Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 19, 2025, 18:42:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 17  (Прочетена 148577 пъти)

pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #210 -: юли 03, 2013, 14:02:37 »

Ясно, благодаря. Тази цена е плашеща, каквото и да е качеството... все пак е салфетка и после се хвърля в коша след употреба ...  sad
Активен
desideskata
Сватбар
Публикации: 231

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юли 03, 2013, 18:10:39 »

Ние купихме дизайнерски салфетки - 20броя за 3,5. Купихме 100 броя и ги използвахме като част от декорацията (бяхме с 92 гости). А имаше и обикновени салфетки, които хората си използваха след това. Но първоначалната красота не се изгуби.
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #212 -: юли 03, 2013, 20:24:31 »

Момичета, вие какво мислите за почерпката непосредствено след сключване на брака. Там където приятелки стоят с бонбони или сладки и черпят гостите? На мен никога не ми е харесвало - нали аз гостите си ще ги черпя в ресторанта - защо и там. А и при все, че на датата ми ще е не по-малко от 30 градуса жега, не ми се мисли какво ще стане.
Мислите ли, че е задължително или мога да рискувам, като нямам?
Активен
megyto
Сватбар
Публикации: 207

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: юли 03, 2013, 20:36:28 »

Зависи, аз тази почерпка също ще я прескоча защото хем ще е жега, хем след това ще има уелком дринк, а и искам госите да си изядат и порциите в ресторанта. А преди това ще са хапнали и вкъщи при вземането.
Но може да я направиш, ако например на ритуала ще има гости, които не са поканени в ресторанта, а и ако часовата разлика между двете е доста голяма. При нас ще са едно след друго, а и тези, които ще са на ритуала ще са и в ресторанта, така че не виждам много смисъл.
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #214 -: юли 03, 2013, 20:46:30 »

Хубава е някой да мисли като мен smile
Активен
megyto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: юли 03, 2013, 21:08:51 »

Мерси give_rose
Но все пак си прецени кое е най-добро за гостите ти, защото аз като бях кума, сватбата беше сутрешна, та от сутринта след толкова ръченици и хора, пък и в булката не ми беше до ядене, но на обяд след 1 час в ритуалната, един в църквата, снимки и незнам още какво, вече бях подивяла от глад, та добре че ги имаше тия сладки и бонбонки, до които не можех да се докопам защото имах други задължения, та да видиш после в колата направо разбих рекорда за ядене на сладки  blush
и успях да изчакам сервирането на храната спокооооойно вече.
 Wink
Но ритуалите вече не са толкова дълги, пък и то най-вече главните участници не кусват нищо, ама то тогава не ти е до ядене.....
Активен
desideskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: юли 04, 2013, 08:29:48 »

Ние също нямахме почерпка от този тип - не го одобрявам, но...

Гражданския ритуал беше на плажа и заведението там освен напитки бяхме осигурили и няколко плата - солени хапки и плодове. Църквата беше на 2 минути от там пеша и решихме, че не всички хора ще искам да седят в църквата и е хубаво да има с какво да се занимават.

Не е имало сладки, бонбони...бяха 5 плата общо - 3 с плодове и 2 със солени сладки...

Сватбата беше вечерна, а и и примен и при младоженеца имаше за хапване - пак тип кетъринг (поне при мен). При половинката даже незнам какво имаше  pleasantry
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: юли 04, 2013, 09:56:45 »

Ние няма да имаме почерпка след църковният или гражданския, но за да запълним времето между гражданският и ресторанта ще има welcome drink. Исках да ви покажа какви фенери-свещници купих за по масите.
Активен
desideskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: юли 04, 2013, 12:17:50 »

Много са красиви и различни! Как обичам различната гледна точка и визияяяя...
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: юли 04, 2013, 14:52:37 »

И аз мислех да купя свещници за масите, но половинката се развика какво сме щяли да ги правим после... Затова купих големи чаши със столче за вино (макар върху тях да пишеше, че са за вода), за които имам два варианта:
- да ги напълня с малко вода и да сложа свещичка и листенца;
- да сложа голяма бяла свещ, като около нея ще разпръсна червени листенца.
Абе нещо подобно:

Така после ще си имаме чаши Wink
Активен
megyto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юли 04, 2013, 15:16:01 »

Добре си го измислила amisega, само да те предъпредя, че задължително е да има нещо в чашата като пясък, камъчета, а най-добре вода защото като се разтече свещта, няма да има изчистване
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: юли 04, 2013, 17:33:31 »

amisega много хубава идея smile и аз мисля, че най-добре да сложиш камъчета и вода, с листенцата малко опасно да не се запали нещо
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: юли 04, 2013, 17:57:36 »

Благодаря, момичета  Bravo

Не се бях замисляла... мисля да сложа вода, на дъното пясък, отгоре малко камъчета (като морско дъно) и на края свещта smile И без друго сватбата ще е на морето, връзва се идеално  danceg
Активен
zai4e_kate
Професор
Публикации: 306

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: юли 04, 2013, 19:27:07 »

amisega в джъмбо продават едни пакетчета да си направиш цветна вода.Има зелени,сини,червени и оранжеви можеш да оцветиш водата в чашките.На мен това ми е идеята и ще я включа и аз в украсата.Така хем няма да се запали нещо и не е нужно да има друго освен вода и свещ.
Успех от мен . give_rose
Активен
pocketgirl
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #224 -: юли 04, 2013, 23:54:35 »

амисега и зайче, идеите са ви много добри.
Аз имам други дерзания. Решила съм подаръците за гостите да са медени курабийки и ми трябват целофанени прозрачни пакетчета с размери 10 на 20см. Виждали ли сте някъде?
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: