Подарък за гостите като спомен от сватбата

<< < (7/136) > >>

Sheila:
Picolina, фирмата е от София, но не виждам проблем да ти откажат да ти пратят до Добрич колет. А може да им поискаш и предварително да ти пратят и мостри.

Аз съм открила и още една фирма, където става въпрос само че за керамични фигурки в Хасково или беше Стара Загора. Цените им са от 0,30-0,50-0,70лв. Събрала съм си в един тефтер адресите вкъщи.... Утре ще ви пратя линка... Веднъж им гледах каталога, наистина прахосъбиралки, но непознати модели до момента. Поне в София никъде не съм ги виждала. Имаше много красиви мидички, раковини,  делфинчета, животинки, сърчица и пр.

При мен няма да има такива цифри на поканените от типа на 100-160 човека. Максимум ще бъдат 80. Но също не смятам, че има нужда да се хвърлят излишни пари за вещ, която после няма да е полезна! Най-добре да се погрижим за добрия купон, нали?

pipilota:
Оф, много готина идея! А ние подарявахме едни сърчица с панделчица - направо безполезна вещ. Жалко, че не се бях светнала да се ровя по форумите преди сватбата. Сетих се едва две седмици преди това %) :hysteric:
А тези свещи са хем спомен, хем, ако някой иска - може да си я използва.

Picolina:
Sheila,здрасти.благодаря ти. @}->-- чакам линка :hiphip:

Sheila:
Въй-въй! Забравих! Може ли в понеделник? *blush* :(

Picolina:
разбира се!!!  *STOP*не се притеснявай

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница