Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 20:19:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 15  (Прочетена 156462 пъти)

beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #270 -: юли 06, 2012, 09:14:55 »

Вера ако те притеснява, че ще са малко можеш да направиш както Бамсе е казала- сбора от готините на двамата  smile
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: юли 06, 2012, 09:28:00 »

И аз си мислех, че са малко, но пък то затова са късметчета и реших да спазя традицията с бр=годините на булката. А добавих +1 понеже към датата на сватбата годините ми са четно число tease
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: юли 07, 2012, 19:31:22 »

В типично мой странен стил е и възглавничката за халки- вече е оборудвана с 2 бухалчета,които й залепихме днес Xixixi Xixixi

* P1240492.JPG (54.9 KB, 295x318 - видяно 3161 пъти.)
Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #273 -: юли 08, 2012, 12:25:50 »

Еми възглавничката е страхотна  Bravo
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юли 09, 2012, 15:24:48 »

Еха, много е сладка с бухльовците! Нищо не и е странно, супер яка е good
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: юли 09, 2012, 18:28:57 »

Еми, възглавничката е много сладурска и съвсем си отива с темата на сватбата  Bravo
Ние няма да взимаме възглавничка, ще ползваме готината кутийка, в която са халките. Иначе взех кошничка за късметите, някаква най-обикновена кошница от един цветарски магазин, на която помолих да сложат две сатенени панделки в екрю и това е smile По някое време ще я кача в галерията да я видите.
Активен
estlar
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #276 -: юли 14, 2012, 16:07:00 »

Днес тръгнахме да купуваме дреболийки и за съжаление първия магазин, в който влязохме да проверим беше този на втория етаж на малкия Цум. Имаха много сладки късметчета в зелено и помолихме да ги разгледаме. Избирахме си модел и бях готова вече да си купя. Казах, че искам да само с бели бонбончета, при което "управителката", или поне така се представи, се нахвърли върху нас с обиди, речник, който не съм чувала в живота си, и ни изгони. Това провали целия ми ден, честно.

Но имаше едно добро - реших да не се занимавам с такива простотии и за мое лично спокойствие си накупих тюл, органза, бял и зелен сатен и започвам да майсторя. Надявам се съм добре дошла в клуба на сръчните  give_rose, ще се опитам да се представя достойно.  Ще пусна снимки, когато съм готова
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: юли 14, 2012, 16:17:07 »

estlar същото  се  случи и  с  мен,когато обикалях  за моята  сватба.Тогава  търсех  рокля и  гледах  за  останалите  неща.Много лошо  впечатление ми направи.Когато  питах  за  някакви неща  се отнасяше с пълно пренебрежение. Та и  аз като  тебе  се порових и започнах  самичка give_rose
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #278 -: юли 14, 2012, 19:55:16 »

Аз от там си купих чантата и цветчето за коса. Жената беше много мила и любезна...
Активен
estlar
Ентусиаст
**

« Отговор #279 -: юли 14, 2012, 20:26:34 »

Нищо лошо не мога да кажа за едното от момичетата, които работят там. Тя ни обслужваше любезно, и ако не беше връхлетяла, буквално управителката, щях да си тръгна с добри впечатления и късметчета. Е, имала съм "късмет".

Да се похваля. Вече измислих четири късметчета smile Почивка за вечеря и продължавам.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юли 14, 2012, 20:36:56 »

Незнам ,кой  беше дали управителка или  продавачка.Беше  жена  на  средна  възраст,около  40  г,с  къса  коса,с  тъмен  цвят.Държеше се  високомерно и  супер не  любезно,само  гледаше как  да  ни  разкара,а  не  все  едно си отишъл  да  си похарчиш  парите  там
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юли 15, 2012, 21:59:11 »

Иначе взех кошничка за късметите, някаква най-обикновена кошница от един цветарски магазин, на която помолих да сложат две сатенени панделки в екрю и това е smile По някое време ще я кача в галерията да я видите.
Най-накрая се сетих да кача снимка на кошничката, ще влезе в употреба и след сватбата biggrin
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юли 17, 2012, 18:41:21 »

Чудя се дали да сложа панделка, за да се захващат халките за нея или само да оставя кончето и халките да се закрепват по него...Вие как мислите?

Няма нужда от нищо допълнително. Невероятна е!
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #283 -: юли 18, 2012, 08:33:35 »

Незнам ,кой  беше дали управителка или  продавачка.Беше  жена  на  средна  възраст,около  40  г,с  къса  коса,с  тъмен  цвят.Държеше се  високомерно и  супер не  любезно,само  гледаше как  да  ни  разкара,а  не  все  едно си отишъл  да  си похарчиш  парите  там
Ммммм да  tease Видяхме я вчера въпросната късо подстригана жена. Продавачката беше много любезна. Купихме от там жартиера. Тази с тъмната коса се пояди от някъде и ни гледаше лошо... явно забеляза, че сме си купили свещите от друго място и се напуши  beating Освен това ни гледаше и си шушукаше с някакво селско девойче с къси панталонки  huhhuh.gif Мислех да я питам проблем ли някакъм имат, обаче не ми се занимаваше да си развалям настроението  beating
Активен
estlar
Ентусиаст
**

« Отговор #284 -: юли 19, 2012, 07:55:56 »

Някой знае ли магазин, в който продават брошки? Трябва ми за прокрепване на панделката към възглавничката и ми трябва нещо сравнително голямо, но нежно.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: