Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 15:04:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Lillly 08.06.2013
Страници: [
1
]
2
3
...
16
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Lillly 08.06.2013 (Прочетена 60018 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Сватбата на Lillly 08.06.2013
«
-:
май 07, 2013, 09:32:49 »
Дойде време и за още една темичка, която чаках с нетърпение
Lillly
, добре дошла в своята тема! Да я напълниш с положителни емоции и вълнения!
«
Последна редакция: май 15, 2013, 08:53:29 от fiibi_bg
»
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
Re:Сватбата на Lillly 08.06.2012
«
Отговор #1 -:
май 07, 2013, 10:06:26 »
Честита темичка и от мен...желая ти повече спокойствие преди големия ден и всичко да върви по вода
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #2 -:
май 07, 2013, 10:55:20 »
Честита темичка
Пожелавам ти един спокоен последен месец преди официално да станеш госпожа
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3 -:
май 07, 2013, 13:18:39 »
Ехее, много ви благодаря
Дойде ред и за моята тема, УЖАС, колко малко време е останало
Имам още толкова много неща да правя...
Сега по-конкретно - тържеството и църковния брак ще са на 8 юни, а гражданския брак на 4ти (още по-скоро). Спряхме се на хотел Вентура и църквата Св. Атанасий, надявам се да не остана разочарована и от двете места
За украсата се доверихме на агенция Акцент, харесаха ми идеите за цветовете. Спряхме се на екрю с бяло и дантела. Общо взето непретенциозна украса на фона на която да изпъкват цветята. Ще имам 5 шаферки, като се разбрахме те да са в тюркоаз, зелено или синьо.
Вдъхновение черпя от различни картинки, които съм събрала тук:
http://pinterest.com/lidkata/wedding-inspirations/
За сега по отношение на организацията всичко върви по план, като от по-основните неща остават да се избере и поръча тортата, обувки за мен и дрехи за младоженеца. Летните сандали, колкото и невероятно да звучи, още не са излязли, а роклята само това чака, мисля че обувките ще са най-голямата спънка.
Облеклото за младоженеца.... в той като всеки мъж не бърза, ако може това досадно занимание да се свърши в последния момент би било най-добре
Сега големия въпрос е какво да подарим на кумовете. В нашия случай те не са двойка, тя е моята най-добра приятелка, той - негов приятел. Та, очаквам предложения.... наистина нищо не можем да измислим
Те са решили да ни подарят сватбените чаши, хем да останат за спомен.... идеята е много добра, но за нас не ни върши работа.
«
Последна редакция: май 07, 2013, 13:25:31 от Lillly
»
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #4 -:
май 07, 2013, 13:21:14 »
Юхууу, още една варненска булка с темичка
Лили
, мила, с нетърпение чакам да я напълниш с хубавите ви емоции и детайли за сватбата, не ни щади откъм писане
Активен
baba_tina
Ентусиаст
«
Отговор #5 -:
май 07, 2013, 13:28:48 »
честита темичка, Lillly
Много положителни емоции в предсватбеното време и една прекрасна сватба ти желая
За подаръците за кумувете, това наистина е дилема. Нашите по същия начин не са семейство, дори не се познават засега (кумата е моя приятелка, кумът на половинката приятел).
Та си мислех на всеки отделен подарък, че иначе няма как
За нея мислех някакъв комплект бижута, а за него нямам никаква идея
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #6 -:
май 07, 2013, 13:33:18 »
Моя човек предложи по един часовник да им вземем, но на мен много личен подарък ми се струва.... наистина не знам, много ще е сложно.
Ох,
pandapanda
тези обувки на снимката....
дано намеря нещо подобно.
Също приемам насоки и за виното. Сега по празниците правихме дегустация, но от 5-6 вида нито едно не ни хареса... Всъщност аз не пия вино, както и повечето от близките ми, така че, нищо че дегустираме, ние нищо не разбираме
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #7 -:
май 07, 2013, 13:45:37 »
Lilly, седмица след мен! Толкова е хубавооооо! Пожелавам ти наистина незабравими последни метри до СТАРТА! Не съм предполагала, че вълнението е толкова приятно, надявам се и при теб същото! А когато си имаш и темичка, нещата стават съвсем сватбени и приказни! Ще следя всичко с интерес! Силуетите на роклите ни са еднакви - истински принцеси!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #8 -:
май 07, 2013, 20:19:15 »
Лили, малко остана! ожелавам ти прекрасни последни седмици на оставащата подготовка!
За подаръци на кумувете- ако примерно кума обича да пие вино или ракия можете да му вземете специална бъкличка или менче, на които да е гравиран специалин надпис и така ще му е спомен. Но за кумата съм пас.
Очаквам с нетърпение да споделиш историята на вашата любов, ако желаеш разбира се!
Активен
artemida777
Професор
«
Отговор #9 -:
май 07, 2013, 21:32:20 »
Честита темичка!
Пожелавам ти приятна и спокойна подготовка и прекрасна сватба!
За подаръците е много относително - зависи от техните предпочитания, вашия бюджет... Не е задължително да са еднакви за двамата, подарете им нещо, което ще им хареса и ще си го ползат с удоволствие. Засега се сещам за: бутилка алкохол, бижута, ваучер за почивка, ваучер за масаж, някакъв домакински уред(стига да знаете от какво имат нужда). Може да им подарите и купа или медал с надпис кум/кума. Това е нещо символично, но ще им остане за спомен.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #10 -:
май 07, 2013, 22:19:19 »
Честита Темичка Лили, имай най прекрасните еуфорични последни метри до голямото събитие, наслаждавай се на всяка секунда!
За кумовете аз дори наскоро разбрах че трябва да се купуват подаръци и аз съм в голяма чуденка.
Надявам се с Агенцията всичко да мине по мед и масло, а тортата накрая къде реши да я поръчаш?
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
моят сватбен ден 13.07.2013
«
Отговор #11 -:
май 08, 2013, 06:00:21 »
честита темичка лили,пожелавам ти безоблачни дни,като госпожица, и нека всичко върви по мед и масло в сватбения ден...ами попитайте кумовете от какво имат нужда,и все пак те са си ваши близки,знаете какво би им харесало,какво не....кумата би се зарадвала и намасаж и на ваучер,както някой беше споменал,жените се радват и на картини,декори за дома,абе за кумата е по-лесно,ама кума....
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #12 -:
май 08, 2013, 08:51:53 »
Много благодаря за пожеланията на всички
Силно се надявам дните преди сватбата, особено когато много наближи да са спокойни
Josephine®
това е защото и двете имаме страхотен вкус
Идеите на
ratatui
и
artemida777
за медал или бъклица са наистина доста добри, ние сме замислили кума да играе за някакво хубаво уиски като дар вместо петел. Така това за спомен ще е страхотно допълнение. Ще трябва да обиколим И ЗА ТОВА... още задачки само за месец
Нашата история как се случиха нещата я споделих в съответната тема, на кратко - заедно сме от много дълго време вече, далечната 2004г. Запознахме се като студенти и общо взето от тогава сме нон-стоп заедно. Живеем заедно като семейство от около 8 месеца. Нещата се развиваха бавно и постепенно, но така било писано, "поживяхме си" както се казва
За сега всичко е много добре, самата аз бях много шокирана, че моя човек замисля сватба, а родителите ни бяха във възторг
Мрявка
, с тортата съм до никъде. Още преди месец сигурно харесахме една торта от Маргарита, та ако не харесаме повече друга вероятно ще е тя. Нооо.... и за това трябва да се отиде, въобще списъкът е доста дълъг, мисля знаете
Утре ще са готови халките и ще мога да ги споделя с вас, много си ги харесвам.
Сега е наред алкохола, бутилки, етикети.... Мисля да измисля дизайна сама, видях темите по въпроса, да видим какво ще се получи накрая
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #13 -:
май 08, 2013, 09:10:51 »
O,
тортите на Маргарита бяха хит на времето, аз съм поръчвала там хиляди пъти, даже преди 10 години за рожденния ден на сестра ми главния им сладкар беше направил торта-цигулка (тя е цигуларка), а това си беше навремето голяма работа, торта във формата на нещо да получиш, нямаше ги тези захарни теста и специални глазури.
Но в днешно време незнам как са се развили нещата при Маргарита, дали са все още толкова добри и дали се модернизират, в техниките за правене на торти. Като се прибирах миналото лято, минах оттам да купя еклери и си бяха все още мега вкусни като навремето.
. Аз както ти казах съм за ВиК, по-точно Бистро Ника или както там се казваше, ти защо се отказа от тях?
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #14 -:
май 08, 2013, 09:25:12 »
Lillly, честита темичка
Пожелавам ти всичко, което остава да свършите да се получи лесно и както ти искаш, без излишни притеснения
Ако остане за кума бутилка уиски, може да гравирате пожелание или послание на бутилката, така ще е безценна за него
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
16
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>