Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:43:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.  (Прочетена 89842 пъти)

Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #150 -: ноември 28, 2012, 23:33:15 »

Прелестна. Страхотно изглежда роклята Инловче. А доколкото можа да се види й косата ти мога да кажа, че избраната прическа ще седи много добре.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #151 -: ноември 29, 2012, 08:47:57 »

Инловче, ако може и аз да видя снимките blush
 За допълнителната консумация - обикновено хората си поръчват кафе и сокове за децата, ако има. Ние бяхме казали на персонала - нашите семейства могат да поръчват каквото искат от менюто,останалите гости кафе и безалкохолни. Ако на някой му се прииска нешо по-екзотично -пури, по-скъпо уиски, коктейли и тн, си го поема той.  Бяхме казали да казват на агентката, а тя от своя страна да ни казва на всеки 100 лв. акумулирани. В крайна сметка имахме няколко поръчани кафета и това беше smile
Много ми е интересно това дърво на пожеланията - за книгата си права, трябва да има някой да се занимава с нея, за да се попълни. При нас агентката се погрижи, а аз след сватбата след пожеланията налепих картичките, както и бутониерата на мъжа ми и цветете от моята коса smile
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: ноември 29, 2012, 10:26:09 »

Здравейте,
Много благодаря на всички за милите думи, карате ме да се чувствам наистина специална. До сега ,от близките ми, само баща ми е виждал роклята, но той не изразява много емоциите си, та вие сте ми подкрепата  smile
Мариелка, не, на снимката не съм с прическа, просто съм рошава  blum Даже малко преди да я направя се жалвах на Роси, как безскрупулно ми отрязаха дългата коса.
Alleksia, ние имаме по 2 нат. сока в детският куверт, така че май наистина около 100 лв ще са достатъчни.
Сега се чудя за количеството алкохол, предвидила съм  за 80 човека, от които 35 жени: 19 л. ракия, 35 бутилки бяло вино, 25 бутилки червено вино, 10 бут. * 0,700 мл  уиски, 4 л. водка и 60 бири *0,500 мл.  Мисля си че е много, но всички около мен твърдят, че не е много, защото на зимните сватби се пиело повече  girl_impossible
Друго притеснение, което имам е относно официалната маса -  ще е само с бяла покривка, без драперии, ще са само свещите, 3 топки с карамфили и малки камъчета, но дали няма да е твърде бледо и невзрачно. Не ми идва на ум как да го раздвижа и дали изобщо трябва  pardon
Ей такива неща са ми в главата. Разболявам се нещо и съвсем ми докривя. Единствената ми утеха е, че ще пия кафенце с приятелка, която не съм виждала скоро  Bravo Пожелавам успешен ден на всички!
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #153 -: ноември 29, 2012, 11:27:51 »

ИнЛовче, представям си колко дълга ти е била косата, щом сега ти е скъсена с 20 см...  Bravo

Пази се и взимай мерки да не се разболееш !
Аз мисля, че това количество алкохол е предостатъчно. То ако се изпие всичко това гостите ще падат под масите.  pardon
За украсата на масата не мога да бъда обективна, защото и нашата беше така – без драперии, без органза, само с бели цветя и свещи. На мен много ми харесва така изчистино, но това е мой стил и виждане.
Ние имахме само една лента, която вървеше по ръба на масата, за да не е съвсем бяло: нещо подобно /ще ти пратя снимка на ЛС, ако искаш/
http://poligraff.net/uploads/articles/big/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B01.jpg
А може да сложиш и няколко сребристи или златисти листенца:
http://farm4.staticflickr.com/3169/3024006237_d48993d6c7_m.jpg

Казвай какво е на дневен ред при теб? Ще се местите ли или се отложи?
Активен
Theya
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: ноември 29, 2012, 11:30:28 »

InLove_Girl, не се притеснявай за масата. Аз поне мисля, че изчистения стил е много по- добре отколкото (както съм виждала по разни сватби) толкова отрупана с украси и джунджурии маса, че няма място за храната и чашите. Освен това, ако ти се стори много празно може да предвидиш букета, който ще украсява сватбената кола да се премести на масата. Мисля, че е практична опция с оглед на това, че украсата на колата няма вече функции след влизането в ресторанта.
П.С. може ли и аз да погледна малко снимчици, че след толкова чудесни отзиви не се сдържам smile
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #155 -: ноември 29, 2012, 11:32:55 »

Аз лично не харесвам драперии и разни светлинки. При вас всичко е елегантно и изчистено, няма нужда от допълнителни труфила. Ох, две вече ме изпреварили, извинявай ако се повтарят мнения.
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #156 -: ноември 29, 2012, 11:33:49 »

И аз се включвам в темата give_rose От до тук прочетеното очаквам невероятна зимна сватба give_rose
Чак ми се иска пак да се оженим biggrin
Прическата, която си избрала е страхотна good Роклята и другите неща не ги видях, явно са заключени smile
Наистина не е останало много до събитието smile А за алкохола и аз мисля, че е предостатъчно smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #157 -: ноември 29, 2012, 11:59:55 »

Освен това, ако ти се стори много празно може да предвидиш букета, който ще украсява сватбената кола да се премести на масата.Мисля, че е практична опция с оглед на това, че украсата на колата няма вече функции след влизането в ресторанта.
П.С. може ли и аз да погледна малко снимчици, че след толкова чудесни отзиви не се сдържам smile

Да и ние така направихме good С един куршум, два заека blum
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #158 -: ноември 29, 2012, 12:36:35 »

ИнЛов, предполагам, че ще видиш предварително как е украсена масата. На мен ми звучи много стилно и завършено  good Ако чак толкова държиш да има още нещо, можеш да сложиш бели или прозрачни  пластмасови снежинки по покривката отпред и то не на цялата площ. Но при тези цветя, които си подготвила, ми се струва излишно каквото и да било друго.
Дантелата на роклята е страхотна  Bravo Личи си, че платът пада тежко. Само не мога да видя каква материя е  blush
Не се притеснявай за алкохола - предостатъчно е. Вие сте осигурили и количество и разнообразие.
Радвай се на последните дни на подготовка, че после това ще ти липсва  give_rose
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: ноември 29, 2012, 14:49:01 »

Инловче, и нашата маса беше както на Теа, набрано и с една лента...и отгоре пак си имаше тишлайфер. Получава се много изчистено и не претрупано...а отгоре имаш и други украси smile

едит: сега видях роклята и мисля че ще си като приказна принцеса с тази дантела....красота! Нямам търпение да пуснеш по детайлни снимки.
« Последна редакция: ноември 29, 2012, 14:53:37 от Josephine » Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: ноември 30, 2012, 11:40:19 »

Инловче, мила, толкова съжалявам, че едва сега се включвам в темичката ти, но напоследък нямам никакво свободно време give_rose Все пак, за теб ще отделя цялото си свободно и сядам да те чета с нетърпение. Весела подготовка Wink
Активен
artemida777
Професор
Публикации: 466

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: декември 01, 2012, 00:08:22 »

InLove, прическата, която си избрала е уникална. good Най-важното сега е да си спокойна и да не се ядосваш за нищо, за да се насладиш пълноценно на сватбата. Нямам търпение да видя снимки от зимната ти сватба, сигурна съм, че всичко ще е повече от прекрасно.  smile Успешна подготовка. Wink
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: декември 03, 2012, 08:43:23 »

smile как е бъдещата булка, вече не остана... чакаме с нетърпение голеия ден
може ли да ми пратиш линк и парола и аз да видя снимки на лс
как се чувстваш, до къде си  girl_wink  give_rose give_rose
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: декември 03, 2012, 08:59:02 »

Инловче не остана мила! Как е настроението при теб?
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: декември 03, 2012, 09:23:30 »

Ейй прицеске как е настроението..преместихте ли се в новото жилище..сигурно ти е голяма лудница сега...почваме обратното броене  yahoo give_rose

Ииии такаааа 6  blum
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: