Църковен брак - 6

<< < (89/90) > >>

pepimili:
Цитат на: eleni4ka в юни 29, 2016, 14:11:13

Здравейте, виждам, че често се случва някой от избраните кумове да не православен християнин. Някой от вас знае ли за случай, в който все пак е било позволено от дадената църква да е кум католик? Търсим си такава църква в София.

Аз също мисля че не е от значение, но естествено попитай свещеник. Все пак е християнин и не би трябвало да има ограничение :) 

Nijolovateddy:
Момичета, един малко закъснял въпрос, но бихте ли споделили какво се изисква да се носи в църквата за церемонията . За сега са ми казали чаши, свещи, пита и късмети, но имам чуството че това не е всичко. Вие какво сте носили? Благодаря ви предварително за помоща!  :bravo:

alexandrova_90:
Във всяка църква изискват различни неща, така че, питай още веднъж и ако пак ти кажат това, това си носете. :)

cvete_78:
Бутилка червено вино.Все пак когато ходите да се уговаряте попитайте на конкретното място какво изискавт,също така и какво документи трябва да представите,искат ли кръщелните на кумувете.

Nijolovateddy:
Благодаря ви момичета  @}->-- . Малко ме притеснява факта че 10 дена преди датата ще съм си в Бг, не по рано, но предполагам че ако попитам в църквата,  тези неща за там мога да си ги набавя по-бързичко.  =]

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница