Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 16:57:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част (Прочетена 185462 пъти)
bbride
Професор
Публикации: 439
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 24 част
«
Отговор #195 -:
април 06, 2013, 15:47:15 »
Аз днес бях в Сватбения център. Моята рокля не беше там определено, но имаше няколко симпатични рокли и некичозни. Продавачките също са много любезни. Знаеха, че няма да купувам, но това не им пречеше да носят още и още модели, както и тези на White one. Нямаше проблем да пробвам "скъпите рокли", само искаха да съм с памучни ръкавици, което за мен е ок. Условията по ушиване, доставки и т.н. също са им добри.
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #196 -:
април 06, 2013, 18:44:14 »
И ние днес ходихме до Сватбения център.
Продавачките в мъжката част не ми допаднаха. Милото премери едно сако и му седеше страхотно, решихме да премери и панталона, но първо му беше по-голям размер и му седеше супер широко на чатала. Нито той се хареса, нито аз. Казваме на момичето, че искаме по-малък номер, а тя "ама как, този му е добре!". Ми не му беше добре... След като почакахме, донесе по-малък номер. Е да ама пак чувалест седи и аз му казвам, че не е до номера, а до кройката. Момичето пак "добре му е!". Убедихме я да донесе друг модел, и той не седеш така както ние си го представяме. Продавачката през цялото време ни убеждава, че му било добре...
Инача аз премерих 3 рокли и момичето беше любезно. 2 от роклите бяха твърдо не за мен, третата беше доста симпатична. Даже доста ми допадна, беше тип русалка, но не много тясна и беше на 450лв. Доста се харесах с нея. Аз това и търсех де, да не се разкроява много надолу и да не е с обръч. Да обаче нещо ме човъркаше и все ме влечеше към първата рокля, която мерих – в Палома на Пиротска. Отидохме там и решихме да пробвам и техните русалки, две които си харесах бяха супер тесни, в третата се намъкнах, но нито ми хареса, нито ми беше удобна. Накрая реших да си премеря отново първата харесана, да си припомня как ми седи. Наистина много хубава, почти бях сигурна, че това искам. Да, ама жената реши да ми покаже един друг модел – по широк и с обръч, точно това което избягвах. Облякохме я и тя се оказа перфектната рокля. Въпреки, че не беше моя размер седеше страхотно! Просто се влюбих, в никоя друга рокля го нямаше този "блясък" и това усещане, че съм булка. След като я свалихме се сетихме да питаме и за цената – 890лв. Над бюджета ни е, обаче това е моята рокля. Сега не знам какво да правя
Е оплаках се!
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #197 -:
април 06, 2013, 19:52:36 »
Ели
, браво ,радвам се за теб
А това ,че е над бюджета...няма ли някакъв начин да стане? Имам в предвид да смъкнете разходите за другите неща покрай сватбата, а бюджетът за роклята да се увеличи? За мен ,най-важното нещо за сватбата е моята рокля и костюма на милото (добавям прическа и грим). Първо ние трябва да сме щастливи в това,което сме облекли на най-важния ден от живота ни
А после идват ресторант,фото,видео,музика,украси,торта,покани и т.н. Поне това е моето мнение
Иначе, можеш да обмислиш и вариант да ти я ушият в друга сватбена къща (но не съм сигурна дали ще успеят да я направят същата на 100% ) Не знам колко ще ти е полезен моят пост, но стискам палци всичко да се нареди както ти си го мечтаеш
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #198 -:
април 06, 2013, 23:00:21 »
Ели, това че си намерила твоята рокля е страхотно! Много ли надвишава бюджета ти? Дано да намериш начин да си я позволиш, всяка жена заслужава да бъде с мечтаната рокля на сватбата си!
Активен
osinko
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #199 -:
април 07, 2013, 00:41:25 »
И аз да се оплача, така или иначе сте почнали....днес пробвах доста моделчета на Сан Патрик и осъзнах, че нещата които пробвам са точно това което искам. За съжаление са доста ама доста над бюджета ми. И няма разходи които да мога да свия до такава степен, че да мога да си позволя такъв тип рокля. Не мога да разбера защо нашите родни сватбени къщи не шият подобен тип модели. Не мисля, че нашите шивачи и дизайнери са по лоши, че да не могат да направят подобни красоти. Но където и да съм търсила из Варненските сватбени къщи не намирам такива разчупени с много воали рокли по които аз си падам. Чудя се дали ще успеят да ми ушият или просто да се преориентирам и да се опитам да забравя "нафльофените" рокли?!?!
Ето и аз се оплаках
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #200 -:
април 07, 2013, 09:13:08 »
Аз лично не смятам, че някой ще ти направи същото качество като материи, но със сигурност могат да докарат модела, защо не си принтираш любимите рокли и не говориш с някоя шиквачка? Но внимавай, защото при мен на думи бяха много уверени, но като гледах снимки на техни рокли, не бяха правили нищо подобно и се отказах, но ти може да имаш късмет.
или пробвай в София, там има доста хубави неща на по-достъпни цени! Още една идея, макар че не знам какъв ти е бюджета, но ако роклите които си мерила са от нива колекция, нямат ли подобно но намелено, sample dress или нещо танова?
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #201 -:
април 07, 2013, 10:00:51 »
Съгласна съм с
Vivi20
, че когато тръгвате да ви шият рокля, трябва да поискате да видите вече нещо ушито. Аз не го направих и съм малко разочарована от магазина, който ми шие роклята, въпреки че е с едни от най-скъпите и качествени рокли. Няколко поста по-назад се оплаках, че ми я скъсиха неравномерно, но и други дребни неща има. И като им кажа това не ми харесва, онова го искам така - ама не можело да се направи. Как пък да не може - който плаща, той поръчва музиката.
Внимавайте и не им се оставяйте, че наистина се качват на главата
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #202 -:
април 07, 2013, 11:28:29 »
И аз като
osinko
, няма откъде са свия бюджета. За нищо не сме похарчили излишно пари, още от самото начало правим нещата без да се изхвърляме излишно.
hulcy, ratatui, бюджета, който си бях определила е до 500лв. Тази първата, която харесахме в Палома е 680лв., и тогава решихме, че ще се напънем, обаче ще си я позволим. Но сега "моята" рокля надхвърля реално бюджета с 400лв.
Не искам да се занимавам с шивачки, защото надали ще направят модела същия. Аз нямам и снимка, тъй като ми казаха, че някои модели ги показват само в магазина, не ги снимат (доста тъпо).
Надеждата ми е в Асеновград да има нещо подобно като визия.
Другия вариант, който облислям отдавна е да си поръчам онлайн, поне вече знам какво търся.
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #203 -:
април 07, 2013, 15:18:35 »
Момичета, днес бях в магазин orsay и са пуснали 4-5 модела бели къси роклички-до коляното. Има една с дантелено покритие, една на кадифени точки и т.н. Нещо подобно на този модел но не съвсем. Едната беше с по - разперена пола, другите с по - прибрани, цените бяха между 60 и 100 лв. Ели, а ти имаш ли снимка на роклята в Палома която си си харесала? Аз от там си харесах две - в едната съм влюбена, другата по-малко но пак става и горе долу такива цени бяха...
Untitled.jpg
(24.21 KB, 251x417 - видяно 3736 пъти.)
«
Последна редакция: април 07, 2013, 15:21:45 от eleni4ka
»
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #204 -:
април 07, 2013, 16:51:30 »
eleni4ka
, трябва да се разгледат роклите в орсай значи
Роклята в Палома я нямам на снимка, тъй като казаха, че дори не са я снимали за каталога.
Преди около месец като ходих я нямаха. Вчера казаха, че им е нова и е от скоро. Беше на изложена на манекен близо до стълбите горе. А-линия е, сърцевидно деколте, най-горния слой е дантела, долната материя не се сетих да попитам каква е, на талията има като коланче, направено от някакви камъни и мъниста (но не седи прекалено лъскаво), с обръч. Като я облечеш и приличаш на истинска принцеса
Активен
bbride
Професор
«
Отговор #205 -:
април 07, 2013, 17:04:55 »
Eli, да не е това?
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #206 -:
април 07, 2013, 17:09:10 »
bbride
, златна си!
Аз от еуфория изобщо не се сетих да погледна във фейсбук.
Това е роклята
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346
«
Отговор #207 -:
април 07, 2013, 17:22:11 »
къде във фейсбук има снимки на палома, може да откия моята? Намерих ги...
«
Последна редакция: април 07, 2013, 17:28:08 от eleni4ka
»
Активен
bbride
Професор
«
Отговор #208 -:
април 07, 2013, 17:25:44 »
https://www.facebook.com/pages/PALOMA-FASHION/310792995597697?fref=ts
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #209 -:
април 07, 2013, 17:41:37 »
Аз в Палома пробвах тази рокля. Симпатична е, но не беше моята. А и не ми се даваха 600 лв за толкова малко рокля.
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/401114_346928235317506_1860911823_n.jpg
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/45590_589824524361208_783213377_n.jpg
Ели, стискам палци за щастлив изход от ситуацията с роклята. Всяка булка трябва да се чувства принцеса
«
Последна редакция: април 07, 2013, 17:44:47 от pandapanda
»
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]