Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 18:04:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Lady_sunflower 22.09.2012
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Lady_sunflower 22.09.2012 (Прочетена 53280 пъти)
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308
Re:Сватбата на Lady_sunflower 22.09.2012
«
Отговор #120 -:
септември 27, 2012, 23:15:47 »
Момичета да си доразкажа........ може да прекалявам, но... не ме сдържа
В ресторанта всички се бяха настанили. Формация "Глагорци" заедно с гайдаря Добри Рахнев от "Хаджии" и с водещия Илиян Михов посрещнаха тържествено родителите ни, после нас. Минахме по дълго бяло платно под 3 ленти (бяла, червена и синя - всяка със своята символика). Певицата на формацията - Ивелина Димова (невероятно красива сладурка) ни посрещна с толкова красиви и мили думи. Свекървата ни захрани, пихме шампанско (аз бях първа
), отчупих и по- голямото парче от погачата. Резултата от менчето - БЛИЗНАЦИ
Поканиха ни да седнем по местата си и всичко започна
Булката веднага свали една част от роклята си (остана по къса рокля), смени обувките си (от токчета минах на тип пантофки)..............
пълна промяна и най- вече готова за танци. Първата песен беше нежна народна, изпълнена от Пепи Христозова (страхотен силен глас). Това беше единственият момент , в който бях на косъм да се разплача, но ... не се поддадох
. Следва нашият първи танц. Ще ви пусна клип
. Ние бяхме репетирали доста . Сгрешихме там, където ни беше uv най - лесно на репетициите
, но като цяло настроението на хората се вдигна на макс. Всички бяха толкова очаровани.
. Толкова ръкопляскания
. Беше приказно. Следваха много хорА и ..... първата изненада за нас
. На дансинга с тъпани и български знамена нахлуха формация "Майсторите на танца". Бяха толкова емоционални и темпераментни. Изиграха народен, гръцки и испански танц, както и руски романси) и това беше подарък от колегите ми от университета
. Всички гости толкова им се радваха
. Сватбата продължи с песни, танци и веселие .... до следващите 2 изненади : едната от формация "Глагорци" (които цял ден бяха до нас и ни подкрепяха с прекрасните си усмивки) и ни изиграха шопски и северняшки танц. Прекрасни професионалисти. Не мога да опиша какво е чувството да гледаме приятелите си с най-широките усмивки как се раздаваха за нас. С мъжа ми само се поглеждахме с толкова вълнуващи погледи. Другата ни изненада беше от формация "Еремия". разбира се в народен стил , но не беше танц, а бяха музиканти със зурни и тъпани, пътували от гоцеделчевския край. Беше толкова различно и нестандартно, изсвириха ни една наша любима песен и още няколко народни.
Момичета, и трите формации са си така да се каже конкуренция, но нашата сватба ги обедини
. Всички те бяха един отбор - бяха обсъдили предварително програмата си, за да не се препокриват едни и същи танци. Толкова сме ЩАСТЛИВИ, че имаме такива приятели. Аз не мога да събера думи да опиша удоволствието и радостта на двама ни (с мъжа ми) за вниманието , което приятелите ни отделиха. Аз определено не съм от най- красивите булки. Както някои от вас са видяли аз съм с къса рокля , с мноооого ниски обувки (изобщо не приличат на булченски), прическата и грима след 3тото хоро не приличаха на нищо, но за мен най- важно беше да мога да танцувам до приятелите си. Аз и сега предпочитам удоволствието на това какво чувствах в сърцето си всеки път като се хващахме с мъжа ми до приятелите ни и всеки път като си казвахме помежду си " това са нашите приятели и това е специално за нас", пред това да стоя с дългата рокля и на токчета или пък да пазя прическата и грима си. Сигурно е имало начин да ги съчетая двете неща , но не успях (на доста снимки в ресторанта май не изглеждам добре, но грам не съжалявам, че не съм се щадила от танци
)
Активен
Lady_sunflower
Професор
«
Отговор #121 -:
септември 27, 2012, 23:16:24 »
Имаше разбира се хвърляне на букет, жартиер . Букета по- скоро падна в ръцете на кумата, а за жартиера един приятел се пребори
. Поомазахме се малко с тортичката, но кой каквото направи си го изчисти с устни
. Забавлявахме се до 4:00. С няколко момичета бяхме решили да направим малка закачка на младоженеца. Те да му върнат ключове (уж от дома му), след като се е оженил, те му връщат ключовете. Тогава аз да стана и да му подаря семейна табелка за вратата на дома ни, но не остана време от толкова много изненади и затова табелката му я подарих на следващия ден. Но изпълних друга изненада за него - в сватбения ден рано рано пратих куриер с орхидея за свекърва ми и с тениска за мъжа ми с надпис " Няма връщане назад" + картичка с много калинки. Не знам за вас, но ние като бяхме малки и като си намерим калинка я пускахме с думите "Калинке, малинке , къде ще се оженя?".
На следващия ден нямах търпение да видя всички и да си преразказваме, а и до днес не мога да си оправя апартамента от опаковки, подаръци и цветя
(въпреки, че бях казала на приятелите си да не ми взимат цветя. Ние сме в малък апартамент и щеше много да ме е жал да ги наблъскам с кофи и след 2 дни да ги изхвърля).
Това е от мен. Мисля, че малко прекалих с разказите, но вие ще ми простите
.
От вчера сме на работа и засега няма да ходим на меден/а/и месец/ седмица/ дни
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #122 -:
септември 28, 2012, 09:09:08 »
Миличка, много ми хареса твоя различен разказ, начина, по който представи сватбата от другата страна, дано е полезен и за бъдещите булки
Аз вече съм ти го казвала, но пак ще го повторя - ти си невероятна късметлийка и голяма щастливка с такива приятели и съпруг! Бъдете много щастливи и единни, подкрепяйте се!!!
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #123 -:
септември 28, 2012, 22:03:05 »
След моята сватба не съм срещала др сватба със слънчогледи във форума. Стана ми едно носталгично.
Слънчев семеен живот ти пожелавам!
Активен
Lady_sunflower
Професор
«
Отговор #124 -:
септември 28, 2012, 22:32:48 »
m0onlight, много ти благодаря за милите думи. Миличка специален поздрав за теб с нашия първи сватбен танц
Показвам и 4 снимки от фотографа ни
Модератор:Линковете са премахнати по молба на потребителя!
«
Последна редакция: октомври 11, 2012, 12:03:50 от gucci
»
Активен
Lady_sunflower
Професор
«
Отговор #125 -:
септември 28, 2012, 22:36:52 »
posum, аз не съм гледала снимки от твоята сватба , но съм сигурна, че е много слънчева. При нас слънчогледите бяха акцент. Много ме радва комбинацията бяло с жълто, а всяко слънчогледче ме кара да се усмихвам. Може ли да ми пуснеш няколко снимки и от твоята сватба?
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508
«
Отговор #126 -:
септември 29, 2012, 07:24:29 »
Танцът ви направо ме разби
.Страхотни стееее
А снимкитеее..много красиви сте били
Активен
mari_m
Сватбар
«
Отговор #127 -:
септември 29, 2012, 08:42:31 »
Lady_sunflower невероятни стеееее.....вашия танц ме просълзи и усмихна, и просто ме остави без думи
Страхотни сте! А как танцувате.....
и с милионерче тотално ме довърши, много добра режисура...браво
))
колко време ви отне подготовката...а вие май си го можете, особено народните танци
))
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #128 -:
септември 29, 2012, 08:46:17 »
Еееее страхотнооо!
Точно такава интерпретация на първия сватбен танц не бях срещала до сега. Браво, много оригинално сте го измислили, а вие сте тооооолкова сладички, че малката грешчица кара зрителите да ви се радват дори повече
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #129 -:
септември 29, 2012, 10:48:11 »
Аз много харесах частта с валса от "Усещане за жена".
Пускам линк на ЛС.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #130 -:
септември 29, 2012, 10:49:52 »
мале мн сте хубави и на снимките и на танца
желая ви винаги да сте в такъв синхрон двамата и да танцувате вашият танц в живота
с много обич и разбирателство!
вие тренирали ли сте др. танци преди или да сте танцували, мн сте добри
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #131 -:
септември 29, 2012, 10:57:22 »
Sun страхотен танц сте спретнали
Имате талант и двамата!
Снимките също са ви хубави! Чакаме те на софийска среща (дори съм ти добавила името в цветовете на сватбата)
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #132 -:
септември 29, 2012, 12:45:35 »
Много интересен първи танц! Аз съм голям фен на този тип танци, които приковават погледите на гостите, а не 5 минути да се въртиш в кръг! Кофтито е, че този тип миксове вече станаха много популярни и им са губи оригиналността. Но при вас се получило много добре!
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #133 -:
септември 29, 2012, 18:55:58 »
Lady_sunflower, сред многото септемврийски булки съм изтървала да ви честитя и да ви пожелая прекрасен семеен живот! Да сте много щастливи и да се обичате и уважавате цял живот! Прекрасна двойка сте, много сладки, много красиви и изглеждате ужасно влюбени! Снимките, танцът ви, разказът - всичко е супер, а букетът ти е жесток!
Активен
Lady_sunflower
Професор
«
Отговор #134 -:
октомври 01, 2012, 13:56:54 »
mari_m
, това с "милионерче" трябваше мъжа ми да се кефи, а аз да се ядосам и да искам да го сменят. Но аз бях токова нахилена през цялото време. Трябваше и на тангото да съм сериозна, но усмивката не слизаше от лицето ми. Иначе ни отне 3-4 седмици (по 2-3 пъти на седмица) репетиции. Не знам дали е малко или много. А и движенията ни не бяха много правилни
m0onlight
, имаме безброй грешки, не само една
Танго и двамата никога не сме танцували. Народни танци танцуваме от няколко години, но парадокса е, че на народната част направихме най-много грешки, което разбира се нямаше никакво значение за нашето настроение
Iztre6tqlka
и аз много харесвам снимките на професионалния фотограф, но да ме видиш на другите каква съм
posum
, след народната част, на нас любимото ни е "Усещане за жена". Всъщност точно от там тръгна цялата идея. В началото си мислихме да е само тази песен - уникална
_Ezra_
Ние с мъжами се запознахме преди няколко години в един клуб за народни танци. Той вече не ходи (проритет е футболът), но аз продължавам от време на време.
kiwi
, най-накрая и аз ще съм госпожа на Софийската среща
punk_girl123
, така е - много са популярни този тип танци, но искам да ти кажа, че е голям кеф
. да не говоря , че в нашия случай научихме 1-2 стъпки от танго и валс, което беше удоволствие за двама ни
flyin
, благодаря и на теб за милите думи. И аз си харесвам много цветята
. Флористката е уникална
Момичета, искам да ви споделя, че имахмe нестандартен подарък - ваучер за полет с малко самолетче Cessna и в събота летяхме над Панчаревското езеро, яз. Искър, Самоков, стигнахме до Рилските езера и им се наслаждавахме от високо. Беше супер яко.
С този полет приказката около сватбата приключи.
Много благодаря на всички вас във форума. Тук намерих много полезна информация, съвети и помощ. Надявам се поне мъничко и аз да съм била полезна на някой. Когато си получа снимките от Бони Бонев, може да пусна линк с професионалните снимки. И още веднъж багодаря на всички ви за милите думи
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
Нагоре