Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 15:48:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 13част  (Прочетена 141472 пъти)

aneliq_i
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #75 -: ноември 29, 2012, 19:34:52 »

Здравейте, когато търсех информация за моята сватба прочетох всички теми от форума, бяхте ми много полезни. Омъвих се на 27.10.2012 и всичко беше супер. Минахме първо в ритуалната зала, после през Катедралата и накрая завършихме с р-т Хоризон. На сватбата си бяхме наели оркестър и всичко беше много хубаво. За различните украшения и декорации около сватбата наех различни фирми, защото като си наемеш 1 фирма за всичко почват да злоупотребяват с хонорарите. За украсата на ресторанта си наех агенция Бижу с която първоначално се разбрахме за един хонорар а на края естествено се увеличи- декорацията изцяло съм си я измислила сама. Само снимките ми са ужасни, в Събота си получих албума, направо ми изтекаха очите от плач- добре, че леля ми реши да ми направи подарък за сватбата и беше наела още една фотографка, че да имам някакви снимки. С родители те ми нямам нито 1 снимка на която да съм с отворени очи, на сватбата ни имахме 10 човека, които дойдоха от Германия специално за сватбата и с тях нямам снимка с отворени очи а мъжът и е или без крака или без ръце- ако някой невярва мога да покажа снимки. Това е спомен за цял живот така че , хуваво гледайте преди да наемате. Въпросната фотогравка се Казва Нуши- , а момичето което ми беше втора фотографка и ми направи уникални снимки е Мария Жекова. Мога да ви покажа във фейса да ми видите снимките от Мария. http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000599154201
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #76 -: ноември 29, 2012, 20:48:33 »

Като ти разгледах профила се оказа, че си от системата - моникюристка. Което значи, че си в час кой снима хубаво и кой не. Така,  че и ти явно си гледала........ цената първо. Защото ти е пределно ясно за какво става въпрос. И резултата е налице.
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #77 -: ноември 29, 2012, 20:59:52 »

Анелия, честито сватба. Снимките ти са много хубави в албума.
Активен
aneliq_i
Регистриран

« Отговор #78 -: ноември 29, 2012, 23:11:54 »

Благодаря . Ако имате нужда от някаква информация или въпроси свързани с сватбата, ще ви помогна с каквото мога.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #79 -: ноември 29, 2012, 23:30:36 »

bilyana_l, информацията, която дадохте е мн ценна и ви благодаря, аз вече съм изпратила хора на оглед в този храм и се надявах да чуя това, че събора повечко хора, защото на снимките в интернет мн ми хареса, наистина както мунлайт беше казала е мн светъл за разлика от повечето храмове.

Иначе при мен организацията напредна с това, че вече си имаме и видео :-). Следващата стъпка - рокля :-). Онзи ден пробвах невероятна рокля на ЕддиК, но цената и беше доста над моя лимит :-), всеки случай разбрах какво е пречело досега на роклите, които пробвах да изглеждат перфектно върху мен, та исках да го споделя с вас момичета, някоя от вас може да не се е усетила като мен, ами цвета! То от бяло до бяло разлика от небето до земята, чак с тази рокля на ЕддиК разбрах, че на моя по-тъмен тен не стои кремаво бяло, а чисто чисто бяло, чак малко синеещо от чистота бяло. Та така това е новото ми впечатление в сфера рокли :-). danceg
Активен
teeri
Гост
« Отговор #80 -: ноември 30, 2012, 01:04:04 »

Мрявка-ще чакаме мнение за роклите, а пък ако и снимка покажеш ще е супер. Аз съм далеч от пробването на рокли все още, май трябва да си взема част от отпуската, защото иначе не става, нямам грам време за организация и колкото и да ми се искаше да спестя от агенция, ще се наложи. Може да давате мнения и за това. А колкото до видео сме в такава дилема, дали да сменяме дата, дали да е 25.05., какво чакам и аз не знам. Ти кого избра?

Анелия-не случайно за мен най-важни са фотото, видеото и ДЖ, защото от пътвите остават спомени, а от ДЖ - купона:), та можеш ли да препоръчаш такъв?
Активен
aneliq_i
Регистриран

« Отговор #81 -: ноември 30, 2012, 09:44:18 »

Ние бяхме с оркестър, но по други поводи сме викали ДЖ Съни, а относно фото разглеждах им снимките в сайта и и харесаха а и хонорара им беше доста голям, но явно са си сложили подбрани моменти и заблуждават.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: ноември 30, 2012, 10:22:45 »

aneliq_i, честито!!! Била си много хубава булка, но бях изненадана, че си сменила цвета на косата си give_rose Аз всъщност те познавам и ако разгледаш сватбения ми албум, ще се сетиш коя съм girl_wink Това със снимките наистина е ужасно - ние минахме през нещо подобно ... Но пък винаги можете да си направите следсватбена фотосесия като нас smile При нас всъщност повода беше малко по-различен - решихме на първата година от сватбата да си направим църковен брак и най-после да имаме мечтаните снимки! Получихме ги благодарение на Милена Великова - страхотен професионалист и човек!
Мрявка, успех с избора на църква give_rose
Нашият ДЖ не беше от Варна и затова до сега не съм го споменавала - DJ George от Провадия. Ние сме много доволни от него, страхотен купон направи и хората наистина се забавляваха
Булки 2013, дано съм ви била от полза, разказвайте до къде сте с подготовките на сватбите и с какво можем да помогнем? give_rose
Активен
bilyana_l
Сватбар
Публикации: 219

Стани звезда на своя празник!

« Отговор #83 -: ноември 30, 2012, 11:03:58 »

Радвам се, Мрявка!  girl_wink Аз също организирах сватбата си от чужбина и познавам притесненията. Разбира се, добре е, че си пратила твои хора да видят на място как стоят нещата, но по отношение на капацитета на църквата наистина няма за какво да се тревожиш!  good

Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #84 -: ноември 30, 2012, 11:13:08 »

, ............... но явно са си сложили подбрани моменти и заблуждават.

В темите за видео и фото го пиша редовно! Това е най-честата схема за измама. Наскоро в Пловдив се появи и фотограф с изцяло градено портфолио. Отварайте си очите. Искайте да видите цели сватби, по минимум 500 кадъра за да ви стане ясно кое е истина и кое не е. Гледайте ги на реални монитори, не на айпад, лаптоп и телефон, ако искате да видите дали снимките са качествени.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #85 -: ноември 30, 2012, 11:58:46 »

Teeri, ние наехме краси ламбов, защото отвсякъде ни го прпоръчаха и отново от моя гледна точка, цена-качество при него си отгоеварят, за нас това е важно и затова нито решихме да се изхвърляме с водеооператори които наистина имаха върховна работа, но и цените им бяха още повече от върховни, нито да пестим прекомерно от спомените , които ще ни останат и така решението падна при краси ламбов.
Активен
Triplesec
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #86 -: декември 04, 2012, 10:19:46 »

Здравейте,

Някой правил ли е гражданския си брак в Аксаково?
Интересува ме телефон за контакт, че до тук след час ровене из гугъл попадам само на телефон на общината, а не знам удачно ли е тях да притеснявам с подобно питане.
Освен това ще се радвам,ако някой сподели колко време отнема класическия ритуал - без танци, хорове и т.н. и колко време преди събитието е добре да се запише час ( юли месец ще е събитието, и предполагам,че трябва по от рано да резервирам дата)

Благодаря предварително
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #87 -: декември 04, 2012, 11:37:30 »

Triplesec, здравей!  Wink

Доста младоженци избират залата в Аксаково, защото им е по-изгодно. Ритуалите са не повече от 10-15 мин. Правят и класически, и битови ритуали ( с народни песни и танци). Цената за ритуала е доста по-ниска, отколкото във Варна. Трябва на място да отидете и да се запишете. Самото подписване е безплатно и ако сте решили за правите изнесен ритуал например, може да отидете и да се подпишете, издават ви свидетелството за сключен брак и сте готови. Желая ви успех в организацията!  good
Активен
Triplesec
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #88 -: декември 04, 2012, 11:50:10 »

Благодаря за отговора, Краси,

Знам,че записването е на място,но ми се искаше да се чуя по телефона с тях, тъй като сме в София и организацията е от дистанция, та ми се щеше да попитам за свободни дати и детайли покрай документите по телефон, за да можем да пуснем отпуск и да отидем до там да се запишем. Ще го измислим някак, в краен случай направо на място:)

Поздрави и хубав ден!
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #89 -: декември 04, 2012, 12:59:23 »

Звънни в общината и попитай за телефон smile Предполагам, че обявения тел. ще е на информация, така че няма да има проблем smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: