Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 08, 2025, 05:42:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбената торта - 7
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбената торта - 7 (Прочетена 199678 пъти)
_perlichkata
Професор
Отг: Сватбената торта - 7
«
Отговор #30 -:
юни 11, 2012, 22:03:46 »
Здравейте и от мен! Не знам дали трябва тук да се изкажа, но ще го направя. За нашата сватба на 09.06 поръчахме торта от Никай.... Не правете тази грешка!
Тортата нямаше нищо общо с описаната в поръчката торта и показаната ни на снимка... Стойката беше счупена и висяща на една страна, все едно наклонената кула в Пиза.. Бяхме се разбрали да я доставят в ресторанта в 16.00ч., а те почнаха от 10.30 да ми звънят, че тортата е там и няма кой да я приеме, нямало никой в ресторанта, скъсаха ми нервите.... Цветът трябваше да е наситено лилаво с бели големи рози, но той беше бял с лек лилав отенък, а розите бяха малки и с зелени листа
Моля, не им се доверявайте!
Активен
Kanna
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #31 -:
юни 13, 2012, 15:09:59 »
Момичета, и аз съм на вълна торта, въпреки че сватбата ни е след повече от месец. Показали сте чудни красоти, направо се влюбих в повечето торти, но за съжаление не ми се дават 400 лв за торта /трябват ни 100 парчета/. Не знам, не сме особено ограничени от към бюджета, просто ми се струват много. Накрая може би ще ги дам, така и така...
Някой има ли информация за сладкарница Малина, в Гео Милев? Много ми я препоръчаха, торта все някаква ще изберем където и да е, но дали ще са коректни, иска ми се да не разчитам само на късмет?
Не съм изчела всички теми назад, но ще попрегледам, ако някой е дал отзиви...
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #32 -:
юни 13, 2012, 15:16:55 »
Аз искам да препоръчам с две ръце торти "Вега". Тортата беше невероятна и на външен вид и на вукс, коректно доставена от тях директно в ресторанта, в неделя, за което бях уведомена с смс. Имахме доста претенции по дизайна и очаровани от крайния резултат - равен и вкусен фондан, семпла украса от захарни цветя и панделки в цвета на сватбата и захарни фигурни мечоци-младоженци отгоре. Цената беше повече от приемлива за това, което получихме 290лв.- 80 парчета с доставката и украсата. С нетърпение очаквам да си поръчаме още някоя торта от тях.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #33 -:
юни 13, 2012, 15:18:48 »
Цитат на: Kanna в юни 13, 2012, 15:09:59
Момичета, и аз съм на вълна торта, въпреки че сватбата ни е след повече от месец. Показали сте чудни красоти, направо се влюбих в повечето торти, но за съжаление не ми се дават 400 лв за торта /трябват ни 100 парчета/. Не знам, не сме особено ограничени от към бюджета, просто ми се струват много. Накрая може би ще ги дам, така и така...
Някой има ли информация за сладкарница Малина, в Гео Милев? Много ми я препоръчаха, торта все някаква ще изберем където и да е, но дали ще са коректни, иска ми се да не разчитам само на късмет?
Не съм изчела всички теми назад, но ще попрегледам, ако някой е дал отзиви...
писах за нея преди , хубави торти на добри цени . наскоро и за рожден ден подарявахме.
Имат и сладкарница в Младост, до окръжна болница, нова е и по-голяма. Имат профил в фейсбук, погледни и там .
Активен
Kanna
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #34 -:
юни 13, 2012, 15:22:41 »
Цитат на: emmmmmy в юни 13, 2012, 15:18:48
писах за нея преди , хубави торти на добри цени . наскоро и за рожден ден подарявахме.
Имат и сладкарница в Младост, до окръжна болница, нова е и по-голяма. Имат профил в фейсбук, погледни и там .
Еми, благодаря ти. Разгледах фейсбук страницата и сайта им, но не съм ги посещавала лично. Искам да събера повече мнения за от към коректност, защото и това е доста важно, поне за мен.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #35 -:
юни 14, 2012, 14:47:55 »
След 1 промяна , поради факта че сме малко хора, а аз държах на двуетажна торта, мога да се похваля че избрахме тази торта, цветята ще бъдат в лилаво обаче.
Picture1.jpg
(18.93 KB, 591x344 - видяно 448 пъти.)
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #36 -:
юни 14, 2012, 15:39:05 »
Цитат на: Hecate в юни 13, 2012, 15:16:55
Аз искам да препоръчам с две ръце торти "Вега". Тортата беше невероятна и на външен вид и на вукс, коректно доставена от тях директно в ресторанта, в неделя, за което бях уведомена с смс. Имахме доста претенции по дизайна и очаровани от крайния резултат - равен и вкусен фондан, семпла украса от захарни цветя и панделки в цвета на сватбата и захарни фигурни мечоци-младоженци отгоре. Цената беше повече от приемлива за това, което получихме 290лв.- 80 парчета с доставката и украсата. С нетърпение очаквам да си поръчаме още някоя торта от тях.
Моля те като вземеш снимки пусни една снимка ,че съм много любопитна.
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #37 -:
юни 14, 2012, 15:56:55 »
И аз чакам да видя с нетърпение и ще пусна задължително.
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #38 -:
юни 21, 2012, 09:55:58 »
Споделям вида на тортата, която се спряхме, снимката е на 5 етажа, нашата ще е на 3. От Гаврош ще е с вкус "Бейлис", така се казва, аз като го пробвах не бих казала, че има такъв вкус, но крема е много лек и приятен. Нещо снимката не става (всеки път ми е мъка с тези снимки). Качвам я в галерията
Тортата.JPG
(11.57 KB, 240x320 - видяно 7068 пъти.)
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #39 -:
юни 21, 2012, 10:19:55 »
desirer тортата е много красива, а тези пеперудки много нежно стоят.
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #40 -:
юни 21, 2012, 10:32:51 »
Благодаря, снимката е от Интернет и силно се надявам Гаврош да успеят максимално да я произведат. Когато мине сватбата ще покажа реална снимка
Активен
beboranka
Ентусиаст
«
Отговор #41 -:
юни 21, 2012, 11:01:20 »
Мисля, че няма да имаш проблем ще я направят същата. А и ако не се лъжа това е сладкарницата на Ради Стамболов, той е професионалист с изградено име и едва ли ще си позволи недоволни клиенти. Ще чакаме и твоите снимчици
Активен
tinycat
Професор
«
Отговор #42 -:
юни 21, 2012, 12:17:45 »
Само да вметна за сладкарница Гаврош - да Ради Стамболов това му е сладкарския цех (не е баш сладкарница). Сватбената торта на сестра ми е от там, но я поръча при него след като аз бях поръчала една фирмена торта от тях. Беше 60 парчета по мои модел, направиха я точно каквато исках, с цветовете (два типа зелено), които исках. Гостите на партито,за което беше ме питаха от къде е и въобще всички бяхме много доволни.
Ако някой му е интересно да види снимка на тортата може да пише на лични.
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455
«
Отговор #43 -:
юни 21, 2012, 12:20:20 »
Колко горе-долу е цената на парче в Гаврош?
Активен
tinycat
Професор
«
Отговор #44 -:
юни 21, 2012, 12:23:52 »
3.50 за декоративните торти, иначе за мен на парче беше 2.10. Сватбените торти определено са в графа декоративни. Може да им пишеш, много бързо отговарят.
И допълнение - като търсех от къде да поръчам тортата , пратих запитване на Романс София, там цените изненадващо за мен бяха най-ниските ,които намерих. Не съм опитвала много от тортите им и не знам дали декораторите им са добри, но цените бяха много поносими.
«
Последна редакция: юни 21, 2012, 12:25:49 от tinycat
»
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5