Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:54:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част (Прочетена 185388 пъти)
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част
«
Отговор #210 -:
април 07, 2013, 17:45:52 »
Ох, на Палома късичките роклички тоооолкова ми харесват, особено цветничките - бих купила на шаферките ако имах пари и ако щяха да се съгласят да носят.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #211 -:
април 07, 2013, 17:55:14 »
А като стана дума за Orsay, това е един от най-любимите ми магазини. Винаги когато ми трябва рокля за някакъв повод, директно съм там. От там вече взехме рокля за майка ми за сватбата. Ето го сайта им, повечето модели съм ги виждала и в магазините.
http://store.orsay.com/index.shtml?lg=de&ori=ORSAYsiteDE#url=collection-kleider.htm%3Fv%3Dc%26lg%3Dde%26cat%3D4%26type%3Dcategory%26ajax%3Dcontent%26timestamp%3D1365349711485%26sId%3D9AF67EA8DCACC3C81651F6A47968D70E%26divTarget%3Dcontentarea%26listType%3Dall%26page%3D0
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #212 -:
април 07, 2013, 17:58:09 »
момичета, да ви питам половинките ви кога видяха роклята? е моят нещо се кани да я харесва с мен, а пък нали не било хубаво, та се зачудих?
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #213 -:
април 07, 2013, 18:05:03 »
Ами аз съм доста суеверна
Видя ме на сватбата
И между другото е яко да не предполага какво е...
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #214 -:
април 07, 2013, 18:06:35 »
Орсей са страхотни! Страшно ме е яд, че ги няма при нас.
Междудругото, сега като чета за прекалено скъпи рокли в сравнение с отделения бюджет, се сетих че аз като търсих рокля никога не пробвах нещо, което не мога да си позволя. Имах си определена сума и си харесвах само до тази сума неща за пробване - съответно когато си избрах роклята дори нямаше смисъл да мисля за цена и продавачката ме гледаше доста изумено, защото просто й казах, че я купувам. После когато и казах за практиката си за цените, тя каза че не и се е случвало някоя булка да пробва рокля независимо колко над бюджета й е и да не я купи, ако е нейната рокля. Така че вместо да се измъчвате и да се чудите дали и колко повече пари да дадете - решете горна граница на цена и не се изкушавайте да пробвате по-скъпи рокли. Защото за мен една рокля докато не я пробваш няма как да се влюбиш безрезервно в нея - лично мнение!
За виждането на булката - моя каза категорично, че не иска да знае и да я вижда и ще се съобразя - на мен ми беше все едно. Познавам много момичета, които са ходили по магазините си с половинките си и не са имали проблем и имат чудесни семейства.
«
Последна редакция: април 07, 2013, 18:08:10 от Vivi20
»
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #215 -:
април 07, 2013, 18:13:27 »
Аз със сигурност искам моето момче да помага в избора...само той харесва каквото и аз.
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439
«
Отговор #216 -:
април 07, 2013, 18:13:55 »
Тези поверия са пълна глупост. Аз не искам половинката да ме вижда с роклята не защото си мисля, че това ще ми провали брака, а защото искам да ме види в деня с рокля, прическа, воал и със съвсем друга емоция. Ако ме гледа 10 пъти преди това в роклята се губи момента. Същото важи и за гостите на сватбата. Като изключим родителите ми, не мисля да си показвам на някой роклята.
Иначе аз му показвам всички рокли, които ми харесат. По принцип моя вкус си е мой и е важно аз да се харесам, но не може да не ме интересува неговото мнение. Виж това на приятелките ми не ме вълнува.
Активен
Evriala
Сватбар
«
Отговор #217 -:
април 07, 2013, 18:29:16 »
За рокля обикалях с Милото.Влизаше с мен в магазините, но ако реша да пробвам нещо излизаше и ме чакаше навън. Знае коя рокля си избрах, вижда я постоянно тъй като я окачих на вратата на гардероба, но не ме е виждал в нея.
Ако трябва да избирам отново бих отишла с него.Едно, че нямаше с кого другиго да отида, а и ако бях със семейството ми нямаше да мине така гладко, те никога не харесват това, което аз избирам.Най-вероятно нищо нямаше да си купя и страшно много щях да се изнервя от всичкото мрънкане как нямам вкус
и от опитите на всички да си наложат техните представи. Това го осъзнах чак след като се качихме в колата доволни, а преди това се надявах да обикаляме с мама, но всяко зло за добро!
По този повод да си похваля Милото, нито веднъж не е казал - ох не мога повече. Този, който каза това бях аз.Толкова се изморих по едно време, че изобщо не исках да гледам рокли.
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #218 -:
април 07, 2013, 18:52:26 »
Аз не вярвам в тези суеверия. Освен това, моята рокля ще е от Турция,а там аз навсякъде обикалям с милото, нито знам пътища,нито кое къде е. И ще е абсурдно аз да пробвам булчинска рокля, а него да го накарам да си затвори очите или да излезе от магазина
Освен това за мен е важно и неговото мнение... на майка ми, на неговата майка, на сестра му, дори ,ако имаше вариант да взема и брат ми с мен (той живее в чужбина)... Като избирам роклята си бих искала хората, които обичам да са с мен и да помагат с избора
Спомням си когато пробвах първата булчинска рокля как беше ме погледнал моята половинка
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #219 -:
април 07, 2013, 18:55:29 »
Относно суеверията - всеки луд с номера си
Относно дали да ни види - ей, тогава е ефекта УАУ
Лично мнение с доказан резултат
Активен
artemida777
Професор
«
Отговор #220 -:
април 07, 2013, 19:09:52 »
Аз няма да показвам роклята на милото предварително. Ще я видят само майка ми и 2-3 близки приятелки. Не съм суеверна, но искам да запазя ефекта на изненадата
И той също ще ме изненада с костюма(надявам се приятно:D)
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439
«
Отговор #221 -:
април 07, 2013, 19:17:13 »
А виж изненанда с костюма не се приема
Шегувам се, но съм сигурна, че той никога няма да се съгласи да си купи костюм без мен.
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
Публикации: 278
28.07.2013 е датата на нашата лилава приказка
«
Отговор #222 -:
април 07, 2013, 19:43:31 »
моя мъж ме видя вече с роклята и в магазина застанахме облечени един до друг.мъжа ми ме е виждал и по анцуг.криенето на роклята няма да ми спаси брака.то май не остана при нас човек който ще идва и да не я е видял.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #223 -:
април 07, 2013, 20:33:29 »
А моят неиска да вижда нито роклята, нито мен в нея. Каза, че иска да си запази изненадата за сватбата и да ме види единствено в моята рокля, в нашия ден.
А аз нямам търпение да видя изражинието му когато ме види на сватбата
Активен
Evriala
Сватбар
«
Отговор #224 -:
април 07, 2013, 20:34:31 »
Всеки си има собствени разбирания. Аз пък не бих взела цялата ми рода, единствено мама за морална подкрепа. Представям си каква врява ще се вдигне в магазините, а и обикновено не чакам някой да ми казва какво да харесвам, имам си собствено мнение и държа на него.А милото не съм го гонила от магазините, той самият не искаше да ме вижда с нея. Когато той си избираше костюма, аз гледах, но си мълчах и само когато поискаше мнението ми чак тогава казвах кое ми харесва и кое не, държа на свободата на избора.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...