Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:45:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на zai4e_mia - 16.09.2012  (Прочетена 47155 пъти)

sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #45 -: август 23, 2012, 12:03:37 »

Песента и аз не я бях чувала. Предложи ни я ДЖ-я. Като право хоро се играе, да. Хареса ми защото ушите ми хванаха мазоли от тая Бяла роза  pardon. Остава само да порепетираме стъпките със самоучителите-клипчета  Girl_hide

Песента за първия танц пък съвсем случайно я видях/чух и реших, че това ще е нашата песен (ще я споделя след сватбата  VIATICUM), въпреки че се колебаехме между две други.  first Едната от тях решихме да ползваме за последния танц  Dance2
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #46 -: август 23, 2012, 12:13:47 »

Зайче Миа, я ми обясни за замъка в Равадиново - там има ли хотелска част и какви са условията. Идеята ни е да направим следсватбено пътешествие, а и трябва да подарим ваучер за почивка на кумовете ни. Едва ли ще успеем да се съчетаем четиримата, обаче като дестинация е просто уникално.

Иначе Илка Александрова е уникална. Що хора се извъртяха на нейни песни на нашия годеж  yahoo Ама ние с мъжа ми си слушаме народно и си ги знаем изпълнителите. Само Бялата роза ми е супер тегаво хоро - аз така и не мога да го изуча, ама ще компенсирам с други умения по дансинга  tease
Активен
sunbunni
Професор

« Отговор #47 -: август 23, 2012, 12:20:45 »

Нямам идея за замъка. И не можах да намеря информация в Интернет, освен снимки и къде точно се намира. Муун е ходила, тя да каже  blush
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: август 23, 2012, 13:18:30 »

Зайченце, супер са ти бутилчиците!! Браво на теб! give_rose Песничката за хорото е чудесна! Това е бавно право хоро, нали?  Offtopic Съжалявам за тъпия въпрос, но мен хич ме няма  с хората и се опитвам да се ориентирам малко, че и аз уж хоро ще играя blush
Активен
sunbunni
Професор

« Отговор #49 -: август 23, 2012, 13:30:48 »

Съжалявам за тъпия въпрос, но мен хич ме няма  с хората и се опитвам да се ориентирам малко, че и аз уж хоро ще играя blush
И аз съм така.  Girl_hide А нашите са играли в ансамбъл... срам, срам  blush Ти ще ходиш ли на уроци? Аз се радвам, че ми е дълга роклята (първоначално исках къса), защото няма да ми се виждат краката и как стъпвам  blum
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: август 23, 2012, 13:33:42 »

Бавничко и ще се научите.Клипчетата наистина помагат. И аз не съм по хората ,но лека полека ги схванах накои  blush Те краката не се виждат,ама главата и тялото трябва да "подскачат" в такт  danceg
Активен
snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #51 -: август 23, 2012, 13:35:51 »

Хахаха Зайче, и аз съм със същия проблем. Спъната съм в краката  blum Добре, че ще е дълга роклята  good
Активен
sunbunni
Професор

« Отговор #52 -: август 23, 2012, 13:40:32 »

Аз не, че съм спъната... Просто никога не съм ги харесвала особено хората и народните песни  blush но сега едно хоро, ако не изиграя не знам кога  pardon
Активен
snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #53 -: август 23, 2012, 13:47:18 »

Зайче, на мен ми харесват, ама пусто като не мога да играя sad Май ще се гледат самоучителите за народни танци  blum
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: август 24, 2012, 11:25:12 »

Зайче, аз на уроци по народни танци - никакъв шанс, то и време няма.. Ще го играя както дойде! Girl_hide Моята надежда е кумата - обеща да се хваща до мен и аз само да се потрисам в такт с нея, chee защото така и така краката няма да се виждат.  Xixixi
Активен
sunbunni
Професор

« Отговор #55 -: август 24, 2012, 12:40:18 »

Ние уж щяхме да ходиме на танци, обаче все имаше по-важни неща за правене и така и не отидохме. Иначе аз няма да си признавам, че не мога да играя  blush Ако някой нещо каже/забележи... ами от неудобните обувки е сигурно  badgirl
Надявам се това време да се пооправи малко, защото тези жеги не се издържат  angry
Имате ли представа началото на учебната година на 15 или на 17ти е? Да знам какво да правя с цветята  pardon
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #56 -: август 24, 2012, 16:58:08 »

На 17 септември почват учениците - така поне чух последно  smile
Активен
sunbunni
Професор

« Отговор #57 -: август 27, 2012, 11:34:52 »

beating beating beating beating beating Започват ремонт на църквата, заради напукания от земетресението купол  crazy До сега не го направиха. Сутринта понеделнишки, рано-рано ми се обажда една лелка за да ми каже, че ако искаме може да се венчаем в някаква друга църква... в Княжево  beating beating beating Направо  diablo
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: август 27, 2012, 11:44:39 »

Oh my ...  beating направо вече нямам думи.Какво им става на всички?Е няма ли да свършат с ремонта до 16-ти?Тия хора въобще не си дават сметка какви усилилия влагаме за организацията на сватбата  diablo.Мила,не се ядосвай.Знам,че няма как,но се опитай да го отминеш с усмивка.Успех  Good luck Good luck
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: август 27, 2012, 11:48:58 »

Много гаднооо  beating  Дано успеят да свършат навреме!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: