Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 11:19:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ за сватба част 2
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ за сватба част 2 (Прочетена 194662 пъти)
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
Re:DJ за сватба част 2
«
Отговор #225 -:
юли 20, 2013, 09:53:15 »
Малко трудно да са нон стоп на дансинга, все пак трябва да хапнат, да пийнат и да си поемат въздух, но е добре от гледна точка на това, че оркестъра и Dj се допълват.
«
Последна редакция: юли 20, 2013, 09:55:01 от DjNick Mc
»
Активен
veseto85
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #226 -:
юли 21, 2013, 15:01:56 »
Здравейте! Искам да споделя и моя опит и с това да помогна в
избора на Trinity
. Сватбата ни беше на 30.06, и бяхме
само с оркестър
. Моят мъж настояваше да има оркестър,аз обмислях варианта да включим и ди-джей, за да има разнообразие, но пък и разходите щяха да са повече. В крайна сметка избрахме един оркестър от Благоевград, който изпълнява всякаква музика - народна, сръбско, гръцко, латино, рок, естрада. Певицата беше и водеща на ритуалите. Получи се много добре, въпреки, че нямахме предварителни уговорки какво да пеят, кой ритуал кога да бъде и т.н. Всичко си дойде от само себе си. Ние бяхме ходили да ги слушаме преди това , за да се уверим, че те са нашите хора.
Дансинга беше постоянно пълен
, водещата се справи прекрасно, тя се редуваше с още един мъж певец да пеят и въобще не се спряха - докато единият си почиваше, другият пееше. На всички гости много им хареса. Наистина настроението при жива музика е съвсем различно.
Още от обяд тръгнаха с младоженеца от тях, дойдоха да ме вземат и вечерта свириха нон-стоп от 7 до 2 през нощта. Горещо ги препоръчвам, ако някой иска координати да ми пише на лични.
Активен
Estella
Новак
«
Отговор #227 -:
август 18, 2013, 17:48:54 »
Момичета, моля ви препоръчайте ми някои диджей ,ако може с координати. Сватбата ми е на 21.09.2013 в Слънчев бряг, но все още не мога да намеря
От Бургас всички по-добри са заети, така че може и от друг район наоколо.
Благодаря ви предварително!
Активен
zornitsastar
Гост
Информация за дисководещ
«
Отговор #228 -:
август 23, 2013, 17:14:12 »
Здравейте, момичета и момчета! Можете ли да споделите мнения и впечатления за дисководещ Емил Кацарски, защото няма почти нищо за него. Благодаря ви!
Активен
lil_angel
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #229 -:
август 26, 2013, 21:47:03 »
Здравейте! Издирвам координати на ди джей Митко Томанов. Ще се радвам ако някои ги сподели на лични.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #230 -:
август 27, 2013, 08:42:59 »
Цитат на: lil_angel в август 26, 2013, 21:47:03
Здравейте! Издирвам координати на ди джей Митко Томанов. Ще се радвам ако някои ги сподели на лични.
https://www.facebook.com/DjMitkoTomanovMalkia
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Re:Информация за дисководещ
«
Отговор #231 -:
август 27, 2013, 09:04:17 »
Цитат на: zornitsastar в август 23, 2013, 17:14:12
Здравейте, момичета и момчета! Можете ли да споделите мнения и впечатления за дисководещ Емил Кацарски, защото няма почти нищо за него. Благодаря ви!
Вие сама го казахте - "защото няма почти нищо за него" ...........
Активен
mariola85
Гост
Re:Информация за дисководещ
«
Отговор #232 -:
август 27, 2013, 09:25:42 »
Цитат на: zornitsastar в август 23, 2013, 17:14:12
Намерих едно мнение в моите номер едно, виждам че са работили заедно с Делийски може и той да даде мнение
намерих и едно друго мнение което е негативно, най-добре проучи си в Google, потърси и прецени сама
http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=2719.60
Активен
peppl
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #233 -:
септември 08, 2013, 18:11:21 »
Здравейте!
Моята сватба беше в края на август в София и останах очарована от DJ-я. Цяла вечер гостите ми не спряха да се веселят. Успя да вдигне и хора, които в живота си не съм виждала да танцуват. Съобрази се напълно с музикалните ни предпочитания, но прояви и креативност и усет към хората, така че празникът да бъде истински за всички. Казва се Владимир Миронов с прякор DJ Monkey. Телефонният му номер е 0888 402 305
Активен
Desislava
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #234 -:
септември 12, 2013, 18:44:03 »
Здравейте
Търсех отзиви за DJ Злати Петров, ако някой има такива, моля споделете защото това е едно от най-важните неща на сватбата и може би рано питам (сватбата е август 2014), но искам да организирам всичко важно по-раничко
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #235 -:
септември 12, 2013, 19:53:20 »
От отбора на добрите, прави много добър купон, води интелигентно, не натрапчиво, не приказва глупости и селски простотии. Цените му са нормални. Това е моята оценка, познавам го като колега, професионално.
Активен
Bubstyr
Любопитен
«
Отговор #236 -:
септември 12, 2013, 20:16:57 »
Здравейте, търсим dj за сватба през юни месец в Пловдив. Който е провал някой,ще се тадвам да сподели впечатления. Естествено,ако и сте си изпатили с някого,ще оценя
Активен
Desislava
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #237 -:
септември 13, 2013, 00:00:39 »
Цитат на: Deliysky в септември 12, 2013, 19:53:20
От отбора на добрите, прави много добър купон, води интелигентно, не натрапчиво, не приказва глупости и селски простотии. Цените му са нормални. Това е моята оценка, познавам го като колега, професионално.
Много благодаря! Звучи страхотно това, че води интелигентно и същевременно купона е добър :-) Много е ценна точно тази оценка от човек който е бил на доста сватби и то от ,,другата страна,, ако мога така да се изразя :-)
Активен
borka3
Любопитен
«
Отговор #238 -:
септември 13, 2013, 09:12:49 »
Здравейте, сватбата ми мина и мога да изкажа своето мнение за нашия DJ. Става дума за София. Останахме много доволни, защото Влади - DJ-я, работи на много добри цени, но не за сметка на качеството. Хареса ми това, че е млад, много позитивен и изпълни всичко, което му бяхме заръчали, както и желанията на гостите. Сватбата протече точно както си я бях представяла. Дансингът беше постоянно пълен, а настроението - на макс. Не говореше постоянно на микрофона, но и не беше мълчалив. Просто златната среда. Препоръчвам го горещо. Ако някой иска, да ми пише на лични да му дам координати, за да не ме обвинят в реклама
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #239 -:
септември 17, 2013, 09:55:30 »
И нашата сватба мина
Аз искам да похваля
DJ Емил Андреев.
Четох добри отзиви за него из форума, след срещите ни- също останах с добри впечатления...
На сватбата той беше абсолютен професионалист- много мил, лъчезарен, възпитан. Погрижи се за всяко наше изискване, имаше постоянен контакт с нас и ни предупреждаваше какво следва, питаше дали вс е ок. Страхотно отношение и мн интелигентно поведение. Получихме комплименти от гостите за хубавата музика и страхотното настроение, което успя да създаде.
Препоръчвам го с 2 ръце!
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18