнах и само леко като ги натиснах и се отлепиха.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #288 -:
юли 23, 2013, 14:18:28 »
Малка булка бих ти препоръчала едно магазинче,което се намира на женски пазар.Мисля ,че всички сте чували за магазин Рая.За ориетир ще ти го обясня така: Намираш се н а Халите,от там тръгваш към Централна гара,движиш се от страната на халите,завиваш по първата прака в ляво,това е симеон.След като си завила по тази уличка на първата пряка пак в ляво ще видиш магазин Ем арт,там има само джунджурийки - перли,пера,висулки,каквото се сетиш.Продължавайки по симеон в посока женски пазар малко по надолу ще видиш в дясно магазин Рая,има табелка,там има балони,изкуствени цветя и др.Ако продължиш още малко надолу по същата уличка в ляво ще видиш магазин за шивашки материали - там могат да те заринат с панделки.Надявам се д а си ме разбрала:))
Активен
zai4e_kate
Професор
«
Отговор #289 -:
юли 23, 2013, 17:03:54 »
аз имам въпросче относно книгата за пожелания,иска ми се да имаме такава,ама какво ще пишат гостите в нея?Здраве,щастлив семеен живот,бебе и т..н всеки ни го желае...някак си не ми се иска да чета едно и също
Активен
beberona
Професор
«
Отговор #290 -:
юли 23, 2013, 17:07:48 »
Цитат на: zai4e_kate в юли 23, 2013, 17:03:54
аз имам въпросче относно книгата за пожелания,иска ми се да имаме такава,ама какво ще пишат гостите в нея?Здраве,щастлив семеен живот,бебе и т..н всеки ни го желае...някак си не ми се иска да чета едно и също
Аз су взех книга с цел, за не пазя картичките. Виждала съм как хората се сещат че вечно не може да пазиш картичките и си ги отварят и преписват желанието си в книгата. За това мисля че тя в практична и с я купих с голямо удоволстие
Активен
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203
«
Отговор #291 -:
юли 23, 2013, 22:08:20 »
Момичета, трябват ми хубави розички за моите шампанско и вино с големина около 3-4см. Виждали ли сте по магазините в София? Не съм очарована от асортимента в Рая. Иска ми се да ги видя на живо, а не да купувам онлайн.
Активен
malkabulka
Професор
31.08.2013
«
Отговор #292 -:
юли 23, 2013, 23:44:53 »
Bamce, много подробно описание, и сигурно е странно но за първи път чувам за Рая, ще имам раходка натам тия дни, че времето ми накъсява и трябва да се захващам с отлаганите задачки.
Разглеждах и сайта на Ракхива, но наистина ми се иска да ида някъде както казваш да ме заринат с панделки
ще взема сигурно колкот мога да нося
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255
«
Отговор #293 -:
юли 23, 2013, 23:47:53 »
pocketgirl
, аз моите розички ги взех от Илиенци - има огромен избор...
Ето и какво успях да сътворя тези дни (пускам го в няколко поста, че със снимките ще стане мн дълго):
1. Кошницата за късметите
не мога да повярвам, че я намерих най-случайно в един цветарски магазин, а украсата я копирах от поста на pocketgirl
Активен
amisega
Сватбар
«
Отговор #294 -:
юли 23, 2013, 23:51:35 »
2. Кошничката за халките (от същия цветарски магазин) - мисля на дъното да сложа някаква възглавничка с червена панделка, на която да закрепим халките... чудя се само с какво да я боядисам - бял лак за нокти дали ще свърши работа? Не ми се иска да я опаковам...
Активен
amisega
Сватбар
«
Отговор #295 -:
юли 23, 2013, 23:56:11 »
3. Табелките с имена на гостите - тъй като масите ще са с имена на градове (а не с номера), реших че ще е забавно да сложа нещо като емблема на града. Например масата за родителите мисля да е Венеция. Ще се опитам да вмъкна и червения цвят някъде (например да залепя червен лист от вътре, който да се вижда през изрязаното от пънча)...
Активен
amisega
Сватбар
«
Отговор #296 -:
юли 24, 2013, 00:00:32 »
4. И сега най-трудното - гривните за момичетата - имам много идеи в главата, но като ги реализирам, все нещо ми липсва... Направих няколко варианта, като поствам снимка само на 4 от тях, тъй като другите (в които бях включила червена панделка), ми се сториха много натруфени...
И сега не знам какво да правя...
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #297 -:
юли 24, 2013, 07:40:12 »
малка булка,там със сигурност ще те заринат.
amisega много дълго,ще карам по номерца
1.няма какво да кажа
2.за да получиш същия ефект като първата кошница можеш да си вземеш бял спрей от най- близката железария и да си боядисаш кошницата бяла.След това да сия декорираш както искаш.Само боядисвай на открито,че мн хвърчи.
3.може да си купиш червен тампон за печат и леко да намацаш крайчетата там където си минала с пънча или крайчетата на тейбълката.Идеята ти мн ми допадна.
4.На мен ми харесва втората от ляво на дясно.Др са ми мн банални (извинявам се,не че не са хубави).Бих прибавила още нещо.малко голичко ми седи.Пробвай да добавиш камъче или нещо зеленко.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
dream on....
«
Отговор #298 -:
юли 24, 2013, 07:44:09 »
идейка
299379_124438800991438_162865362_n.jpg
(54.64 KB, 303x404 - видяно 3273 пъти.)
Активен
ablaze
Ентусиаст
Публикации: 120
«
Отговор #299 -:
юли 24, 2013, 08:50:01 »
Извинявам се предварително, снощи правих моите и знам колко е трудно и колко нерви хвърлих, затова в никакъв случай не искам да се обиждаш. Всички мога да се донаправят нещо, но аз харесвам гривничката най-вдясно, но бих оставила това за връзването пусната свободно панделка - двойна-тройна както ти харесва. Така като е усукано малко грубичко ми стои на мен лично.
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...