Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:50:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 12част  (Прочетена 176345 пъти)

girlinblue182
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #15 -: юни 14, 2012, 19:35:17 »

casky, благодаря за инфото. То стана луда работа с тея розички smile
vania_20, за медицинските, минаваш ли тестове или не знаеш все още? Моя приятелка ходиха в МК "Младост" и навсякъде им набиха печати, обикаляха по кабинетите из комплекса, взеха им кръв в "Статус" и със заверката при личния лекар им излезе 70 - 75лв за двамата общо. Приключиха за около 2 часа.
За "Надежда" знам, че за има няма 1-2ч. ти ги изкарват, но за 120лв. за двамата.
За грима, Seagirl, мен ме гримираха така опушено, но тен на лицето ми беше много блед.
_Ezra_, твоят грим е много нежен, допада ми, но наистина може съвсем малко повече да се подчертаят очите ти smile
А как се чувствахте с фон дьо тена? Имахте ли усещането, че съхне като боя по лицата ви и като се усмихнете ще се напука или? При мен беше така sad Питам, за да знам дали проблема е в мен или просто бяха прекалили с нанасянето...
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: юни 15, 2012, 07:01:31 »

при мен като усещане беше добре, не стоеше като маска нито в началото, нито после
но след 7-8ч (и малко потене) почна да лъщи на някои места (кожата ми е смесена)

Аз като си гледам снимките също виждам, че специално миглите ми хич не са подчертани, но си мисля че в самият ден ще бъде различно  good
cascy, да, аз съм с прическата, но още не съм решила каква да бъде
Активен
vania_20
Любопитен
*
Публикации: 40

[email protected]

« Отговор #17 -: юни 15, 2012, 09:24:33 »

До всички бъдещи булки давам инфо за медицинските :
ДЦК 4 окръжна болница 36 лв на човек , 4 ри кабинета - кръв, кожен, психо и белодробни , много любезни и учтиви за час и нещо приключихме , малко се забавихме при психото, защото имаше човек вътре и се наложи да изчакаме след 13 ч стават и кръвните изследвания ако отидете сутринта , клиника Надежда най - после има конкуренция - цените са и безбожни ужас!!!! минахме и през ритуала зала и ни прегледаха медицинските всичко е ок , така че действайте аз останах доволна от всички , записахме час за 29 06 за подпис - 50 лв , не можело само в канцеларията питахме за този вариант не става, торта си поръчахме от сладкарница Дъга Владиславово  , доволна съм от обслужването 2,6 лв е парчето , лек ванилов крем и брюле lol) Искам да питам загубила съм си кръщелното и не могат да ми издадат дубликат - някой да е имал такъв проблем ?!!! Какво се прави в този случай .
Поздрави на всички и бягайте с окръжна да си правите изследванията бързо и на нормални цени kiss2
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: юни 15, 2012, 09:41:03 »

Варианта е да се кръстиш наново.
Активен
tweety87
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #19 -: юни 15, 2012, 10:38:00 »

Искам да питам загубила съм си кръщелното и не могат да ми издадат дубликат - някой да е имал такъв проблем ?!!! Какво се прави в този случай .

Как така няма да може да ти издадат ново  Oh my ...   Hmmm    Преди доста време се оказа,  че майка ми беше изгубила моето и не знам по какво причина й трябваше, та даже тя, а не аз ходи до църквата където съм кръстена  и извади дубликат. Друг пример - на една приятелка  в Германия й трябваше, за да докаже, че е християнка и, аз  ходих да й го вадя преди около 7 месеца, казвах датата, година в която е кръстена и имената й – беше готово за 2 часа срещу 18 лв. Така, че мой съвет е опитай, длъжни са да ти извадят – все едно да си загубим акта за раждане и от общината да ни откажат да ни издадат.
Усмихнат ден на всички!  give_rose
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
**

« Отговор #20 -: юни 15, 2012, 22:03:38 »

_Ezra_, може ли да ми дадеш контакт на гримьорката си? Колко ти взе за пробен грим и колко ще е в последствие?
vania_20, онези лелки в ритуална лъжат на 100%, ужасни са значи. Има такъв ритуал, щом преди 17.04 моята приятелка подписаха за 18лв.  Макар, че на мен и 50лв. ми звучи добре smile Ние ще сме с пълна програма с голямото оръсване.
Относно кръщелното tweety87 е права, че няма вариант, в който да не ти издадат ново. За съжаление 2 пъти човек не може да се кръсти. Може да се миропомажеш, макар, че то реално е еквивалент на кръщенето, пак ти трябва свидетел - кръстник. Моето момче е кръстено в арменската църква, а аз в нашата си, та не ни дават да се венчаем, ако единия не се миропомаже. Решихме, че ще е той, само дето не си е намерил "кръстник", понеже и той трябва да е кръстен в нашата си църква. Реално като се замислим, всички сме православни, но понеже църквите били по различни календари и от там идвал проблема.
Върви и попитай в църквата където си кръстена, да те потърсят в регистъра.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юни 16, 2012, 09:31:49 »

Момичета, поръчах си рокля  yahoo Та на 20.07 съм на първа проба и живот и здраве към средата на август ще е готова smile
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
**

« Отговор #22 -: юни 16, 2012, 10:16:11 »

Честито! Къде я поръча? Аз съм на проба на 21.07 smile
Активен
tweety87
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #23 -: юни 16, 2012, 10:28:32 »

Честито,  Seagirl !  give_rose   Това в много важен момент за една булка, да се обвърже с роклята !   Love girl
Активен
vania_20
Любопитен
*

[email protected]

« Отговор #24 -: юни 16, 2012, 11:28:50 »

Не могат да ми издадат дубликат, защото ме няма в регистрите , попа ме е кръстил и си е прибрал парите , без да го отрази в регистъра sad не мога да се кръстя пак ще говоря с попа в църквата тук да видя какво ще измислим и какво ще предложи, гадост направо се побърках да го търся това кръщелно, но уви няма го sad
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: юни 16, 2012, 14:58:54 »

Поръчах я в сватбен салон Алба. Бях на косъм да избера един друг модел (от друг салон), мнооого ми хареса, но цената беше твърде висока  girl_impossible Внесох 2 леки корекции в оригиналния модел и се чудя как ли ще изглежда, нямам търпение за пробата. Цвета не е бяло, а екрю, като я облека обаче си изглежда бяла на мен  danceg
girlinblue182, ти дълго ли се колеба преди да избереш?
vania_20 дано се намери решение на тази ситуация, много некоректна постъпка от страна на този поп  nea
Активен
vania_20
Любопитен
*

[email protected]

« Отговор #26 -: юни 16, 2012, 17:12:51 »

и моята е от Алба в понеделник ще я взимам lol)
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
**

« Отговор #27 -: юни 16, 2012, 23:04:09 »

lol) И моята е от Алба lol) Страхотни цени. Аз също внесох доста корекции. Занесох 2 снимки и по тях. И моята няма да е бяла, а екрю lol) Оказа се, че в бяло се губя, като погледнеш се вижда само една бяла рокля, а аз не. А цената е супер, харесах една в Мирена, корсетите им са страхотни, но за рокля от тафта ми поискаха 550 - 600лв, а от дюпон сатен цените отиваха доста нагоре. А тази е 420лв. с корекциите, които искам и от дюпон сатен smile
Днес ходих до там да поръчам поканите за родителите и кумовете. В събота трябва да са готови. А госпожата там ми хареса, понеже е разговорлива, а аз съм бърборана  blush
Активен
dr_svetli
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #28 -: юни 17, 2012, 13:20:38 »

Здравейте,
Планираме сватба за 07.09.12. Вече имаме капарирано почти всичко smile
Църква- Св. Атанасий
Ресторант - хотел Елена, Златни пясъци
Агенция- Звезден празник
Фото- Красимир Андреев
Видео-оператор – Калоян Колев
DJ и озвучаване – DJ Петко
 Имате ли някакви впечатления от фотографа и Dj-я? Още не сме правили срещи с тях, препоръчаха ни ги от агенцията.
Активен
kristinass
Ентусиаст
**
Публикации: 57

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: юни 18, 2012, 14:38:36 »

На мен въобще не ми е ясна цялата тази история с медицинските.  малко ми е несинтезирана информацията. Познати казват едно, личната друго, сега тук чета 3-то..
Този формуляр от книжарницата ли го купувам или от ритуална зала го дават - за медицинските? Второ - тук чета че се минават 4 кабинета - Личната ми лекарка ни кара да ходим до психо-то ( то едно на ръка, че с тая сватба сме вече за там), след това някакви изследвания за СПИН, Сифилис и т.н. И не ни упъти къде трябва да си направим изследванията. Така че някой може ли да ми напише какво точно трябва да се направи стъпка по стъпка и къде, защото цялата тази история с тези печати ми бие на "Да обиколим 100-те национални обекта на България" и да съберем печатите - ама кой ти ги слага, къде..никаква идея. Предварително благодаря на отзовалите се.
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: