Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 16:10:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Lady_sunflower 22.09.2012  (Прочетена 53268 пъти)

Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: септември 21, 2012, 22:32:50 »

Миличка,пожелавам ти утрешният ден да постави началото на една приказка без край!Обичайте се и бъдете много щастливи  Dance2
« Последна редакция: септември 21, 2012, 22:42:13 от Iztre6tqlka » Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: септември 22, 2012, 09:11:50 »

Честита сватба,слънчогледке! Нека бъде незабравим ден!!!
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #92 -: септември 22, 2012, 09:26:45 »

Ето че дойде време и за вашия сватбен ден  Bravo Бъдете винаги така влюбени и щастливи ,както днес /дори и повече/ girl_wink
Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #93 -: септември 22, 2012, 12:26:12 »

Честито! Бъдете много щастливи и влюбени, както днес така и занапред!
Активен
DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #94 -: септември 22, 2012, 12:31:04 »

Лейди, честито! Времето днес е много специално! Нека целият ви живот бъде такъв - слънчев, ведър, свеж и пролетен! kiss2 Прекарайте си незабравимо! smile
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #95 -: септември 22, 2012, 16:32:30 »

Пожелавам ти много слънчева сватба  Sunshine Нека имате един прекрасен съвместен живот и едни прекрасни дечица  give_rose
Активен
snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #96 -: септември 22, 2012, 20:41:01 »

Честито, госпожо!  Bravo Пожелавам ви незабравим ден, изпълнен с любов и щастие !  give_rose
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: септември 24, 2012, 11:06:35 »

Честито семейство, бъдете много щастливи, обичайте се и сбъдвайте мечтите си smile
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: септември 24, 2012, 11:11:55 »

Честито госпожо smile Много любов и дълги години щастие  give_rose
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: септември 24, 2012, 11:49:23 »

Честито, Петя!! Много любов и късмет ви желая!!! give_rose
П.С.
Надникнах във фейсбук - страхотна си като булка, а букета ти се е получил просто перфектен!  Bravo
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: септември 24, 2012, 12:01:08 »

Честито семейство! Обичайте се винаги и бъдете много щастливо заедно!
 Offtopic dixie, я хвърли ФБ на най-новата ни булка, че аз как така съм я пропуснала. Пусни ми го направо там.
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #101 -: септември 25, 2012, 01:03:28 »

Момичета , ето мееееееее yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
dixie, veseto _87, emetoem, snowy, rosito_m, Alichka, DaBulka, beboranka, LadyBug...❀, Мариелка,  Iztre6tqlka, Kiwi, Kanna, cveta_d86, m0onlight
Благодаря на всички за честитките и пожеланията.
Беше страхотно, забавно, изключително весело и пълно с много музикални изненади  danceg danceg danceg danceg
Съжалявам, че последните  дни не съм влизала, както и в деня  на сватбата, но аз направих грешка -  оставих много неща за последния момент и се бях побъркала  tease tease tease. Добре, че свекърва ми дойде в сряда при нас и ми украси  чаши, свещи, кошници, късмети. Аз имах всички нужни материали, но не  бях свършила това важно нещо. Знаех, как искам да изглеждат. Оказа се , че на нея много й се отдава. Аз нямаше да се справя така smile Ще ви покажа снимки. Та последните 2 дни плащах капаро наляво и надясно, търсих обици, балони,  колани и ризи за бащи и братя, червено вино и още куп неща - много неща бях оставила за четвъртък и петък. Аз бях в апартамент на наш приятел в сватбения ден и в петък се изнасях натам, купувахме и за двете места (апартамента където бях аз и където беше мъжа ми) напитки, храна. Чистихме и подреждахме и на двете места smilesmilesmile. Беше лудница. Имахме своите трудности и мънички гафчета в организацията, но всичко беше забавно и весело и на всяко нещо намирахме бързо решение smilesmilesmilesmile.
Самия сватбен ден беше великолепен. Събудих се сама (което е изключително необичайно за мен).  Бях много напрегната.Следва душ, кафе с мама, подреждане на плата, маси, сладки и т.н. След което аз тръгнах към  фризьор и гримьор. Там - пълен релакс, шеги и смях smile, въпреки че постоянно някой ми звънеше (мъжа ми да ми каже, че флористката закъснява да украси колата, а тя не закъсняваше - просто знаеше за друг час. Дошла, украсила, но си забравила разни неща за друга сватба и ми звъни "кой звънец беше" и заради такива неща постоянно говорих ту с единия , ту с другия. След 5 мин ми звъни приятелка, чиято баба ни направи погачата за църквата. Направила бабата рано рано хубава пита, но внучето станало и решило сладурчето, че е за него и си похапнало сладко сладко. Обажда ми се моята приятелка и ми казва :"Чудих се да се смея ли, да се ядосвам ли". В крайна сметка омесили 2ра пита). Предния ден ресторанта не бяха готови с масите  и не можахме ние да си декорираме балони, подаръци, плодове и картички, защото имали  до обяд друго мероприятие и  не се оправили (това беше единствения им пропуск). Аз бях решила, че нищо не може да свали усмивката  от лицето и  сърцето ми и така и стана - цял нахилена до уши. Така след като се прибрах от грим и прическа , вече  всички гости бяха дошли. Започнах да се обличам и едновременно с това давах наставления коя приятелка за какво да отговаря и какво да следи smilesmilesmile. Всички толкова ми се радваха и ми помагаха - страхотни приятели. Написахме декларация, която младоженеца да подпише и още др. закачливи бележки и зачакахме в много шеги и закачки smile
Следва продължение

P.s. dixie,  това във фейсбук са първите и единствени снимки , които и аз виждам. нямам търпение за другите.
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #102 -: септември 25, 2012, 08:24:49 »

Честито  give_rose
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: септември 25, 2012, 08:26:42 »

Сънфлауър, пиши на ЛС твоя ФБ да те видиме, ей.
Активен
mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: септември 25, 2012, 08:44:46 »

Честитооо и от мен Bravo Много обич, много разбирателство и много търпение, и така цял един живот!
" Аз бях решила, че нищо не може да свали усмивката  от лицето и  сърцето ми и така и стана - цял нахилена до уши." Ей това е най важното и все така да си! good
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: