Църковен брак - 6
AIVEN:
Дами!
Темите не са, за да си чатите в тях. Вече 6-та тема, празни приказки за църковния брак и много малка част съществени постове. Ако някои иска да се запознае със съдържанието на смислените постове, ще трябва да си вземе отпуска, заради вашите чатове.
ratatui:
Нали темите са, за да си задаваме въпросите в тях да споделяме личните си впечатления, или бъркам?! И ако за друг тези неща не са важни за мен е важно, това дали мога да си взема мой бокал, а да не ползвам този на църквата.
cherry_lady1984:
моля модераторите да напишат какво трябва да се коментира тук!надали редовите хора в българия могат да коментират църковните канони.това е работа на църковните служители не на обикновенните хора.всеки човек го вълнуват различни неща относно църковния брак и след като вече някой е минал по този път защо да не помогне?защо след като аз знам нещо да не помогна?ако искате ми изтрийте поста! }:->
AIVEN:
Модераторите направиха нова тема именно заради безсмислените ви диалози, която вие започнахте отново да пълните със СПАМ. В последните ви постове (и не само в тях) не виждам нито въпроси, нито отговори. Само празни приказки, които с нищо не са от полза на останалите, и които може да си разменяте и на ЛС.
ratatui:
В момента Вие AIVEN, създавате изкуствено безсмислен спор и само спамим темата, а това както разбирам за вас е много важно да не се случва. Затова нека ако желаят модераторите да изтрият последните постове и да започнем начисто новата тема.
Незнам в другите теми -като тези за рокли и подобни не се смята, че "чакаме отзиви" е спам, а тук се смята за такъв, може би защото такива хора нечетат тези теми
Навигация
[0] Списък на темите