Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 20:20:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на ma6ka - 15.06.2013
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
15
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на ma6ka - 15.06.2013 (Прочетена 62681 пъти)
Lillly
Сватбен ГУРУ
Re:Сватбата на ma6ka - 15.06.2013
«
Отговор #75 -:
май 27, 2013, 12:02:27 »
не се притеснявай, ако тук не можеш да се оплачеш и да посрещнеш разбиране, аз не знам къде
Роклята е супер. Не трябва въобще да се съмняваш в избора си. След като си се харесала с нея, значи това е роклята! И аз постоянно се съмнявам в изборите, които правя, не само за сватбата, а по принцип, така че много добре те разбирам. Това, че нещо не е на 100% каквото сме си го представяли, въобще не означава, че е лошо. Напротив, може даже да се окаже по-добро.
Ако ти се струва много "постна" имаш достатъчно време да добавиш още елементи, бродерии и т.н.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #76 -:
май 27, 2013, 13:15:31 »
Мила Ma6ka,
първо не бъди тъжна, нали знаеш това са бели кахъри, погледни нещата по-отгоре и не се задълбочавай много много, целта накрая е важна, а тя е: ти и твоят мъж да си кажете ДА и да направите едно подобаващо, весело и запомнящо се най-вече от вас двамата, тържество, а за това най-важните фактори изобщо не са материалните. И аз всеки път като изпадна в съмнения и притеснения, завършвам целите си тиради с мисли подобни на: в крайна сметка с или без рокля, с или без костюм, с или без облицовка на стените на ресторанта, вие сте двама, влюбени и щастливи млади човека, имате приятели и близки, радващи се с и за вас, ами то толкова мнгоо позтитивна енергия се образува само от това, че никакви материални неща не са в състояние да провалят общата радост и щастие от този светъл празник.
После да ти кажа за костюма моето наблюдение, като човек не живеещ в БГ. Ние всяка година като се прибираме за БГ купуваме по един костюм на мъжа ми от Андрюс, факта, че те имат безплатна поправка на костюмите за нас беше изненадващ
. При нас магазините за костюми НЕ предлагат такава услуга, ние пазаруваме най-често в Бос или Невибуут, но също сме купували костюми и на Версаче и ДиГ, абсолютно винаги майката на моя мъж се заема с нагодяването им (най-вече дължината на панталона) им, такава услуга в магазините тук или не съществува или струва страшно много. Та искам да кажа, според мен това е абсолютно нормално да нямат такава услуга щом са чужда марка.
Виж факта че сгъват костюма вместо да го сложат на закачалка в специална торба ми е малко странен
, такова нещо не бях чувала досега.
За роклята. На мен твоята рокля мнгоо ми харесва, тоя тип чашки са мн модерни напоследък. Факт е, че роклята не е типичната пищна булчинска рокля, но кой е казал че трябва всички булки да са пищни? Както знаеш и аз имах съмнения и терзания с моята рокля, но смятам че тази рокля трябва да е отражение и на самите нас, а не да бъдем до неузнаваемост различни, толквоа различни, че сами себе си да не познаем. В този ред на мисли абсолютно смятам, че щом си я избрала, то тогава тя пасва на твоя характер и на самата теб и смятам, че единствено и само в нея ще се чувстваш красивата ТИ.
Мисля че основното ти терзание в момента е бедната дантела, но това е ПОПРАВИМО, доста съм чела че дантелите ги обогатяват ръчно режат, лепят, ами дай я да ти я обогатят малко.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #77 -:
май 27, 2013, 14:11:42 »
ma6ka
, какво си се замислила за глупости! "Булка" си толкова, колкото се чувстваш ти! Покрай всички снимки минали през очите ми, докато организирах сватбата, видях тооолкова красиви булки в нетипично булченски рокли, които са 200 пъти повече булки отколкото "тортените принцеси"!!! Да бъдеш модерна булка - че какво по-хубаво от това!? Да внесеш малко свеж полъх и оригиналност из нашия асеновградски кич! Роклята, която си показала е страхотна!!!! Толкова е секси!!! Аз май прекалих с удивителните, обаче много се развълнувах
А за панталона, голяма работа, първите шивашки услуги ще го скъсят за 5 мин за 5 лв
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477
«
Отговор #78 -:
май 27, 2013, 14:17:53 »
Машка и аз да те окуража и аз минах през този етап ... след като си я купих и след време ми хрумна, че не е това моята рокля
Но беше за миг колебание, мина ми
Надявам се и при теб да е така
Роклята е много хубава и ще бъдеш прекрасна булка !!! А относно костюма трябва да влиза корекция задължително, приспаднаха ни 7 лв. мисля беше, защото корекцията ще я правим непосредствено преди сватбата в шивашко ателие, от което сме доволни и те също ни го препоръчаха. Казаха ми, че те работят с друго ателие, но пък ни препоръчаха точно това което ние искахме
което е много странно.
Активен
Albbena
Сватбар
«
Отговор #79 -:
май 27, 2013, 14:39:22 »
Ma6ka
, тази рокля и на мен много ми хареса! Много е стилна и секси!
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #80 -:
май 27, 2013, 15:32:39 »
Машка, машка, машка! Всички момичета са прави - изобщо не се замисляй за роклята - прекрасна е и съм сигурна, че ще изглеждаш зашеметяващо в нея!!!
Аз също минах през период, в който сменях роклята, която искам всеки ден и дори, когато моята беше вече при мен ми минаваха подобни мисли през главата - истината е, че сме жени и ни се иска да имаме поне 10 сватби с различни рокли, та ако можеше и на едната сватба да сменим 10 рокли - също нямаше да е зле
Това ни е в природата и няма какво да си го крием. Много ми хареса какво каза Мрявка... с рокля или без, с костюм или без - важното е, че сте щастливи заедно и нищо друго няма значение на света! Бъди сигурна, че това, което излъчвате прави всичко останало толкова по-красиво и сияйно!!!
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #81 -:
май 27, 2013, 15:44:49 »
Хаха scilla, в десятката направо това с десетте рокли!
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #82 -:
май 27, 2013, 15:56:29 »
Е, да, но ако имахме възможността за 10 рокли или 10 сватби нямаше да е толкова вълнуващоооо... Не искам 10 рокли!
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #83 -:
май 27, 2013, 16:03:43 »
Хаха момичета днес много смешно при вас, Жози и ти си в "десятката"
и аз не искам по принцип, но ми се иска понякога.
Жената, ако знаеше какво иска щеше да е извънземно, а не жена.
Мила Машка смятам, че ако всичко си изчела досега, едва ли си вече тъжна
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #84 -:
май 27, 2013, 16:17:18 »
Машка
, освен да се съглася с написаното от момичетата, друго не мога
Роклята ти е прекрасна! Много ми е познато усещането ти, че не я харесваш, защото и аз в момента съм в такъв период. Моята е шита, тъй като исках друг тюл за полата и сега си я гледам от време на време и все повече си мисля къде ми е бил акъла като поръчвах този модел. Просто не съм на 100% убедена в горната предна част на роклята. Но предполагам, че всяка една от нас "изтрещява" с напредване на времето. После тези моменти ще ни липсват
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #85 -:
май 27, 2013, 16:23:08 »
Ех, това с 10-те рокли и сватби разбира се беше едно леко преувелчиение, но поне схванахте идеята
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439
«
Отговор #86 -:
май 27, 2013, 16:27:14 »
Машка
, искам да ти кажа да не го мислиш и да не се напрягаш, но не мога, защото съм точно като теб, та даже и много по-зле
Нооо... моето мнение е, че роклята ти е страхотна .... различна, романтична, стилна и въобще не трябва да съжаляваш
Активен
malkabulka
Професор
31.08.2013
«
Отговор #87 -:
май 27, 2013, 20:09:37 »
Няма да повтарям ами директно се съгласявам с всичко по-горе. И все пак исках да ти кажа, че роклята ти е изключително елегантна, секси и нетипична и дори само за това си заслужава да я носиш с още по-голямо самочувствие и увереност! Изобщо не смятам, че има място за притеснения и не ти го казвам само за да те успокоявам. Наистина е така!
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #88 -:
май 27, 2013, 22:04:43 »
Момичетаааа ще ме разплачете отново, честно! Толкова сте мили, нямам подходящи думи да ви благодаря! БЛАГОДАРЯ ВИ
emmmmmy
shantall
adi4ko
Lillly
Мрявка
Josephine®
silver_f
Albbena
scilla
Noir
bbride
malkabulka
за подкрепата, съпричастността и милите думи!
След всичките сълзи вчера и днес, след всички изпратени мейли със снимки и уверения, че роклята е супер, след готовността на милото да търсим нова рокля, преди малко реших да му я покажа и да разбера дали от утре да започвам ново търсене! Ама то в погледа му си личи всичко - мноооого ме хареса, и той си ме представял с такава рокля! Отнех му един от най-хубавите моменти на сватбата - да ме види с рокля и воал за първи път, но ни спестих 3 седмици рев! Сега съм спокойна, че в неговите очи съм красива!
Прочетох всички коментари! През сълзи съм се смяла за 10-те рокли! Аз не искам 10, ама поне 2
Още веднъж много ви благодаря! Иска ми се всички да ви познавам лично всички!
Ох, май и аз прекалих с удивителните, ама днес ми е много сантиментален и емоционален ден!
Прегръщам ви и от утре само положителни неща ще ви споделям.Без повече драми!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #89 -:
май 28, 2013, 06:58:33 »
Машка, не се притеснявай, че си отнела на мъжа ти момента на първото виждане, аз съм сигурна че той всеки път като те погледне и вижда жената на живота си. А и на сватбата ще те видив пълният ти блясък- с грим, прическа, ТВОЯТА РОКЛЯ и т.н. Важното е че вече си сигурна и нямаш колебания, относно роклята, така ще можеш да се насладиш пълноценно на последните дни от оставаата подготовка, по най-красивото събитие във вашия живот!
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...