Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 16:26:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 15
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 15 (Прочетена 156241 пъти)
sea_flower
Ентусиаст
Публикации: 70
Отг: Дреболийки - 15
«
Отговор #30 -:
април 02, 2012, 14:11:42 »
bamce
, много благодаря за вниманието. Иначе хасе какво е, точно сега не се сещам. Ще стигна и до магазините за платове
И без това прекарах половината си свободно време в магазините за копчета и ципове
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #31 -:
април 02, 2012, 14:45:38 »
Хасето си е съвсем обикновен памук. Най- често се среща като плат, в комплектите за спално бельо с турско производство. Стои по- стръхав от висококачествения памук. Не е лоша идея да ползваш точно него. Евтин е и ще ти свърши работа
Активен
sea_flower
Ентусиаст
Публикации: 70
«
Отговор #32 -:
април 02, 2012, 15:00:55 »
AliTia , чудесно, такъв ще потърся
Благодаря ви момичета!
Активен
Vivid
Професор
«
Отговор #33 -:
април 04, 2012, 10:34:19 »
Здравейте, и аз тези дни се замислих над всевъзможните картички и табелчици и знаци...Дойде ми следната идея:когато гостите подаряват подаръците ( в нашия случай това ще е на терасата на ресторанта, преди да сме влезли вътре, точно след изнесения ритуал), ние да им даваме по една картичка (тясна и дълга картонена, сгъната на две), на която да пише нещо от типа на "благодарим, че сте с нас в най-красивия ден от живота ни", отдолу да пише за кого е, на кой номер маса седи, а на другата част на картичката да е менюто. Това е нещо като вариант "всичко в едно" - меню, ескорт картичка, тейбъл картичка и т.н. Какво мислите? Тъпо ли е?
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #34 -:
април 04, 2012, 10:52:05 »
аз мисля че е чудесна идея, хем икономично, хем красиво поднесено!
Активен
Vivid
Професор
«
Отговор #35 -:
април 04, 2012, 12:03:57 »
Йеййй, радвам се...аз го измислих след множество размисли...не искам да има конктретни места за всеки човек около масата - нека сами си преценят как точно да се настанят - затова отпада и идеята за тейбълките. Исках обаче да има някакъв личен почерк, да почувстват хората вниманието и благодарността ми към тях...А тези многофункционално картички планирам да ги раздавам не на всеки човек, а примерно на двойка или на семейство.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #36 -:
април 04, 2012, 12:07:41 »
Мисля, че е доста оригинална идея в този случай
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #37 -:
април 04, 2012, 12:13:48 »
Не е лошо като идея, но изисква сериозна подготовка и поне един асистент, защото гостите няма да идват да ви поздравяват в някакъв определен ред. Затова ще ви трябва голяма площ, може би маса, някъде зад вас, на която въпросните "комплекти" да са подредени по азбучен ред, за по-лесно намиране на конкретното име, а също поне един човек, който да ви ги подава (някак си не виждам хората да дойдат да ви поздравят, а вие да се обърнете с гръб, и да започнете да ровите из купчинките за имената им). Но също е важно да се отбележи, че този човек трябва да познава поне по-голямата част от хората, за да знае като ги види, кое име да търси. Разбира се винаги може да "подскажете" дискретно на помощника (шаферка примерно) името на госта, който е на ред, но няма да е много удачно, ако го правите за всеки и непрекъснато. Затова може би по един човек "от двете страни", който да познава и едните и другите гости, пък за който се наложи ще подсказвате
Иначе пак казвам, че е симпатично като идея, още повече, че и вие ще им давате по нещо, в отговор на подаръка им, *THUMBS*а ще им го давате и лично, което е още по-важно! Така че, дерзайте, идеята е добра!
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #38 -:
април 04, 2012, 12:44:00 »
И на мен ми харесва,но и аз се сетих за това,което каза Дени...
Активен
next2u
Любопитен
«
Отговор #39 -:
април 04, 2012, 13:29:38 »
Цитат на: sea_flower в април 02, 2012, 09:21:41
emocia_wa , да сатен ми е нужен. Не е за късметчета, а за капачета на едни бурканчета, които са ми подаръчета за гостите. И ми е нужен, точно защото не прозира. Колкото до късметчетата, тях още незнам дали сама ще правя, или ще купувам. Иначе и друг непрозрачен плат, който не се "бримчи" би ми свършил работа, ако някой се сеща....
sea_flower защо не си вземеш направо цвета сатен, който ти харесва и да го дадеш модела на някоя шивачка да ти го направи?
Не знам колко ще излезе де-:))
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #40 -:
април 04, 2012, 15:26:29 »
Момичета дайте идеи...на изнесения ритуал ще има кетъринг,но всичко ще си правим сами....ще има сладки,но не знам как да ги подредя и украся че да стане красиво.Идеята ми е да са в подноси с цикламени салфетки но ми стой малко постно и селско...
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #41 -:
април 04, 2012, 15:37:56 »
Ето идейки
Дано това да е темичката, в която е подходящо да ги поствам
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #42 -:
април 04, 2012, 15:41:55 »
миличка, ти ме уби! Какво им е лошото на сладките в подноси, нали е изнесен ритуал, пък после ще си хапнат гостите в ресторанта по-стабилно и с друга подредба. Ти все пак не си ресторант
може да наредиш по няколко вида в поднос, за по-шарено, а може и в нещо по-дълбоко, като това, с тънка хартия отдолу ще бъде по-елегантно( може да е цикламена):
ето и тук са избрали поднос какъвто ти бях показала сребрист еднократен:
а тук виж как са ги разпределил предварително:
Активен
Vivid
Професор
«
Отговор #43 -:
април 05, 2012, 20:33:12 »
Кетърингът е супер идея...И не е нужно да има твърде много храна, нали после ще влезете в ресторанта, където предполагам също ще се яде и то доста. Затова предлагам по-малко като количество храна, но пък по-красиво поднесена и засукана.
Иначе аз днес се захванах да мисля тези мултуфункционални картички, за които ставаше дума. Направих една пробна. Не е изпипана докрай, връвчицата ще е друга естествено, и като цяло ще се постарая повече. Това е просто модела, който измислих. Не е кой знае какво, но аз не искам да прекарам времето до сватбата в майсторене на някакви суперсложни неща,
затова опитах нещо по-простичко и ето какво се получи:
thank-you.jpg
(59.54 KB, 800x1422 - видяно 377 пъти.)
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #44 -:
април 09, 2012, 12:21:54 »
Vivid много са сладки...
Момичета пак имам нужда от помощта ви,трябват ми такива чаши(като високата),за да ги използвам за вази,защото от агенцията ми искат 3лв за наем на бройка.
chashi.jpg
(18.19 KB, 240x360 - видяно 3006 пъти.)
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...