Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 11:44:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Кой ще присъства на национална среща на форума на 14.09 Варна  (Гласуването приключено: април 27, 2013, 13:46:06 )
да - 15 (78.9%)
не - 4 (21.1%)
Общ брой гласове: 19

Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Национална среща на форума 2013г -искате ли да има ,къде и  (Прочетена 74946 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: април 30, 2013, 14:47:57 »

Нещо не виждам хора да пишат да се записват извън Варненци и ние с ивелка, затова. sad
Инлов, права си, затова ще изчакам
Записвайте се,защото няма как да се добие реална представа за тов акакви хора ще присъстват.Докато не се направи резервация записването не означава нищо в края на краищата.Аз ще сложа в новините ,че си търсим организатор за Варна от до .И темата е затова да се дават предложение.Аз моето го дадох отделно хотел ,отделно вечеря /т.е. на друго място/.Ако някой иска да остава за повече дни разбира се се договарят пакети ,но ще му падне едната вечеря.Е то няма как без жертви ,нали?
Хайде вие сте сега и пишете
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: април 30, 2013, 14:51:23 »

Аз нямам претенции, но да се дадат поне 2 варианта.
Друго, което мога да предложа е за Свети Влас, в комплекса, в който работя. За храната ще отговарям аз - така че няма да е лошо  blum При интерес, след празниците ще обсъдя с колежката и мога да предложа оферта  give_rose
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #212 -: април 30, 2013, 14:52:40 »

Ами предлагайте smile Аз предложих smile Няма смисъл да търся друго, първо защото няма как да намаля толкова и второ, защото аз останах с впечатление, че трябва да са на едно място.

Евтин хотел в "центъра" е Аква - до гарата (който на мен изобщо не ми харесва)
http://www.aquahotels.com/varna/bg/promotions/2010-09-14-11-42-30

хотел в центъра е Одесос - много хубав, но и цените са много хубави
http://www.odessos-bg.com/index.php?page=prices&lang=bg&sinfo=55315

Другия е Бизнес хотела
http://www.goldentulipvarna.com/default.aspx

Както казах аз там няма смисъл да звъня, защото нищо кой знае какво не мога да направя smile Ако някой има по-големи шансове да каже, или пък за други хотели.

Камелия срещу Бриз е с 30лв нощувка на човек, предвид че съм виждала управителката не мисля, че ще има голям успех с нея...ама знае ли човек pleasantry
http://kamelia-company.com/
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: април 30, 2013, 15:32:20 »

Аз ви оставям да се организирате.Според мен не може да се угоди на сто човека които все още не са се записали даже.Досега само двама човека се записаха реално.И в Арбанаси и в Габрово хотела и ресторанта бяха на 5 минути пеш макар и различни.Няма смисъл от разходки през половин Варна за ресторант и хотел.Определено аз съм за вариант дето хотела и ресторанта са на едно.За варненки не се притеснявайте ние ще се организираме да дойдем-все пак заразлика от другите няма да даваме пари за път и нощувки и все едно такси може да си позволим.
Моята идея е следната-събираме се като пристигнат всички и се разпределяме в колите отиваме на разходка който иска или на плаж и басейн-свободна програма.Вечерта си се вечеря в хотела като дойдат всички външни хора и после тези от хотела отиват да спят а ние кой от къде е.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: април 30, 2013, 15:34:24 »

И на който му е разпиляно да не чете.Все пак се уговарят и констатират някакви неща.Малко в повече ми идват коментари .Св.Влас не е бил въобще обсъждат и сега на някой му е удобен и излезна като вариант.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: април 30, 2013, 15:39:39 »

Добре бе хора, да се запишем, та да се запишем - за какво точно да се запишем??? Направи се анкета, има ориентировачна бройка - търсят се подходящи места - предлагат се, взима се решение и се дава капаро. За какво да се запиша сега, след като не знам нито къде ще ходя, нито какво ще правя там  pardon Вижте Ивелка, даде предложение и всичко се реши бързо.

Гучи - няма нужда да бъдеш груба. Не че ми е удобно, просто е вариант, ако нищо не се организира във Варна, където между другото имах планове да дойда.

След като така се поставят нещата - нито ще чета, нито ще идвам.
Успех, момичета smile
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #216 -: април 30, 2013, 15:40:29 »

Аз се сетих нещо да доуточня, че съм почти сигурна, че това не е ясно. Централната част за плаж не става, аз поне не бих отишла там дори и в началото на сезона. Във Варна на плаж се ходи на буните, които почват точно от Бриз. Даже и за да стигнете до алеята долу с кола трябва да минете през Бриз дори да сте в центъра. На картата, която съм постнала се вижда едно колело в близост, точно от там се слиза.

и както Гери е казала назад в централната част на града хотелите са главно бизнес и на доста "добри" цени smile Аз всъщност дори не се сещам за други от тези, които споменах плюс хотел Челно море (него не видях смисъл да го пиша). Ако някой се сеща за някой друг централен, който съм пропуснала да каже.

Инлов и аз дадох предложение, но хотел в центъра, близо до плажа, с басейн, на добра цена просто няма...хотелите почват от края на града посока курортите. Ето, че и ти си предложила св.Влас не центъра на Бургас, предполагам че и при вас е така smile Сега се сещам и за един на пазара с що годе добри цени - мисля беше 50лв за двама само нощувка, ама пък не мисля, че ще дойдете във Варна да гледате колхозния pleasantry Съжалявам, че се разсърди, дано си промениш решението smile Ще се радвам ако и ти дойдеш give_rose

Ако искате вечерята да е другаде има вариант и на капанчетата, но там е шумно, надали ще дойдете и да се надвикваме. Албата е добро решение, но и там определено няма да сме само ние.
« Последна редакция: април 30, 2013, 15:51:37 от casky » Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: април 30, 2013, 15:58:03 »

Определено това за плажа е така - ужасно мръсен и неприятен е централния плаж (този който почва от началото на Морската). Аз вече се убедих, че съм за Бриз на 100%, защото е на добро място за перфектна цена. Проблемът в случая идва от това, че все още не е дадено конкретно второ предложение за хотел с цени и организатор. Скай има опит с Бриз и познава управителя, така че това й дава предимство. Ако се появи второ предложение, равностойно на това по цени и местоположение, може вече да се направи гласуване smile

Говорих с управителя на Баланите - каза че няма проблем и на този етап има достатъчно стаи. Разбрахме се ако се появи друга голяма група с желаещи точно за тази дата, да ми звънне и да му потвърдя последно броя на стаите smile До 15-ти трябва да му преведем капаро. Очаквайте моят iBan на лични  tease
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: април 30, 2013, 16:08:33 »

InLove_Girl може и да съм била груба но първо нови предложения не помагат сиуацията да се подобри,а още повече изречения от рода че се действа разсеяно.Все пак всичко е в началото си.Твоето изречение също не беше от меките и не допринесе за спокойствие и разрешаване на ситуацията.
Освен това Габрово и Варна са много различни градове.Там не се сърдихте че е извън града тука се сърдите нали.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: май 03, 2013, 09:42:35 »

Момичета тук съм, съжалявам, че нямам възможност да пиша и чета, но сезона за мен започна и от работа не ми остава много време.
Прочетох много набързо, защото нямам възможност за по-подробно (и сега съм на работа  blush ) ОБАЧЕ се записвам за Варна иии от това, което прочетох цените за Бриз 2, които casky каза ми се струват добри.
Това за хотелите в центъра е вярно, не предлагат кой знае какво и цените са височки.
Хотелът е на комуникативно място, кеф ти автобуси или такси, плажовете на буните или пък Дружба са наблизо, който желае може да ходи на плаж, разходка в морската и т .н.
Подкрепям мнението на gucci, през деня среща, разходка или там плажче, а вечерта всички в ресторанта. После, който спи в хотела си остава, който ще ходи другаде си отива. Като предварително уточнявам, че аз ще се включа вечерта, просто съботите работя и няма как  pardon
Две цени, нощувка и вечеря и само празнична вечеря.
Като се определи хотела, може всеки да си преведе капарото по банковата сметка на хотела и да каже на организатора. Другия вариант е, капарото по сметката на организатора и той внася всичко в хотела.
Обаче си мисля че като се направи резервацията и организатора има номера на самата резервация, всеки ако си я впише в платежното, хотела ще си знае, че това са пари от нашата група и организатора може поне да не събира пари.
Ако никой още не иска да се ангажира с капаро за хотел, притеснява се дали ще успее да дойде, решава се един ресторант където ще е срещата, цена за празнична вечеря и всеки сам като знае ресторанта си има ангажимента да си уреди спането, кой където му е кеф. За ресторант поне може и доста по-късно да се събира капарото, като вече всеки може да каже ще дойде или не.
Моите предложения са тези, като каквото и да се реши окончателно, бройте ме за вечерта!
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #220 -: май 03, 2013, 09:58:06 »

Ако се избере Бриз, че като гледам как е замряла темата може и изобщо да не се съберем, предупреждавам, че аз пари няма да събирам! Ако има други желаещи за това да ги събират. Иначе ако няма ще измисля нещо, което да се вписва като основание към хотела, така че да става ясно за какво точно се плаща капаро - вечеря, двете, колко нощувки и т.н., но пари не искам в мен smile
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #221 -: май 03, 2013, 13:37:52 »

Така, сега си видях мейла

"Извинявай за закъснението Силвена,
Това е оферта
Обаче за 14.09. /събота/ вече имам запазена сватба на басейна
Мога да Ви предложа Основния ресторант за парти"
Като офертата е:

