Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
май 28, 2025, 03:20:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторанта - 11 част
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторанта - 11 част (Прочетена 209768 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Отг: Украса на ресторанта - 11 част
«
Отговор #165 -:
юни 24, 2012, 09:01:24 »
Цитат на: svekarva в юни 24, 2012, 08:59:10
Стискайте палци да го уредя за по- рано
. С едни гумени слънчогледи на можах нищо да направя - били само случайна партида. Поръчала съм голям лавандулов букет за Еми, моят отиде при дрехите против молци
.
Свекърва
, ти си моята лавандулова фея !
Благодаря
Активен
emmmmmy
«
Отговор #166 -:
юни 28, 2012, 10:27:02 »
Изискана аранжировка :
Активен
rady17
Професор
«
Отговор #167 -:
юни 28, 2012, 11:09:39 »
Нашата украса на ресторанта беше направена от ф-ма FAN-ART, много сме им благодарни за всеки един детайл по украсата.
Беше направена с мярка и с вкус и най важното така както искахме без да водим дълги разговори и безкрайно мн срещи.
Нямаше никакви проблеми и след сватбения ни ден (пр. да ни се обадят, защото една от панделките на столовете липсва, панделките на столовете бяха 2 в двата цвята на сватбата ни). Горещо ги препоръчвам на всеки, независимо дали ще е за сватбено или друго тържество.
Активен
anjeli4ka
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #168 -:
юни 29, 2012, 12:03:49 »
Здравейте момичета,
от Пловдив съм иии издирвам цветни салфетки - по-специално кафяво е единия цвят и другия може да бъде нещо от сорта на бежаво, златисто, шампанско .... нещо от сорта.
Пък и дори и да не е в Пловдив, ако някой може да ми помогне ще съм ви благодарна
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #169 -:
юни 29, 2012, 12:29:40 »
Цитат на: anjeli4ka в юни 29, 2012, 12:03:49
Здравейте момичета,
от Пловдив съм иии издирвам цветни салфетки - по-специално кафяво е единия цвят и другия може да бъде нещо от сорта на бежаво, златисто, шампанско .... нещо от сорта.
Пък и дори и да не е в Пловдив, ако някой може да ми помогне ще съм ви благодарна
Точно комбинацията кафяво и бежово си взех преди около 2 месеца от МОЛ Галерия в Пловдив, от магазина на партера, в ляво от асансьора.
Активен
krisunny
Ентусиаст
Публикации: 57
«
Отговор #170 -:
юни 29, 2012, 12:58:13 »
Цитат на: anjeli4ka в юни 29, 2012, 12:03:49
Здравейте момичета,
И аз също като теб доста време се лутах докато намеря кафеви салфетки. От Duni са ми.(
http://www.duni.com/de/fur-ihr-zuhause/trends/farbenrad/
). Имат страхотен избор - много са красиви всички видове, в официалния сайт на фирмата имат цялата гама. За БГ вносители са:https://www.facebook.com/pages/Duni/131377470261811?sk=info. Много коректни хора - за 2 седмици бяха пристигнали салфетките. 2 пакета по 125 бр, 3 пластови, 33 на 33 см ми струваха около 25 лв + отделно цената за доставка (писала съм подробно за тях по-нагоре в темата за украсата на ресторанта).
А екрюто ми е от Джъмбо - същия размер са и мн добре се съчетаха като материя.
Активен
anjeli4ka
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #171 -:
юни 29, 2012, 13:53:01 »
Благодаря ви и на двете, супер сте
)
Започвам да действам и аз по въпроса
Активен
mari_m
Сватбар
«
Отговор #172 -:
юни 29, 2012, 14:26:24 »
Здравейте! Какво свърших и аз да докладвам: поръчах от Грънчаров и син декорацията в ресторанта, тъй като сега предлагат много добра оферта! От тях ще поръчам и украсата на колата, булчинския букет, вторият букет за хвърлянето и бутониерките!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #173 -:
юли 03, 2012, 10:37:36 »
ето една идея за сравнително евтина украса.Трябва ви подходящ съд,екопочва и цветен пясък,и цветове орхидеи.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #174 -:
юли 03, 2012, 10:46:02 »
Гери, не се вижда снимката.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #175 -:
юли 03, 2012, 10:48:21 »
пускам ви линка
http://floris.bg/bg/product-view/366.html
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #176 -:
юли 09, 2012, 13:09:40 »
Момичета, любимата ми тема малко "замръзнала" в тези жеги! Споделям с вас, украса, осъществена у нас, която носи много идеи... Предполагам бюджета не е малък, но вдъхновението е for freee
Активен
emmmmmy
«
Отговор #177 -:
юли 09, 2012, 13:18:59 »
и аз да възродя вдъхновението на булките с няколко по-семпли нещица- ябълки, клонки, тенекийки и... филтри за кафе
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #178 -:
юли 09, 2012, 23:56:18 »
Колкото и да ми е неприятно искам да изкажа малко негативно мнение за ГиС колкото ида бяха прехвалени от доста хора тук във форума, при нас нещата се объркаха и изобщо не сме доволни от услугите, които предлагат. Всичко започна с няколко провалени срещи, за които дори и не ни се обадиха да предупредят, че няма да се състоят. СЛед това, смениха агента , с който работихме и се срещнахме с някаква жена , с която трябваше да уточняваме всичко наново за не знам си кой ли път, а тя честно казано, не разбрах дали е наясно с това, което върши. В крайна сметка резултата в ресторанта визуално беше добър, но бяхме се уговорили да им оставим тейбъл картички и камъни да ги подредят те, познайте дали имаше такива неща по масите -НЕ, съответно етърва ми се зае час преди тържеството да реди по масите, бях бясна. Бяхме се разбрали панделките по столовете да бъдат вързани в горната част на столовете, е за съжаление и това не беше изпълнено, бяха вързани в долната им част. Бяхме поръчали балони- обикновени, които така и не видях. Трябваше да има и свещници по масите, за съжаление такива видях на две три маси.
Активен
villey
Любопитен
«
Отговор #179 -:
юли 10, 2012, 14:58:21 »
Цитат на: emetoem в юли 09, 2012, 23:56:18
Колкото и да ми е неприятно искам да изкажа малко негативно мнение за ГиС колкото ида бяха прехвалени от доста хора тук във форума, при нас нещата се объркаха и изобщо не сме доволни от услугите, които предлагат. Всичко започна с няколко провалени срещи, за които дори и не ни се обадиха да предупредят, че няма да се състоят. СЛед това, смениха агента , с който работихме и се срещнахме с някаква жена , с която трябваше да уточняваме всичко наново за не знам си кой ли път, а тя честно казано, не разбрах дали е наясно с това, което върши. В крайна сметка резултата в ресторанта визуално беше добър, но бяхме се уговорили да им оставим тейбъл картички и камъни да ги подредят те, познайте дали имаше такива неща по масите -НЕ, съответно етърва ми се зае час преди тържеството да реди по масите, бях бясна. Бяхме се разбрали панделките по столовете да бъдат вързани в горната част на столовете, е за съжаление и това не беше изпълнено, бяха вързани в долната им част. Бяхме поръчали балони- обикновени, които така и не видях. Трябваше да има и свещници по масите, за съжаление такива видях на две три маси.
Здравей emetoem да ти кажа и аз четах хвалбите във форума за ГиС но като се разровиж и видях една украса и се отказах да им търся услугите
ето виж сама
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=441242172565364&set=a.441230649233183.95797.139730536049864&type=1&theater
това може ли да е украса на най-щастливия ти ден
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14