Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 09:04:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Предколедна седмица 17- 23.12.2012  (Прочетена 32922 пъти)

m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: декември 17, 2012, 12:39:58 »

Пънки, не унивай, ще се наредят нещата give_rose Времето не е тъжно, а е само за мързел и търкаляне вкъщи smile Така че Роси, искрено ти завиждам, че ще успееш да го реализираш Wink
Свекърва, киви, вие такава реклама й направихте на тая парочистачка, че накрая ще взема да направя и аз на моя мъж коледен подарък Wink Той обаче много добре ги знае рекламите и песнИчките, та ще трябва и аз да се уча как се ползва Girl_hide
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #16 -: декември 17, 2012, 12:51:17 »

Josephine, парочистачка ще ни подаряват. Аз също правя разлика между едното и другото, сватята ги обърка  Wink.
punk_girl123, още малко ще ти е лошо, после ще ти е тежко, а след като се роди - не казвам Wink.
m0onlight, чакай да видим как действа и ние и тогава купувай.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: декември 17, 2012, 13:11:32 »

Свекърва какъв е модела на тази парочистачка? Защото аз имам в къщи една и съм адски недоволна, дори я продавам smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #18 -: декември 17, 2012, 13:27:10 »

Моята е тази... http://www.topshop.bg/steam_mop-173243-mm.html?panel=close&main=householdkitchen&ils=10&irp=1&pcs=1
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: декември 17, 2012, 13:43:35 »

Свекърва какъв е модела на тази парочистачка? Защото аз имам в къщи една и съм адски недоволна, дори я продавам smile
Джоузефин, изгърмя си патрона да я предлагаш тук - вече й каза кусурите blum

punk_girl123, още малко ще ти е лошо, после ще ти е тежко, а след като се роди - не казвам Wink.

свекърва, по-добре не казвай какво ни чака girl_wink

Къде са ни другите сладурки? Да не са забегнали предколедно? look
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: декември 17, 2012, 13:57:24 »

Здравейте момичета  smile
Гледам разисквате парочистачките - казват, че след тях е супер мокро. Мен това ме спира инъче веднага ще взема, нали и ние сме с коте  pardon Рейнбоу е наистина хубава прахосмукачка, сестра ми има, но изобщо не е удобна за всеки ден. Когато се прави основно почистване е незаменима, но не бих била щастлива да я подритвам вкъщи през останалото време. Сестра ми си има друга "всекидневна", а Рейнбоу седи в мазето  nea Със същият успех можете 4-5 пъти годишно да си викате да ви изчистят с тази прахосмукачка и да не се изсипват толкова пари наведнъж  pardon
Муун, стискам палци всичко да се нареди както го искате  good
Днес съм решила да чистя, но времето не е с мен и за сега успявам само да стана от леглото  Yes Вече се чудя за коледните подаръци, но все още не са ме осенили идеите. Решила съм за половинката да купя пъзел от 5000 части, той обожава такива неща  tease
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #21 -: декември 17, 2012, 14:12:17 »

Това е най-доброто средство за почистване, което може да се даде в ръцете на мъж.... и жените могат да работят с него, но от чистене още не съм пропяла да ви кажа Wink Остава влажно, да, но за плочки и ламинат е супер, до 2 минути пода е абсолютно сух и няма следи, както при някои гъби. Парата се контролира и можете да прецените колко пара ви трябва.

Според мен гранитогреса видимо светва, а като се съди как почернява гъбата явно събира доста боклучки, които с обикновено бърсане няма да излязат. Гранитогреса в коридора ни е релефен, на неравности и порички,  с две думи мечтата на домакинята, но пък е здрав въпреки стоте си години и решихме да остане.

Прогнозата за седмицата дали четохте smile

« Последна редакция: декември 17, 2012, 14:40:46 от kiwi » Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #22 -: декември 17, 2012, 14:47:24 »

kiwi точно такава искам. И от други места съм чула много добри отзиви и ще ми спести безбройните препарати и неприятни миризми особено при чистенето в банята. Варианта Димитър да чисти отпада, въпреки че много харесва песнИчките на бабето от рекламата Wink
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: декември 17, 2012, 14:48:40 »

Здравейте и от мен в новата ни предпразнична тема!
Хубава тема сте подхванали, и аз съм си мислила за тези парочистачки, но до сега не съм чувала конкретно мнение как работят pardon
Киви, тази прогноза навсякъде тръбят за нея angry Особено по National Gepgrafic... От 2 седмици предавания за края на света гледам  insane  Има една реклама с едно детенце как разказва, че "елхата е украсена, подаръците са нагласени, мама готви вкусотии, и всички заедно чакат...края на света"    crazy insane
Като заговорихме за подаръци... искам да купя на половинката хубав плътен ватиран спортен екип с анцуг и горнище с цип. Знаете ли някоя хубава БГ фирма производител?

Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: декември 17, 2012, 14:56:40 »

Хаххахаха Муунче, не съм тръгнала дори да я предлагам тук smile Пуснала съм я в продавалника, който я хареса да я взима. Мен това което не ми харесва е че мокри след себе си, дори олива понякога, ако я оставиш на едно място повече време става локвичка....а отделно трябва преди това да си минал с прахосмукачка или метла защото тя само разнася боклуците....При нас има много паркет и ламинат, и за такива повърхности не е удобна. Ама пусто разбрах чак след като си я купих...ако си само с плочки може и да е добре...ама пак си остава двойното минаване, един път прахосмукачка, после чак с паромоп-а.

Киви, тая прогноза е доста забавна smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #25 -: декември 17, 2012, 15:01:54 »

Ами ние винаги минаваме двойно, в София е ужасно прашно и се събира много прах.
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: декември 17, 2012, 15:46:35 »

Киви, не само в София е прашно, в Бургас е същата работа. Аз мета всеки ден и минавам с обикновения моп, че освен праха и двамата с жУвотното си ръсим космите навсякъде из къщата.
Майка ми има съвсем обикновена парочистачка myDOMO и понякога я взимам да мина навсякъде с нея и общо взето съм доволна.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: декември 17, 2012, 16:41:19 »

Ммм чудна прогноза! Най-после ще се стопли! girl_wink Както Ивелка каза, Нешънъл от едно известно време насам на доста черен хумор са го ударили Wink Снощи попаднах на същото предаване и в него един чичка разправяше как бил построил цял комплекс под земята - с басейн, училище, кино и т.н. Стоях, гледах го и се чудих какво ще прави тоя чичак като мине 21-ви и дойде 22-ри? За какво ли ще си ползва проекта? pleasantry Тогава може да отвори музей на американската тъпотия, където всички щураци да излагат непотребните си вече "атрибути за края на света" Wink
Инловче, какво стана с вашия дом? Пропаднаха ли нещата? sad
Ивелка, сещам се за Мадара... не знам във вашия град дали има обаче..
Във Варна също е адски мръсно и направо пощурявам ако завали дъжд, а аз съм с току-що измита коса angry Дори дъжда е супер мръсен, за другата мръсотия да не говорим nea Преди време живеехме в една ужасна квартира, буквално на 50м от най-шумния и мръсен булевард в града. Е, там както и с каквото и да чистиш, след 10 мин. вече е посипано с прах и мръсотия. Много мотивиращо pleasantry За шума да не говорим - като говорех с майка ми по телефона и тя вечно ми казваше "абе ти навън ли си, какъв е тоя невероятен шум" и аз "не бе, вкъщи съм си" biggrin
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #28 -: декември 17, 2012, 16:51:23 »

Не зная какъв ще е мопът и точно по този повод днес се обадих да не ми купуват никакъв, искам си парите. Ако трябва ще доплатя, но ще купя нещо свястно /или ще платя на фирма да изчисти/. Освен това скоро обяснявах на едно комшийско хлапе приказката "Сливи за смет" и съм много притеснена, че няма да мога и кило сливи за коледния ошав да взема  Wink, ако съм толкова чиста и подредена.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: декември 17, 2012, 19:10:42 »

Момичета, вие как ще празнувате тази година Бъдни вечер? Това е един от любимите ми семейни празници, винаги е уютно и приятно да се съберем всички около трапезата. До сега обаче винаги сме били разделени с милото - аз при нашите, а той с техните. Тази година обаче е различно - вече сме семейство, живеем отделно и затова планирам да събера двете семейства у дома. Ще бъдем около 11-12 човека и ми се иска да приготвя вкусни и оригинални постни ястия - 12 на брой!  Girl_hide Разбира се, ще ползвам жокер "помощ от мама", но ми се иска помощта й да е само техническа, а идеите за ястията да са от мен.  yahoo
Вие какво ще приготвяте за този празник?
Ето го моето временно меню, но приемам всякакви идеи и съвети blush

1.   Салата от боб с печени пиперки, лук и маслини
2.   Картофена салата, украсена с кисели краставички и маслини
3.   Домашна царска трушия
4.   Пълнени печени пиперки с ориз, моркови и подправки
5.   Боб яхния
6.   Пълнени картофи с праз лук, гъби и домати от консерва
7.   Домашна пита
8.   Варено жито
9.   Тиквеник
10.   Мед
11.   Ядки (тиквени семки и други)