На вниманието                                                                                                                                                                                                                                                             
                                                                                         „Svatbata.bg”

О Ф Е Р Т А
от
хотелски комплекс  „БРИЗ 2” гр. Варна

Уважаема Г-жо,
Във връзка със запитването от Ваша страна за условията при  настаняване на група от хора, за периода 14.09.2013 – 15.09.2013г /две нощувка/ в хотел „Бриз2” гр.Варна, предоставяме на Вашето внимание нашата  ценова оферта:

•   Двойна стая BB  – 20.00  лв/човек
•   Двойна стая НB  – 25.00  лв/човек
•   Единична стая ВB – 30.00 лв/човек
•   Единична стая HB – 35.00 лв/човек
•   Заплащане за празнична вечеря – 20.00лв/човек /по предварително направено меню/
•   Наем на DJ – 250.00лв /след 00.00 часа се заплаща по 70.00лв/час/

Цената  включва: нощувка, закуска /на блок маса/,вечеря /по предварително направено меню/, туристически данък, застаховка, ДДС.

Хотелски комплекс “Бриз2” разполага с безплатни за гостите сауна, фитнес зала и открит басейн / през летния сезон/.
При проявен интерес от Ваша страна, моля за своевременнен отговор.    Предварително Ви благодаря!
За повече информация може да посетите нашия сайт – www.briz2.com

03.05.2013г                                                                    С уважение:
          гр.Варна                                                                                        / К.Проданов/
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #222 -: май 03, 2013, 13:42:15 »

ВВ - е закуска и нощувка
НВ - закуска, вечеря и нощувка
Само вечеря - празнична е 20лв

Ако някой избере вариант ВВ и иска празнична вечеря доплаща 20 лв и стават 40, но ако някой избере НВ се доплащат 15 и пак става 40. Идеята е, че не се плаща два пъти за вечеря...някой да не си помисли така.

Цените за следващи нощувки е същата, като цената е 20лв за нощувка и закуска, т.е. това е най-евтиния вариант, ако искат може пак да ползват НВ или с празнична.

Както и той пише - на 14-ти имат сватба в градината! Ако не е много голяма ще може да се ползва басейна до 15ч, ако ли не на следващия ден, а на 14-ти на море. Всичко е безплатно, като уреди и сауни и т.н. Ако има въпроси питайте smile

Обикновена вечеря е  - салата, основно и десерт.
Празнична - салата, предястие, основно, десерт, безалкохолно и другото не го помня ще питам biggrin

Пожелавам на всички весели празници! give_rose
« Последна редакция: май 03, 2013, 13:50:38 от casky » Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: май 06, 2013, 17:13:55 »

Скъпи съфорумки, първо бих искала да ви честитя празниците Великден и Гергьовден! Нека Възкресението Христово ви донесе много здраве, защото любовта я имате, а всичко друго е преходно и постижимо!  give_rose give_rose give_rose

За съжаление нашето семейство отново преминава през много труден период - скъпата ми баба, която е майка на тати, получи в събота сериозен мозъчен инсулт и от тогава е в болница в безсъзнание и на системи. Дори и да дойде в съзнание, не е на себе си, не реагира на нищо...  cray Лекарите ни казаха да се готвим за най-лошото всеки момент...
Най-неприятното е, че татко утре ще го карам в Плевен за втората му операция, датата му е насрочена и не може да се отлага повече... Той е много разстроен, че най-вероятно няма да може да изпрати майка си. Отделно, че не се знае какво се случва с неговото заболяване и състояние, тепърва ще разбираме...
Идните дни и седмици ми се очертават адски трудни и натоварени, затова не мога да поема ангажимента за превеждането на парите на хотел Баланите. Животът продължава и аз все още силно желая да се запозная и видя с всички вас, затова предлагам да ви дам сметката на Управителя, телефона и имената му и някоя от вас да се чуе тези дни с него и да уговори някакво основание за превода - например - Среща на форум Сватбата - 8.06.2013.
Който желае и има възможност да поеме този ангажимент, моля да ми пише едно лично съобщение и ще му изпратя данните. Така поетапно ще можете да превеждате паричките - който когато има възможност и време и дори и да не се преведе цялата сума наведнъж, стаите ще ни бъдат запазени...

Разказвам ви за тази неприятна ситуация, за да ме разберете и влезете в положението във връзка с организацията на срещата... Относно менюто може да не се бърза, а да се даде и седмица преди самата среща.
Това е за сега от мен give_rose Благодаря за разбирането give_rose
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: май 06, 2013, 18:48:17 »

иве, с цялото си сърце се моля всичко да се подобри - прегръщам те, не знам какво да ти кажа  cray  Friend Friend
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: